Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay sen böyle yazınca aklıma geldi kızım küçükken kaldığı odanın bitişiği karşı komşumun anne babasının yattığı odaymış. Amcayla teyze gelip gidip duru çok ağlıyor bir şeyi mi var derlerdi ben dd her defasında kendimce kızıp mazeret bulmaya çalışırdım diş,hastalık,atak dönemi vs vs... gündüzleri çok sakin olan kızımın geceleri içinden canavar çıkıyordu sen de büyütmüşsün ne güzel bundan sonrası bir tık daha kolay.

13 bin adım oldu
Saat 8 gibi çıkıp 45-50 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım

Bundan sonrası tımarhane gibi geliyor irkiliyorum

Heheheh napiyon eşine ben yemiyorum sen de yeme mi diyosun ehuhehe
Yok kız ben konuşmadan bezdirenlerdenim ya ilk diyete başladım ama öncesindeki yeme düzenim felaketti saat 11 de canım pizza çekti diye pizza yer üstüne tatlı yer yatardım e diyete girince ilk zamanlar kocaman olmuş mideyi küçültmrk için aç kalıyodum doyma duygum yoktu çünkü acıktıkça sinirlemiyodum, simirlenincede içime kapanırım ben kavga etmeyi bilmiyorum desem yeridir morelim bozuk oluncada öyleyim suratım asılır normalde şebek bi tip olduğum için eşim hemen farkedip başlıyo noldu demeye bende çıt yok adam kafayı yiyodu benmi bişey yaptım bişeyemi kırıldın diye açım halbuki

Günaydın kızlar, bugün itibariyle tartılmaya başladım geri hafta sonu eşim tartıyı yaptı ama ben hep unutuyodum tartılmayı bugün aklıma geldi allahtan ama resim çekmedim LAydLiNe sadece takım üylerine mecburi demi resim ben unuturum sabah çok erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için çünkü kilom en son kaçta kalmıştı hatırlamıyorum ama bugün 53.5 çıktım
Kızlar bide hepinize soruyum resimleri gördünüz o resimdeki halim yanlış hatırlamıyosam 53.1 falandı, o halim iyimi biraz alt göbek sorunum var mekik çekiyorum neler yapıyorum ama gitmiyo acaba 50 kiloya düşsem gidermi çokmu cılız dururum ne diyosunuz sabah sabah çenem de düştü gene

Günaydın canım bana sorarsan gayet iyi duruyorsun sporla eritmeye çalışsan yeterlidir.

Heellöööö takım

Saat 12
Sütlü kahve

Saat 13
Detoks suyu

Saat 15.30
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor+ 1 domates +3 zeytin
Çay

Saat 19
3 kepçe mercimek çorbası
Lorlu salata

2 lt su
11bin adım
senin hellöö leri okuyunca lucifer geliyor aklıma onun sesiyle duyuyorum resmen

helllöğ los encilıs

kaptanım beni etiketlemişsin ama bana bildirim gelmedi valla ben de kendi kendime sizin arkanızdan konuştum gene kimse takıma yazmıyor diye iş yerinde olsam bızdıklardım ama evde 3 cadı ile zor büyüğün ödevleri küçüklerin de ona hevesleri derken 46 oldum çıktım gerçekten ciddi ciddi psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum sinirlerime hakim olamıyorum

Ben bu hafta evde olduğum için menü bildirim tablosunu tutamadım bu hafta cumadan itibaren çok düzenli bir şekilde tutucam lütfen KAPTAN dahil ve ben de dahil olmak üzere bu hafta bildirimlerimizi düzenli yapalım ki bir moda girelim artık

Bu hafta beslenmeme dikkat ettim ama bir menü planlaması kalori hesabı falan yapamadım sadece kaçamak dediğimiz paketli gıdalardan falan çok çok az tükettim biraz zaman geçsin tartilicam söyle 10a doğru

Günaydın canım bana sorarsan gayet iyi duruyorsun sporla eritmeye çalışsan yeterlidir.
Sporda fayda etmiyo sanki cnm ya genetikmidir nedir anlamadımki sabah gene bi nebze iyi akşama kadar yemek yedikçe şişiyo iyice gıda intoleransımı var acaba diye düşünmeye başladım

*** 13. Takım 697. Etap ***

candy_candy (126.6///%)
Restful (83.7///%)
pessinus (66.9///%)
Lusi (63.7///%)
LAydLiNe (72.5///%)
683. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 14'e bölündü.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 697. Etap Free listesi ***

krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.6///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.1///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Kamptan döndüğümde 71.5 tu ama sonradan yükseldi. Sebebini de bir türlü anlamış değilim. Geçen haftaya göre bu hafta ufak tefek kaçamak yaptım. Büyük ihtimal o sebep olmuştur. Bu haftayı daha güzel geçirmeye niyetliyim inşallah. Artık bir daha geri dönmemek üzere 7 li kilolara veda etmek istiyorum.

Günaydın arkadaşlar.
Sabah sabah tartıda öyle bi rakam gördüm ki inanamadım
En dikkat ettiğim hafta bile bu kadar vermemiştim.Ama sanırım hastalığın verdiği iştahsızlık bebek koşuşturması ev yerleştirmesi derken gitti.

Geçen hafta :83.7 kg
Bu hafta :80.05 kg
Fark : - 3.65 kg

ooo maşallah canım harika bir sonuç bu hafta ben de tam diyet yapamadım ama abartmadim da okul kosturmacasina gitmiş benim de biraz

hareket berekettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…