Aklımda kaptişimm şimdi paylaştım
Aklımda kaptişimm şimdi paylaştım
Yoldayız şimdi Adana'ya gidiyoruz tartımı koydum arabaya ve if yapmayı hedefliyorum diyetimi sabote etmemem lazım malum orası Adana
Sana da tebriklerTeşekkür ederim canım benim bugün sabahtan beridir yarışmayı bırakmayı düşünüyordum listeyi görmek motive ettü diyebilirim:) inşallah biraz daha verebilirsem sıralamada daha iyi olabilirim:)HatueL tebrikler canım inşallah birincilik de gelecek senden:)
Sana da tebriklerMesajı aldığım gün + görmesem iyiydi.
LAydLiNe kaptanım böyle güzel bir haber aldığımız gün + ile gelmek istemezdim ama oldu
Günaydın canımasliogretmen canım senin bildirimini göremedim?
A.selam hoş geldiniz aramıza 1.sayfadaki katılım formunu doldurarak bize katılabilirsiniz.Slm. Katılmk istiyorum
Güle güle kullan canımİyi akşamlar kizlar gelemedim kaç gündür telofonum sorunluydu yeni telefon aldım anca girebildimsabah tartıda 54 u gördüm aslında sağlıklı besleniyorum ama niye öyle oldu bilemedim
Bu arada İzmir'de olan arkadaşlar varmiydi burdarabbim beterinden korusun hepimizi bu sene başımıza gelmeyen kalmadi
Bu ara kendi aramızda yarışma yapmıştık cnm özel olarak bu grubumuz yok amaArkadaşlar bizim grubun spor yarışı da var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?