LAydLiNe
Dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek tahin pekmez bal kaymak 1 er kaşık
Öğlen sandviç, domates peynir sosis
Akşam yemek yemedim meyve yedim yer elmesi mandalina
Bir kaçtanecik tulumba yemiş olabilirim 2 çay bardağı çay2 ltsu
Selamm
İşi gücü bitirdim geldimnasilsiniz cagnim 13. Grup?? Listeye baktim kimse kalmamis neredeyse LAydLiNe candy_candy pessinus herkes nerede toplu mezuniyet mi yaptin kaptanim LAydLiNe
Tanismadigimiz arkadaslara kendimden bahsedeyim kisaca. Ben Ebru. Daha önce diskalifiye oldugum için free listede yarisiyordum daha dogrusu takiliyordum. Aldim verdim en son buradan ayrildigimda (temmuzda iş yogunlugundan dogrusu ugrayamadim) 74-75 falandim sanirim. suan 76 kiloyum. Asil hedef 65. Haftada 1 kilo vericem
Geçen hafta cuma 69.6 idim cumartesi 69.0 geldi unutmusum çekmeyi cumartesi çekmiştim , benim böyle tartıldığım gün beni etkiliyor kabızlık problemim olduğu için yoksa 2 gün önce kahvaltıdan sonra 68.3 geldim aslında , verdiğimi bildiğim için önemsemiyorum 200 gr değil çünkü gerçekte verdiğim oran , tuvalete gittiğim bir gün tartılınca gerçek sonucu söylerim ama biliyorum resmî olarak tartıdaki geçerli ben sadece aradaki farkı görün diye soylicemNeden gitmedi acaba bir fikrin var mı?
Hoş geldin canım aramıza özlemiştik seni
Bu kez son olsun artık. Anlaştık mı? Birlikte başaralım
Cennet hurmasından mı bahsediyorsun acaba?
İyi tabii ki iyi olmaz mı hiç. Bak bir çoğumuz + kilodayız. Tebrikler
Yarışma kurallarına göre cuma günleri mecburen tartılıyoruz canım. Geçen haftaya göre 200 gr gitmiş ama geçen hafta daha iyi bir sonuç görmüştün diye hatırlıyorum.
Ilk sayfaya bakabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum kilo aralığı varmı kurallar neler bilgi verirseniz sevinirim birde herkes istediği diyeti mi yapıyor
Yarın başlayabilirsiniz başlangıç kilosu önemli sonuçta takımda yer alırken. Bildirim yaptığımız günlerde yine bildiriminizi yaparsınız. Hoşgeldiniz bu arada:) ilk sayfamızdaki katılım formunu doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz:)Teşekkür ederim ozaman pazartesi günü mü başlangıç kilomu buraya yazmam gerekiyor yoksa yarın başlamak istiyorum yarın sabah mı tartılıp yazmalıyım ilk sayfaya bakmıştım ama gözümden kaçmış demek ki
Teşekkür ederimYarın başlayabilirsiniz başlangıç kilosu önemli sonuçta takımda yer alırken. Bildirim yaptığımız günlerde yine bildiriminizi yaparsınız. Hoşgeldiniz bu arada:) ilk sayfamızdaki katılım formunu doldurursanız sizi daha iyi tanımış oluruz:)
İki hafta beklemen gerekiyor canım listeye girmen için ama tabii ki düzenli paylaşım yapman ve takım kurallarına uyman gerekiyor.Düzenli paylaşım yaparsam haftaya listeye girermişim kaptanım yoksa ondan sonra mi
Canım her gün tuvalete çıkmıyor musun? Eğer çıkmıyorsan bunun bir sorun olduğunu biliyor musun?Geçen hafta cuma 69.6 idim cumartesi 69.0 geldi unutmusum çekmeyi cumartesi çekmiştim , benim böyle tartıldığım gün beni etkiliyor kabızlık problemim olduğu için yoksa 2 gün önce kahvaltıdan sonra 68.3 geldim aslında , verdiğimi bildiğim için önemsemiyorum 200 gr değil çünkü gerçekte verdiğim oran , tuvalete gittiğim bir gün tartılınca gerçek sonucu söylerim ama biliyorum resmî olarak tartıdaki geçerli ben sadece aradaki farkı görün diye soylicem
Patates ve arada yediğin köftürü kilo verme süresi boyunca yemesen daha iyi edersin canım. Spor gayet güzel. Suyu da 2 lt ye tamamlayacağını ümit ediyorumBugünkü menüm
Sabah saat 11 de
Patatesli yumurta 5_6 kaşık
Zeytin 5 tane
Ara saat 1500
Sade türk kahve
Yanında 3 parça köftür(pekmezle cevizden yapılan lokum gibi şekillendirilen sağlıklı tatli)
Akşam 1700
1 kase yoğurt çorbası
1 kase nohut yemeği
2 kaşık taze fasulye
Spor yarim saat yürüyüş
Su 1 lt oldu 2 ye tamamliycam
Adaysın tabii ki canım ama listeyi güncellemediğimi eski mesajlarımda söylemiştim. Listeyi güncellediğim zaman herkesi ekleyeceğim.Ben aday değilmiyim kaptancim
Bir yerden başlamak gerekiyordu. Yazmakla çok iyi ettin. Hoş geldin yeniden aramızaBen bugunku menumu yaziyorum buraya, okuyunca bu nasil diyet menusu demeyin, bugun riske atip uzun zamandir nasil beslendigimi sizlere gostermek istiyorum, yani kilo alis sebebimi. Yarindan itibaren de artik bu menuyu degistirme cabasinda olacagim hep.
Sabah 9.15
1 sade turk kahvesi
Kahvalti 10.00 gibi
Acikmadim ve 1 bogazim kotu oldugu icin bir kupa zencefilli balli sut ictim
12.00
Cok aciktim 1 buyuk kasarli tost, 1 bardak meyve suyu, biraz domates
14.30
Mide acildi iyice, 1 dilim kek, 2 avuc soslu misir fistik
17.00 aksam Yemegi gibi
3 kofte, 1 dilim patatesli borek, 1 kase lahana corbasi
18.00
1 fincan sade kahve 3 kucuk parca sutlu cikolata
Ve yemeyi kestim. Mesela dIger gunler aksam oglum uyuduktan sonra 1,2 kurabiye atarim agzima cay yanina saat 9 10 arasi.
Simdi durum bu ve ben yuruyus yapiyor olsam da kilo vermeyip azar azar aliyorum. Son 2,3 ayin genes durumu bu
bu menu de burada bir kosecikte dursun, artik beslenme seklimi degistirmek istiyorum, yediklerimin hem iceriginde hem saatlerde sikinti var. Yarindan itibaren de yeni beslenme duzenimin menusunu paylasacagim.
Canım takımın ilk sayfasında menü yazma kriterlerimiz var. Orayı yeniden okursan çok mutlu olurum. Emzirdiğin için çok sorun olduğunu düşünmüyorum ama patates ve pirinç pilavından bir süre uzak dursan çok daha güzel olur aslında. Ölçülerini çok güzel ayarlamışsın. Normal hayatta da yenilebilir yiyeceklerden ama kilo verme sürecimiz için bizi yavaşlatan yiyeceklerden. Birazdan toplu şekilde neden pirinç ve patates tüketmemiz gerektiğini anlatacağım. O yüzden tek tek yazmak istemedim. Su gayet güzel. Bugün spor günümüz. 30 dk spor bekliyorum senden de08.30
1 yumurta omlet
30 gr peynir
2 dilim ekmek
14.00
1 salkım üzüm
1 havuç
18.30
1 tabak patates yemeği (tavuklu)
5 kaşık pirinç pilavı
20.15
Multimalt içecek
2 buçuk litre su
Hoş geldin canım yeniden aramıza. İlk günün günahı olmaz diyorum.Hadi başlayayim artik
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzerinde tereyag, 2 dilim beyaz köy peyniri
Saat 15.00 gibi
2 dilim cavdar ekmegi, 1 yk soganli biberli lor, 2 fincan yeşil cay
20.30
1 tabak yesil mercimek yemeği, eristeli, yoğurtlu
2-3 dilim salatalik turşusu
1 biber tursusu
1lt su yatasiya 2 ye tamamlarim
Normal cayi saymiyorum bile evde caydanligin alti hic kapanmiyor. Bu yuzden belki su icme ihtiyaci hissetmiyorum.
4 gündür sabahları yürüyüşe gidiyorum en az bir saat bugun 8366 adimim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?