Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar dünkü menümü anca yazabiliyorum. O da aklıma geldiği kadarıyla. Ailem İzmir’de deprem aklımı başımdan aldı. Şükür iyiler Allahtan.
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta yarım domates ve yeşil biber, 1 kapya köz biber, çay
Ara 10:00
3 adet gün kurusu 5 adet çiğ badem
Öğle 13:30
1 kase mercimek çorbası
Patlıcan yemeği ve 3 yk bulgur pilavı
Akşam 17:30
3yk patlıcan yemeği ve sarımsaklı yoğurt

Bi ara çay yanında 2-3 kurabiye yedim. Spor 60 squat,4 dk blank, 15 dk leslie. Su 2-3 litre

İyi hafta sonları kızlar nasılsınız bakalım? Yine sessiz moddayız. Bugün hiç halim yokken kalkıp egzersiz yaptım şu anan bacaklarım tutmuyor tabi ama umarım bundan sonraki günler için başlangıcını yapmış olurum. Hafta başından itibaren yarış mı yapsak acaba? Belki motivasyonumuza yardımı dokunur hem

Tebrikler canım , ASLInda çok iyi olur

İyi akşamlar canlar

13.30

2 yumurta , peynir , zeytin , domates , 4 ceviz , bir avuç iğde , 1 elma

19.00
Balık , üç kaşık pilav , salata

Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım.

Adım şuan 3000 bugün yürüyüş yapamadım ,

Çok güzel gidiyorsun canım menüler de şahane tebrikler

Menülerini yazayım

30 Ekim cuma

Saat 12.3

Izgara et
Salata
Patates kızartması

Saat 18
3 kaşık pirinçli pırasa
Bol ekşili salata
Bi dilim kadar peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık turşusu

3+ lt su
10 bin adım

31 Ekim menüsü

Saat 13.3
4 kaşık yoğurt+ 1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 kuru kayısı
Salata

Saat 18.3
Izgara et tavuk
Salata
Şalgam suyu

Saat 20.3
İki top dondurma

2 lt su
8 bin adım

Selam kızlar
Sabah 8:30
1 yumurtadan yapılmış omlet 3 dilim hellim peyniri
Ara 10:00
1 çay bardağı sade kefir, 3 adet gün kurusu ve 5 adet çiğ badem
Öğle 13:30
Yarım porsiyon nohut yemeği ve 1 tabak makarna
Saat 3-4 gibi 1 dilim köstebek pasta yedim o yüzden akşam yemeği yok.

Su 2 litre spor 5 dk plank 90 squat 20 dk yürüyüş

20 dakikalık Leslie boosted ile günü tamamladım .

Çok iyi yapmışsın canım leslie çoğu zaman hafif gelse de hiç hareket etmemekten iyidir. Bugün ben de kendiöce başlangıcı yaptım hepimizin için devamı gelsin inşallah
İnşallah Teşekkür ederim. Bizim takım kaptanımız nerede acaba ? İzmir’de miydi acaba ? Ben biraz endişelenmeye başladım LAydLiNe

Yok
İnşallah Teşekkür ederim. Bizim takım kaptanımız nerede acaba ? İzmir’de miydi acaba ? Ben biraz endişelenmeye başladım LAydLiNe
izmire gitmeyecekti aslında dün ankaraya gideceğim arkadaşlarımla diyordu ama eşinin ailesi izmirde bildiğim kadarıyla. Sıkıntılı bir durumları var mı bilmiyorum

Yine kimse gelmemiş

12.00
Domates , peynir , zeytin , biber , maydonoz , dört ceviz , bir avuç iğde , bir elma

19.00
Yarım tabak yoğurtlu patlıcan, iki kaşık pilav, salata

Bugün ormanda yürüdük bol bol . Şuan 6700 adım olarak gözüküyor ama belki ilerleyen saatlerde yine bir Leslie yaparım.

Su , 2 litreden fazla.

Gayet güzel gidiyorsun canım. Evet çok sessiz yine. Menüme çok dikkat edemedim ama ben de 30 dk boosted walk yaptım leslie den. 50 dk hızlı tempoda temizlik bir de:) evde çocuklarla yalnız olunca hızlı tempoda yapmak zorunda kaldım:)

Çok teşekkür ederim . Ne iyi yapmışsınız . Bende belki 20 dakikalığını yaparım birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…