Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir kısım mezun oldu bir kısım yoğunluğundan ve kişisel meselelerinden dolayı bıraktı falan kalan sağlar bizimdir mantığıyla eskilerden 4-5 kişi ve yeni arkadaşlarımızla devam etmeye çalışıyoruz. Artık evdesin ve devam edeceksin buraya değil mi? Geçmiş olsun diyelim yoğunluğun için. Biz de aynı işe güce devam işte.

Canım menünü yorumlamış olayım yürüyüş çok güzel amaaa menü baktığımızda pek zengin görünmüyor. Üstüne baya cısslar var belki makarna yerine daha sağlıklı yemekler tüketebilirdin ve çikolata yerine süt meyve ya da yoğurt falan mı tüketseydin?

Dünkü menuyu yazmamışım

Iftar 18de once 500 ml su, kucuk kaseyle havuc corbasi, 3 tahta kaşıkla kiymali lahana yemeği

20de eşimle yoğurtlu semizotu

Bu hafta 3 gun yürümüştüm ama dun birsey yapamadim malesef

Bugünkü menüm

Sabah 8.30
Yarım lt limonlu su
3 ceviz
2 tane tambuğday unlu krep
1 dilim beyaz beynir
Kahve (filtre)

Öğlen 13.00
3 ızgara köfte
Yoğurt bir kase

Akşam 17.00
1 yemek tabağı Salata yağsız
2 yemek kaşığı Bamya yemekği
Bir kase yoğurt

Bu arada bi pijama takımı almıştım bugün giydim ve olmadı o kadar içime dokundu ki ağlayacaktım neredeyse artık kaçamak falan da yapmak yok kampa sokuyorum kendimi

Slm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu
İkiside yaşlı, 79 ve 68 yaşındalar. Dün test sonucu pozitif çıktı, çok halsiz iştahsız ve ağrılı geçiyormuşYarın memlekete onların yanına gideceğim, karantinada oldukları için sadece balkondan el sallayacağım onlara Abimlerde kalıp onlara yemek vs götürüp kapılarına bırakacağım. Gurbette olmak hiç bukadar içimi acıtmamıştı.
Dualarınızı bekliyorum, dünya dua üstüne...

Yaa çookk geçmiş olsun ayşegül Allah acil şifalar versin inşallah tez vakitte iyileşsinler

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de mükemmel değil ama bir yerden başlangıcı yapmış olayım
9.30
1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık 1 kaşık lor peyniri,maydanoz dereotu,çeyrek avokado,4 küçük pankek,miktar belirtemeyeceğim ama çok az bal ve kaymak
14.00
1 kupa sütlü kahve
17.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,1.5 küçük parça ızgara tavuk göğsü(yağsız),salata
Su henüz 2 lt. 1.5 saat gündüz yürüyüş yaptım çocuklarla çok hızlı olmayan tempoda. Gözüm sürekli yiyecek bir şeylerde umarım sadece çay içerek günü kapatacağım. Regl olduğum için spor konusunu gündemime alamadım çok ağrım var bugünlük bu kadar oldu:)

4 pancake dışında bence fena değil. Yürüyüş harika olmuş.
Kahvenizin yanina birkac kuru meyve ve kuruyemis koyarsanız belki daha enerji verir.
17.30dan sonra hic birsey yemiyor musunuz? Gece kacta yatıyorsunuz

4 pancake dışında bence fena değil. Yürüyüş harika olmuş.
Kahvenizin yanina birkac kuru meyve ve kuruyemis koyarsanız belki daha enerji verir.
17.30dan sonra hic birsey yemiyor musunuz? Gece kacta yatıyorsunuz
Normalde yiyorum ama bugün yemesem daha iyi olacak kontrolü kaybedip olmadık şeyler yiyorum. Kahve çok büyük kupadaydı yetti bile:)

Ben de menümü yazayım, takımda değilim ama yancı olarak konudayım :)

09:00 maydanoz tere limonlu bol
Kk beyaz peynir
10 zeytin
1 dilim dana füme
1 yumurta
Yarım dilim beyaz ekmek

13:30 1 biber dolması etli
Salata

19:00
1 küçük parça antrikot
Salata

Aralarda 2 kahve 2 litre su
Spor yok maalesef bugün, yarın inşallah

Evde kek var, çikolatalar var, kendimi nasıl zor tutuyorum anlatamam..

Bence de pankek dışında çok iyi, onu da yakmışsındır koca gün..
inşallah geceye kadar tutabilirsin kendini :)

Çok iyi anlarım bende gurbetteyim Allah acil şifalar versin bir an önce anneciğine babacığına kavuşursun inşallah

Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.
Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.

Takımda olmaz olur musun canım takımdasın sen de sadece free listedesiniz henüz. Karşılıklı olarak bir deneme süresi var birkaç haftalık sonra yarışma listesine geçeceksiniz bu arada menü gayet güzel umarım kendini tutabilmişsindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…