- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
GünaydınGünaydınlar kızlar
Teşekkür ederim canım benim bugün sabahtan beridir yarışmayı bırakmayı düşünüyordum listeyi görmek motive ettü diyebilirim:) inşallah biraz daha verebilirsem sıralamada daha iyi olabilirim:)HatueL tebrikler canım inşallah birincilik de gelecek senden:)
Ciddi ciddi düşündüm canım dün yazacaktım işte ben bu işi yapamıyorum artık diyeBırakmak ne demek yaaaaaaaa duymayayım bir daha o sözü. Az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Pes etmek yok
Az da olsa gitmiş canım ama fotosuz bildirimler sıkıntı oluyordu sanırım kaptan bilgilendirir zaten bu konudaGünaydın millet
Bu hafta çok gelen giden evine çağıran oldu o yüzden liste paylaşımı yapamadım. Kaçamağım hiç olmadı ama sadece spor yapamadım. Bu yüzden zaten nerdeyse hiç denecek kadar az kilo verdim.
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 60.2
Giden 100 gram
Sabah 7 de kahvaltı yapıyorum foto almayı unuttum o yüzden kaptanım.
Üzülme canım artık olan olmuş. Haftaya telafi edersin artıkKızlar mide problemleriyle uğraşıyorum yine akşamları elimden geldiğince hafif yedim gün içinde her zamankinden daha az yedim ama olmadı maalesef takım adına çok üzgünümhafta boyunca yürüyüş de yaptım 7-8 bin arası adım da attım böyle maalesef
Günaydın millet
Bu hafta çok gelen giden evine çağıran oldu o yüzden liste paylaşımı yapamadım. Kaçamağım hiç olmadı ama sadece spor yapamadım. Bu yüzden zaten nerdeyse hiç denecek kadar az kilo verdim.
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 60.2
Giden 100 gram
Sabah 7 de kahvaltı yapıyorum foto almayı unuttum o yüzden kaptanım.
Tamam kaptanım bugünden itibaren başlayacağım menü paylaşmaya zaten inşallahZaten izindesin canım. Haftaya daha iyi bir sonuç alır fotoğraflı bildirim yaparsan eklerim listeye. Ama bu şekilde zaten alamıyorum maalesef. Ayrıca artık menü bekliyorum
Yarın sabah unutmazsam foto çekerim zaten yinedeZaten izindesin canım. Haftaya daha iyi bir sonuç alır fotoğraflı bildirim yaparsan eklerim listeye. Ama bu şekilde zaten alamıyorum maalesef. Ayrıca artık menü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?