- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Cevap için teşekkür ederim canımBu ara kendi aramızda yarışma yapmıştık cnm özel olarak bu grubumuz yok ama
Rica ederim cnmCevap için teşekkür ederim canım
Tebrikler canım , ASLInda çok iyi olurİyi hafta sonları kızlar nasılsınız bakalım? Yine sessiz moddayız. Bugün hiç halim yokken kalkıp egzersiz yaptım şu anan bacaklarım tutmuyor tabi ama umarım bundan sonraki günler için başlangıcını yapmış olurum. Hafta başından itibaren yarış mı yapsak acaba? Belki motivasyonumuza yardımı dokunur hem
İyi akşamlar canlar
13.30
2 yumurta , peynir , zeytin , domates , 4 ceviz , bir avuç iğde , 1 elma
19.00
Balık , üç kaşık pilav , salata
Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım.
Adım şuan 3000bugün yürüyüş yapamadım
Çok teşekkür ederimÇok güzel gidiyorsun canım menüler de şahane tebrikler
20 dakikalık Leslie boosted ile günü tamamladım .İyi akşamlar canlar
13.30
2 yumurta , peynir , zeytin , domates , 4 ceviz , bir avuç iğde , 1 elma
19.00
Balık , üç kaşık pilav , salata
Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım.
Adım şuan 3000bugün yürüyüş yapamadım ,
Çok iyi yapmışsın canım leslie çoğu zaman hafif gelse de hiç hareket etmemekten iyidir. Bugün ben de kendiöce başlangıcı yaptım hepimizin için devamı gelsin inşallah20 dakikalık Leslie boosted ile günü tamamladım .
İnşallahÇok iyi yapmışsın canım leslie çoğu zaman hafif gelse de hiç hareket etmemekten iyidir. Bugün ben de kendiöce başlangıcı yaptım hepimizin için devamı gelsin inşallah
izmire gitmeyecekti aslında dün ankaraya gideceğim arkadaşlarımla diyordu ama eşinin ailesi izmirde bildiğim kadarıyla. Sıkıntılı bir durumları var mı bilmiyorumİnşallahTeşekkür ederim. Bizim takım kaptanımız nerede acaba ? İzmir’de miydi acaba ? Ben biraz endişelenmeye başladım LAydLiNe
Yoktur inşallahYok
izmire gitmeyecekti aslında dün ankaraya gideceğim arkadaşlarımla diyordu ama eşinin ailesi izmirde bildiğim kadarıyla. Sıkıntılı bir durumları var mı bilmiyorum
Gayet güzel gidiyorsun canım. Evet çok sessiz yine. Menüme çok dikkat edemedim ama ben de 30 dk boosted walk yaptım leslie den. 50 dk hızlı tempoda temizlik bir de:) evde çocuklarla yalnız olunca hızlı tempoda yapmak zorunda kaldım:)Yine kimse gelmemiş
12.00
Domates , peynir , zeytin , biber , maydonoz , dört ceviz , bir avuç iğde , bir elma
19.00
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan, iki kaşık pilav, salata
Bugün ormanda yürüdük bol bol . Şuan 6700 adım olarak gözüküyor ama belki ilerleyen saatlerde yine bir Leslie yaparım.
Su , 2 litreden fazla.
Çok teşekkür ederim .Gayet güzel gidiyorsun canım. Evet çok sessiz yine. Menüme çok dikkat edemedim ama ben de 30 dk boosted walk yaptım leslie den. 50 dk hızlı tempoda temizlik bir de:) evde çocuklarla yalnız olunca hızlı tempoda yapmak zorunda kaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?