34 yaşındayım cnm yolun yarısına geldik sayılırdaha önce bi 2 aylık gebelik geöirdim kalp atışları durdu 2 kerede kimyasal gebelik geçirdim dr.lar bi sebep bulamadı,bendede eşimdede sorun yok görünüyo ama bi süre denedik klomen, çatlatma iğnesi falan kullandım hatta ama olmadı, dr. Tüp bebek dedi en son bakalım valla cnm 1 kere denicem oldu oldu olmadı daha uğraşmam sanırım, 20 li yaşlarda hevesliydim ama şuan çok bi hevesimde yok açıkcası çocuk için sorumluluğu zor geliyo, ama 1 kere deniyim en azından ben elimden geleni yaptım derim
Bi öksürük kaldı kaptanım onun dışında iyiyim.İştahım normale dönünce gidenler gelir diye bekliyorum.Umarım hepsi gelmezMaşallah maşallah 41 kereNasıl oldun canım biraz daha iyi misin?
Merhabalar , hoş bulduk
Hoş buldum, çok teşekkür ederim
Evet canım tekrar yazman gerekiyor heyecanla sırrını bekliyoruzTeşekkür ederim canımNasıl oldu anlamadım.Umarım bu hafta çok artı görmem.
LAydLiNe kaptanım daha önce derece yapıp yazmıştım ya bir daha gerek var mı ?
Başınız sağolsun cnmİyi geceler kızlar nasılsınız?ben bugün biraz dağıttım çok üzgünüm anneannemi kaybettik ama memlekete cenazesine bile gidemiyorummidem fena yine üzüldüm diye
Çok teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun cnm
Sorun da orada ya bu hafta o kilo nasil gitti bilmiyorum vallaEvet canım tekrar yazman gerekiyor heyecanla sırrını bekliyoruz
Allah rahmet eylesin sabır versin inşallah.İyi geceler kızlar nasılsınız?ben bugün biraz dağıttım çok üzgünüm anneannemi kaybettik ama memlekete cenazesine bile gidemiyorummidem fena yine üzüldüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?