Bu sene tüp bebek tedavisine başlıcaktım normalde pandemi girdi araya, bakalım virüs biterse niyetimiz var yaş geçmeden yapalım diyoruzAslında hayatın her anı başka güzel ve özel. Sadece bazen sorumluluklar rollerimizin üzerimize yükledikleri ağır geliyor ve eski rahat tembel yaşamımıza olan özlemimiz artıyor. Bir de insanoğlu işte elinde olmayanı istiyor her şey daha güzelmiş gibi. Sen bize bakma annelik de farklı tatlar yaşatıyor insana
benim bu hafta 68.4 cikti, hem reglyim hem usuttum biraz, hem de cok motivasyonsuzum, bu hafta da boyle giderse birakacagim bu isi galiba, dikis tutturamadim, buraya girmeyi aliskanlik haline getiremedim.*** 13. Takım 697. Etap ***
candy_candy (126.6/125.4/1.2/%0.95)
Restful (83.7/80.1/3.6/%4) -Üst limit kuralı-
pessinus (66.9/66.5/0.4/%0.60)
Lusi (63.7/64.7/-1/%-1.57)
LAydLiNe (72.5/72.2/0.3/%0.03) 683. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 14'e bölündü.
13. Takım ortalaması: % 0.802
*** 13. Takım 697. Etap Free listesi ***
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67.6///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.1///%) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye
13. Takım Free liste ortalaması : %
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımBu sene tüp bebek tedavisine başlıcaktım normalde pandemi girdi araya, bakalım virüs biterse niyetimiz var yaş geçmeden yapalım diyoruz
Ne diyelim afiyet olsun
HarikasınızBende kendimi kısaca tanıtıyım cnm34 yaşındayım devlet memuruyum çocuğum yok, 1.57 boy, 69 kiloyla diyete başladım bu takımda 51 kiloya kadar düştüm, şuanda 53 kiloyla kilomu korumaya çalışıyorum
Aklımın çelinesi var benimde ama çaktırmıyorumNe diyelim afiyet olsunben demiştim ara sokaklardan götür aklını çelmesin böyle yerler diye:)
Saol cnm ❤ darısı sana inşallahHarikasınız
2 litre suyu geçmiş olabilirim . Su benim dünyamKahvaltı
domates , peynir, maydonoz, iki yumurta, 5 ceviz, iki biber
Akşam
1 kase tarhana çorbası, bir küçük dilim pasta (eşimin doğum günüydü de, bir de regl olacağım.)
8500 adım
Pastayı görmesek baya hafif menü olmuş canım hatta pasta hiç sırıtmadı menüde o kadar hafifKahvaltı
domates , peynir, maydonoz, iki yumurta, 5 ceviz, iki biber
Akşam
1 kase tarhana çorbası, bir küçük dilim pasta (eşimin doğum günüydü de, bir de regl olacağım.)
8500 adım
Evet, Karatay beslenmesi uygulamaya çalışıyordum bir ara ama yemek istediğim kaçak şeyleri de o öğünde yiyerekPastayı görmesek baya hafif menü olmuş canım hatta pasta hiç sırıtmadı menüde o kadar hafif2 öğünmü besleniyosunda normaldede
Hadi inşallah cnmEvet, Karatay beslenmesi uygulamaya çalışıyordum bir ara ama yemek istediğim kaçak şeyleri de o öğünde yiyerekama son günlerde pandemi vs derken hep evde ve maalesef her gün karar vermeme rağmen yine yeniden başaramıyorum. Bir zamanlar beş ayda 20 kilo vermiştim . Böyle bir forum sayfasının desteğiyle . Şimdi yalnız yapamayacağımı anlayıp size geldim. Doğrularımı yanlışlarımı biliyorum ama kendime hakim olamıyorum. Hırslıyımdır . Sayenizde başaracağımı düşünüyorum. Artık gerçekten fit olmak istiyorum. Şimdiden her şey için çok teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz ben de iki haftadır takımdayımHerkese Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.
Kullanıcı Adı : asliogretmen
İsim (İsteğe Bağlı ): Aslı
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 40
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Sakarya
Boyunuz : 169 cm
Kilonuz: 84.500 ( uzun zamandır tartılmamıştım. )
Hedef kilonuz : 70
Kilo alma hikayeniz : Doğumlardan sonra kalan koca bir göbiş ( maalesef boğa burcuyum ve yemek yemeyi seviyorum.)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha da genç bir görünüm için ve de sağlık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kaç yaşındasın canım tüp bebek nedenBu sene tüp bebek tedavisine başlıcaktım normalde pandemi girdi araya, bakalım virüs biterse niyetimiz var yaş geçmeden yapalım diyoruz
İnşallah , çok aminHoşgeldiniz ben de iki haftadır takımdayım
32 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum benim de iki çocuğum var 3.5 ve 1.5 yaşlarında
Hep birlikte güzel kilolar verelim inşallah
34 yaşındayım cnm yolun yarısına geldik sayılırKaç yaşındasın canım tüp bebek neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?