Bir kısım mezun oldu bir kısım yoğunluğundan ve kişisel meselelerinden dolayı bıraktı falan kalan sağlar bizimdir mantığıyla eskilerden 4-5 kişi ve yeni arkadaşlarımızla devam etmeye çalışıyoruz. Artık evdesin ve devam edeceksin buraya değil mi? Geçmiş olsun diyelim yoğunluğun için. Biz de aynı işe güce devam işte.Hos buldumolmaz tabi kaptanim da bugün Antakya dan misafirimiz geliyo antakya yiyecekleri ile birlikte kontrollu olmaya çalışacağım
Canim benim...
Vallahi canim evlilik meselesini o donem kapattim ben zaten. o kadar yürek yemedim cok şükür bi ara seytana uyasim gelmedi desem yalan olur yoksa hayatim boyunca evlenemeyecektim ama yine de seytana uymamak lazım
Cok calistim 3.5 ay calistik ama gecen yilki 8 aya bedeldi. Son ay hele full mesaideydim. Sonuc olarak calistik cabaladik dukkani kapattik evdeyiz canım.
Siz de ne var ne yok?? 3 ayda o kadar kisi mezun olmus olamaz. Ne oldu da herkes bıraktı meraktayim dogrusu
GünaydınGunaydin
Canım menünü yorumlamış olayım yürüyüş çok güzel amaaa menü baktığımızda pek zengin görünmüyor. Üstüne baya cısslar var belki makarna yerine daha sağlıklı yemekler tüketebilirdin ve çikolata yerine süt meyve ya da yoğurt falan mı tüketseydin?Evet yine geciktimm
sabah 10:00 pirasali omlet yedim yanina kk peynir, ve bir sekerli siyah cay kupa bardaginda
ara ögün yarim muz
saat 17:00 de bir tabak spaghetti domates soslu ve bir kase brokolli corbasi
aksam bir cikolata yedim.
ve yemek sonrasi esimle 1 saat yürüyüs yaptik beraber:)
su 1,5 litre
Yaa çookk geçmiş olsun ayşegül Allah acil şifalar versin inşallah tez vakitte iyileşsinlerSlm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu
İkiside yaşlı, 79 ve 68 yaşındalar. Dün test sonucu pozitif çıktı, çok halsiz iştahsız ve ağrılı geçiyormuşYarın memlekete onların yanına gideceğim, karantinada oldukları için sadece balkondan el sallayacağım onlara Abimlerde kalıp onlara yemek vs götürüp kapılarına bırakacağım. Gurbette olmak hiç bukadar içimi acıtmamıştı.
Dualarınızı bekliyorum, dünya dua üstüne...
4 pancake dışında bence fena değil. Yürüyüş harika olmuş.İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de mükemmel değil ama bir yerden başlangıcı yapmış olayım
9.30
1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık 1 kaşık lor peyniri,maydanoz dereotu,çeyrek avokado,4 küçük pankek,miktar belirtemeyeceğim ama çok az bal ve kaymak
14.00
1 kupa sütlü kahve
17.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,1.5 küçük parça ızgara tavuk göğsü(yağsız),salata
Su henüz 2 lt. 1.5 saat gündüz yürüyüş yaptım çocuklarla çok hızlı olmayan tempoda. Gözüm sürekli yiyecek bir şeylerde umarım sadece çay içerek günü kapatacağım. Regl olduğum için spor konusunu gündemime alamadım çok ağrım var bugünlük bu kadar oldu:)
Normalde yiyorum ama bugün yemesem daha iyi olacak kontrolü kaybedip olmadık şeyler yiyorum. Kahve çok büyük kupadaydı yetti bile:)4 pancake dışında bence fena değil. Yürüyüş harika olmuş.
Kahvenizin yanina birkac kuru meyve ve kuruyemis koyarsanız belki daha enerji verir.
17.30dan sonra hic birsey yemiyor musunuz? Gece kacta yatıyorsunuz
Amin, çok sağol canım, çok çok özledim sizi, takımı, görüşmek üzere inşallahYaa çookk geçmiş olsun ayşegül Allah acil şifalar versin inşallah tez vakitte iyileşsinler
Göürşürüz inşallah canım nasipse buralardayız biz sağlıkla gidip gel inşallah sen de. Ailene tekrar kolaylıklar diliyorum canım hayırlı yolculuklarAmin, çok sağol canım, çok çok özledim sizi, takımı, görüşmek üzere inşallah
Bence de pankek dışında çok iyi, onu da yakmışsındır koca gün..İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de mükemmel değil ama bir yerden başlangıcı yapmış olayım
9.30
1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık 1 kaşık lor peyniri,maydanoz dereotu,çeyrek avokado,4 küçük pankek,miktar belirtemeyeceğim ama çok az bal ve kaymak
14.00
1 kupa sütlü kahve
17.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,1.5 küçük parça ızgara tavuk göğsü(yağsız),salata
Su henüz 2 lt. 1.5 saat gündüz yürüyüş yaptım çocuklarla çok hızlı olmayan tempoda. Gözüm sürekli yiyecek bir şeylerde umarım sadece çay içerek günü kapatacağım. Regl olduğum için spor konusunu gündemime alamadım çok ağrım var bugünlük bu kadar oldu:)
Çok iyi anlarım bende gurbetteyim Allah acil şifalar versinSlm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu
İkiside yaşlı, 79 ve 68 yaşındalar. Dün test sonucu pozitif çıktı, çok halsiz iştahsız ve ağrılı geçiyormuşYarın memlekete onların yanına gideceğim, karantinada oldukları için sadece balkondan el sallayacağım onlara Abimlerde kalıp onlara yemek vs götürüp kapılarına bırakacağım. Gurbette olmak hiç bukadar içimi acıtmamıştı.
Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.Slm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu
Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de mükemmel değil ama bir yerden başlangıcı yapmış olayım
9.30
14.00
1 kupa sütlü kahve
17.30
Takımda olmaz olur musun canım takımdasın sen de sadece free listedesiniz henüz. Karşılıklı olarak bir deneme süresi var birkaç haftalık sonra yarışma listesine geçeceksinizBen de menümü yazayım, takımda değilim ama yancı olarak konudayım :)
09:00 maydanoz tere limonlu bol
Kk beyaz peynir
10 zeytin
1 dilim dana füme
1 yumurta
Yarım dilim beyaz ekmek
13:30 1 biber dolması etli
Salata
19:00
1 küçük parça antrikot
Salata
Aralarda 2 kahve 2 litre su
Spor yok maalesef bugün, yarın inşallah
Evde kek var, çikolatalar var, kendimi nasıl zor tutuyorum anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?