- 28 Mart 2013
- 12.868
- 17.429
- 498
Tesekkur ederim, insallah haftaya da iyi olucam kaptanım:)Ooooooooo hemen moral bozmak yok ama. Birden bire olacak şeyler değil bunlar. Biraz sabır lazım. Ödülü tartı göstermiş sana. Haftaya daha iyi olacağına inanıyorum.
Dun menumi yazamadım misafirim vardı cok yorgundum erkenden uyumuşum. Sonra butun gece uyuyamadim.
11.30 1 haslanmis yumurta, 1 salatalik, 7 zeytin, beyaz peynir
15te 2 kase kısır, 1 küçük börek
20de yarim kase kısır, 1 börek
3 bucuk gibi sahur yaptim niyetliyim. Beyaz peynir, mandalina, salatalik, taze üzüm, 7 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
Reglim gecikti istediğim gibi sonuç göremiyorum kaç haftadır tartıda resmen 60ta takıldım kaldım. Bu hafta menü yazamadım internet elektrik sürekli git gel yapıyor. Işin kötü yanı telefon internetide çok çekmiyorAma diyetimi 1-2 kaçamak dışında hiç bozmadım ve her gün muhakkak 10-13 bin arası yürüyüş ve leslie yaptım. Bugün hastalandım haftaya inşallah 59larda olmayı ümit ediyorum
Menü yazma konusuna söz veremiyorum ama spor ben zaten nerdeyse her gün yapıyorum. Lefkoşanın en saçma yerindeyim elektrik olsa internet yok ya da ikisi birden yok telefonlar tam çekmiyor. Bu hafta sinir olduğum kadar eşim Suriyedeyken sinir olmadım o derece yaniBu hafta seni listeye alıyorum canım. Bugünden itibaren de düzenli menü yaz lütfen. Ayrıca haftanın üç günü spor günümüz. Pazartesi, çarşamba ve cuma mutlaka en az 30 dk spor bekliyorum senden de.
Evet su icin uygulama indirecegim:)Çok iyi fikir canım saat belirlemek. Bundan sonra saat 22:00 - 00:00 arası herkesten menü bekliyorum.
Menünü çok beğendim canım. Hem sağlıklı hem kararında. Spor yapabildin mi?
Kocaman alkışlanacak bir menü dahaÖğün saatleri çok yerinde. Yenilen her şey sağlıklı. Beyaz ekmeği hiç görmüyorum. Yemesen senin için daha faydalı ama birisi demişti başka ekmek yiyemiyorum diye. O sen miydin bilmiyorum ama illaki ekmek yiyeceksen ya tam buğday ya da çavdar tercih etmende fayda var. Su ve yürüyüş gayet güzel.
Ben sade ve şekersiz içiyorum canım. Sana da tavsiye ederim. Eğer içemiyorsan hiç içme daha mantıklı.
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah normal bir üşütmedir. Şu an nasılsın? Eğer bir süre daha devam ederse doktora git mutlaka. Sakın ama sakın ihmal etme.
Hiç öyle düşünme. Bana bak mesela tam bir yıldır aynı kiloda sayıp duruyorum. Eğer takımda olmasaydım eminim çok daha fazla kilo almıştım. Bence sen de bir an önce gel.
Normalde en ideali kilo verirken yürüyüş ama burada önemli olan spor ve süresi. Herkes istediğini yapabilir ama en az 30 dk yapmak zorunda
Saat belirledik canım ama sana tolerans gösteririz tabii ki
Su çok az olmuş canım. Öncelikle ona bir çare bulman lazım. Unutmaman için programlar var bir araştır mutlaka derim. Mantı olmamış. Ayrıca akşam en son öğününün saati hiç olmamış. Kaki ne demek? İlk kez duydum.
Hoş geldin canım aramızaEbru ben de. İnşallah bizimle birlikte bütün fazla kilolarından kurtulursun.
Günaydın canım. Bu hafta olan oldu artık. Haftaya odaklanmalıyız. Ben her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum
Neden gitmedi acaba bir fikrin var mı?Cuma 67.7
Ptesi 67.3
Cuma 67.7
Hoş geldin canım aramıza özlemiştik seniSelamm
İşi gücü bitirdim geldimnasilsiniz cagnim 13. Grup?? Listeye baktim kimse kalmamis neredeyse LAydLiNe candy_candy pessinus herkes nerede toplu mezuniyet mi yaptin kaptanim LAydLiNe
Tanismadigimiz arkadaslara kendimden bahsedeyim kisaca. Ben Ebru. Daha önce diskalifiye oldugum için free listede yarisiyordum daha dogrusu takiliyordum. Aldim verdim en son buradan ayrildigimda (temmuzda iş yogunlugundan dogrusu ugrayamadim) 74-75 falandim sanirim. suan 76 kiloyum. Asil hedef 65. Haftada 1 kilo vericem
Bu kez son olsun artık. Anlaştık mı? Birlikte başaralımbEki Görüntüle 2720060
Benim de durumum bu
Cennet hurmasından mı bahsediyorsun acaba?Evet su icin uygulama indirecegim:)
manti olmadi alel acele onu yaptimkaki su sari hurma varya meyve büyük... japon hurmasi mi deniliyo?:)
İyi tabii ki iyi olmaz mı hiç. Bak bir çoğumuz + kilodayız. Tebrikler
Daha 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı, o yüzden ben normalde 1 haftada net tartılmam kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım ama kural cuma o yüzden size uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?