İnşallah canımSenin güzel sonuçlar gelecektir umarım benim de gelir. Tatlı konusunda biraz biraz frenlemeye başladım ya bu hafta olmasa bile devam ederse geleceğine inanıyorum
Ay sen böyle yazınca aklıma geldi kızım küçükken kaldığı odanın bitişiği karşı komşumun anne babasının yattığı odaymış. Amcayla teyze gelip gidip duru çok ağlıyor bir şeyi mi var derlerdi ben dd her defasında kendimce kızıp mazeret bulmaya çalışırdım diş,hastalık,atak dönemi vs vs... gündüzleri çok sakin olan kızımın geceleri içinden canavar çıkıyorduAyy çok zor şeyler benim oğlum da 3.5 yaşında 1 yıldır uyuyor o neler yaşadım bir ben bir allah bi de kocam bilirbelki alt komşu da biliyordur
Güzel güzel uyuyunsana çocuuum diyorum az büyüyün o zaman da ben sizi kaldıracağım uyutmayacağım diyorum
Hellöööög hanımlar nasılsınız ?
Bugün protein günü yaptım yarın güzel sonuçlar gelir umarım
Saat 12.3
1 bardak ayran
Saat 14.3
3 yumurtadan peynirli omlet
Ayran
Saat 19
1 gögüsten yağsız sote
Ayran
2 lt su
6 bin adım
Bundan sonrası tımarhane gibi geliyor irkiliyorumAy sen böyle yazınca aklıma geldi kızım küçükken kaldığı odanın bitişiği karşı komşumun anne babasının yattığı odaymış. Amcayla teyze gelip gidip duru çok ağlıyor bir şeyi mi var derlerdi ben dd her defasında kendimce kızıp mazeret bulmaya çalışırdım diş,hastalık,atak dönemi vs vs... gündüzleri çok sakin olan kızımın geceleri içinden canavar çıkıyordusen de büyütmüşsün ne güzel bundan sonrası bir tık daha kolay.
Yok kız ben konuşmadan bezdirenlerdenimHeheheh napiyon eşine ben yemiyorum sen de yeme mi diyosun ehuhehe
Günaydın canım bana sorarsan gayet iyi duruyorsun sporla eritmeye çalışsan yeterlidir.Günaydın kızlar, bugün itibariyle tartılmaya başladım geri hafta sonu eşim tartıyı yaptı ama ben hep unutuyodum tartılmayı bugün aklıma geldi allahtanama resim çekmedim LAydLiNe sadece takım üylerine mecburi demi resim ben unuturum sabah çok erken kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için çünkü kilom en son kaçta kalmıştı hatırlamıyorum ama bugün 53.5 çıktım
Kızlar bide hepinize soruyum resimleri gördünüz o resimdeki halim yanlış hatırlamıyosam 53.1 falandı, o halim iyimi biraz alt göbek sorunum var mekik çekiyorum neler yapıyorum ama gitmiyoacaba 50 kiloya düşsem gidermi çokmu cılız dururum ne diyosunuz sabah sabah çenem de düştü gene
senin hellöö leri okuyunca lucifer geliyor aklımaHeellöööö takım
Saat 12
Sütlü kahve
Saat 13
Detoks suyu
Saat 15.30
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor+ 1 domates +3 zeytin
Çay
Saat 19
3 kepçe mercimek çorbası
Lorlu salata
2 lt su
11bin adım
Sporda fayda etmiyo sanki cnm yaGünaydın canım bana sorarsan gayet iyi duruyorsun sporla eritmeye çalışsan yeterlidir.
Çok sağol cnm ❤
Çok sağol cnm ❤yaş 34 oldu ama gençlerin tarzını seviyorum ben ya 50 de olsam böyle giyinirim heralde
ooo maşallah canım harika bir sonuç bu hafta ben de tam diyet yapamadım ama abartmadim da okul kosturmacasina gitmiş benim de birazGünaydın arkadaşlar.
Sabah sabah tartıda öyle bi rakam gördüm ki inanamadım
En dikkat ettiğim hafta bile bu kadar vermemiştim.Ama sanırım hastalığın verdiği iştahsızlık bebek koşuşturması ev yerleştirmesi derken gitti.
Eki Görüntüle 2709300
Geçen hafta :83.7 kg
Bu hafta :80.05 kg
Fark : - 3.65 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?