Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hellöööög takım nasılsınız ?

Menülerimi yazem

Saat 10.3
1 peynirli yumurta
Salata
10 yeşil zeytin
Bi dilim peynir
Bi bardak süt

Saat 18.3
Et sote
Salata
Patates kızartması

2 lt su
13 bin adım

20 dakikalık Leslie ile günü tamamladım .

Günaydın kızlar

Hafta sonu gelemedim çünkü büyük kızımı okula yerleştirip geldim

Eskiler bilir, yenilere de yeniden anlatayım. Kızım 9. sınıf bu yıl. Yaşadığımız şehrin dışında bir okula kaydoldu. 9. Sınıflar bugün başlıyorlar yüz yüze eğitime. Yatılı okuyacağı için dün okulun pansiyonuna yerleştirdim. Benim için zor oldu biraz. Umarım o benim kadar zorlanmaz.

Hadi gözün aydın mı desem Allah kavuştursun mu desem bilemedim. Allah zihin açıklığı versin inşallah.

Günaydın kızlar mutlu haftalar. Kilo bildirimi yapayım
Cuma 67.5
Bugün 67.7
Bugünlerde bir ayarsızlık var ya hayırlısı olsun inşallah. Çarşamba kan değerlerime baktıracağım bakalım

Günaydın kızlar mutlu haftalar. Kilo bildirimi yapayım
Cuma 67.5
Bugün 67.7
Bugünlerde bir ayarsızlık var ya hayırlısı olsun inşallah. Çarşamba kan değerlerime baktıracağım bakalım
Senden gördüm ben de yapayım bildirimimi.

Cuma : 72.2

Pazartesi : 73

Cuma eve gidince tekrar tartılmıştım : 71.8 di.

Cuma akşam bayağı kaçırdım. Ama sadece onunla da kalmadım. Dün kızım gittiğinden galiba akşam saçma sapan şeyler yedim. Bugün kendime gelirim inşallah

Allah kavuştursun canım epey büyükmüş kızınben minnağı gördüğüm için büyükten haberim yoktu maaşallah kaç yıllık evlisiniz öyle genç de duruyorsun

Hayırlı olsun . Benim kızım da 9.sınıf. Sabah okula bırakıp geldim . Rabbim zihin açıklığı versin . Onlar nerede, nasıl mutlu olacaklarsa öyle olsun . Ama zordur , bilirim .

Kaptanım ben sizi çok merak ettim . Sanırım bildirimi biraz geç yaptığım için yarışa dahil olamadım . Sağlık olsun .

Allah kavuştursun canım epey büyükmüş kızınben minnağı gördüğüm için büyükten haberim yoktu maaşallah kaç yıllık evlisiniz öyle genç de duruyorsun

25 yaşımda anne oldum canım. 15 yıl oldu evleneli. 1 ay 15 gün sonra 39 oluyorum

Teşekkür ederim canım

Sen zaten deneme süresindesin. O yüzden free listeye eklemedim. Bu hafta eklerim. Yarışa dahilsin tabii. Sen artık 13. takım üyesisin. Cuma günü bir saatten sonra KK ya giremediğim için güncelleyemedim. Kusuruma bakma lütfen

Estağfurullah

Günaydın kizlar carsambadan beri evdeydim çok güzeldi valla dinlendim, kitap okudum, netflixe sardım dinlenmek iyi geldi ama çok motivesizim bu aralar ya spora başlamam lazim acilen bu sabah 54.7 yi gördüm

Selam kızlar dün ki menümü yazmayı unuttum kusura bakmayın.
Sabah 8:30
Haşlanmış yumurta, 4-5 çatal kuymak, 2 dilim hellim peyniri, 5 adet yeşil zeytin
Öğle 14-15 gibi yarım simit yedim
Akşam 18-19 gibi patates kabak patlıcan kızartması ve sarımsaklı yoğurt yedim. Ekmek hiç yok. Yasaklı şeyler yedim dün hep ama pazara git gel derken hiç halim kalmadı eşim ne hazırladıysa ona taabi oldum.
Su 2 litre anca vardır. Spor 6 bin adım yürüyüş + pazar alışverişi

İyi akşamlar kizlar
Bugün 2 öğün beslendim
öğlen 12.00; 1 dilim peynir
Domates, salatalık,biber, 4 tane zeytin
1 h.yumurta, 1 avuç çiğ fındık badem
Akşam 18.00 fırında balık, salata
Şu 1.5 litre

Evet canlar bende bütün oruçluydum. Bir öğün yaptım .

18.00
1 tabak patlıcan yemeği, 3 kaşık makarna , 1 kase yoğurt , 3 ceviz, 1 elma

Su 1 litre içmişimdir yatana kadar 2 litreyi geçer .
Şuan 5000 adım .

Selam kızlar cümleten iyi akşamlar
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta, yarım domates salatalık ve yeşil biber,2 adet yeşil zeytin, 2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 çay bardağı sade kefir ve 1 adet gün kurusu
Öğle 13:00
1 kase tarhana çorbası, yarım porsiyon kabak yemeği ve 4 yk erişte pilavı
Ara 16:00
1 adet muz
Akşam 18:00
4 yk erişte pilavı ve 3 yk yoğurt

Spor 5 bin adım, 60 squat ve 3 dk plank
Su 3 litre yakın

candy_candy nerelerdesin bi çık bakim ortaya? Hani gelip anlatacaktın bekliyorum merakla ne yapıyorsun ne ediyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…