Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun .
Merhabalar canlar ,
Bugün köyde kayınvalidemdeydik. Maalesef köyde diyet olmuyor

saat :12.00 / kahvaltı

1 yumurta
Domates
Peynir
Biber
1 salkım üzüm

akşam yemeği
Saat :17.00

1 kase şehriye çorbası
1,5 tabak kıymalı yoğurtlu erişte
2 avuç kestane
2 litre su

şuan 5720 adım , yatana kadar 8000’e tamamlamayı hayal ediyorum .

Bu arada reglim 10 gün gecikti. Onun gerginliği ve şişkinliği var. Tiroitten kaynaklanıyor. Her yıl en az 2 kere bu sorunu yaşıyorum. ne yapsam bilemedim .

Bırakmak ne demek yaaaaaaaa duymayayım bir daha o sözü. Az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Pes etmek yok

Ben dünkü rezil menümü yazayım önce.

Sabah (11:00)
1 fincan filtre kahve
4 tane oreo

Akşam (15:00)
1 kase şehriye çorbası
1 büyük kase mevsim salatası
3 dilim tam buğday ekmeği

Bol temizlik, suyu hesaplamadım.

*** 13. Takım 698. Etap ***

candy_candy (125.4///%)
Restful (80.1///%)
pessinus (66.5///%)
Lusi (64.7///%)
LAydLiNe (72.2///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 698. Etap Free listesi ***

krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
asliogretmen (84.5///%) Yeni üye Baş. Tarihi : 23.10.2020 Baş. Kilosu : 84.5 Hedef:70

13. Takım Free liste ortalaması : %

Benim kilom sabit maalesef. Hatta dün akşam +800 düm. Şükür sabaha bir şey kalmamış. Hafta içi bütün kaçamaklarımı sayıyorum

Bir kaç tane lokma

3 dilim pizza + kola

Lahmacun + kola (Lahmacun kaçamak sayılmaz da onun yanında 2 çeyrek dilim pide yemiştim mezelerle.)

Dünkü orioları da yazarsam aslında sabit çıkmam biraz mucize

Rezil kilomu paylaşayım da görün hafta başından beri aynı
Geçen hafta 66.5
Bu hafta

Eklentiler

• IMG_20201030_093834.webp
    14 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar mide problemleriyle uğraşıyorum yine akşamları elimden geldiğince hafif yedim gün içinde her zamankinden daha az yedim ama olmadı maalesef takım adına çok üzgünüm hafta boyunca yürüyüş de yaptım 7-8 bin arası adım da attım böyle maalesef

Günaydın millet
Bu hafta çok gelen giden evine çağıran oldu o yüzden liste paylaşımı yapamadım. Kaçamağım hiç olmadı ama sadece spor yapamadım. Bu yüzden zaten nerdeyse hiç denecek kadar az kilo verdim.
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 60.2
Giden 100 gram
Sabah 7 de kahvaltı yapıyorum foto almayı unuttum o yüzden kaptanım.

Az da olsa gitmiş canım ama fotosuz bildirimler sıkıntı oluyordu sanırım kaptan bilgilendirir zaten bu konuda

Üzülme canım artık olan olmuş. Haftaya telafi edersin artık

Zaten izindesin canım. Haftaya daha iyi bir sonuç alır fotoğraflı bildirim yaparsan eklerim listeye. Ama bu şekilde zaten alamıyorum maalesef. Ayrıca artık menü bekliyorum

Zaten izindesin canım. Haftaya daha iyi bir sonuç alır fotoğraflı bildirim yaparsan eklerim listeye. Ama bu şekilde zaten alamıyorum maalesef. Ayrıca artık menü bekliyorum
Tamam kaptanım bugünden itibaren başlayacağım menü paylaşmaya zaten inşallahburada internet falan çok sıkıntıydı bi de dediğim gibi karantina sonrası gelen giden davet eden çok oldu eşim de evdeydi. Pek istediğim gibi spor yapamadım. Bugün spora falan başladım ama squat ile Allahtan hayırlısı yarına bol çağrılı başlamam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…