Canim bu hafta arkadaşım tasindigi icin 3 gun temizliğine yardima gittim ne bulduysak yedik öğlen ekmek arasi doner, gozleme, dun yine hamur isi. bekliyordum zaten. Bugun artik son esyasi gidecek bitti artik. Toparlanacagim yilbasina kadar 3 dedim.Neden böyle oluyor? Ben evde hiç hareket etmeden yediğim halde kilo verebiliyorum. Hem de yasaklı yiyeceklerden de yiyorum. Saatlere dikkat etmiyorum. Ona rağmen gidiyor. Hata var bir yerde? Hadi kendine gel artık.
Kaptanım valla verdiklerimi tamamen alıp geldimKimleri görüyorum yine bir kaçak daha gelmişÇok kilo almışsın. Nasıl aldın bu kadar kiloyu?
Kız ilk başladığım zaman iyi veriyorum da sonra gram olarak gidiyorMaşallah cnm dönüşün muhteşem oldu
Sakin gelll....Ne bu gelir gelmez
Senle yarışalın 3 haftsda 3 kilo ne beee gel bu hafta hedef 1.5 kilo olsunGunaydin
Vay arkadas her hafta verecegime alarak gidiyorum
Bu hafta beklenilen sonuc gerçi
Hedef 20213 haftada hedefim 3 kilo diyorum.
Daha iyiyim canım çok şükür. Yarın sabah ilaçlar bitiyor. İlaçlar bittikten sonra daha iyi olacağım inşallahLAydLiNe kaptanım nasıl oldun toparlandın mı biraz?
İnşallah canım benim sevindim toparlanmana. İlaçlarla semptomların başlangıçta ağırlaştığını çevremden çok duydum sende de öyle oldu mu?Daha iyiyim canım çok şükür. Yarın sabah ilaçlar bitiyor. İlaçlar bittikten sonra daha iyi olacağım inşallah
Ben zaten ilaçlara başladığımda 5. günümdeydim canım. 5. ve 6. gün bayağı kötüydü. İlk 4 günü ilaçsız atlatmam da iyi oldu bence. Hastalığın psikolojisi çok kötü. O da çok etkiliyor insanı. Allah yaşatmasın kimseye.İnşallah canım benim sevindim toparlanmana. İlaçlarla semptomların başlangıçta ağırlaştığını çevremden çok duydum sende de öyle oldu mu?
Selamlar hanımlar hayırlı cumalar
LAydLiNe kaptanım izne ayrılabilir miyim ? Motive olamıyorum takıma da faydam yok maalesef
Eki Görüntüle 2737545
Amin canım inşallah. Bir daha yaşatmasın AllahBen zaten ilaçlara başladığımda 5. günümdeydim canım. 5. ve 6. gün bayağı kötüydü. İlk 4 günü ilaçsız atlatmam da iyi oldu bence. Hastalığın psikolojisi çok kötü. O da çok etkiliyor insanı. Allah yaşatmasın kimseye.
62.10 sabahtan öğlene - 10 gr
Yeniden çek canım yazıyı el yazısıyla yazıp çekmen lazım. Gerekirse telefonla tartıl.Eki Görüntüle 2737585
Bi türlü düzgün çekemedim ya hemen kayboluyor
Geçen hafta 72,9
Bu hafta 71,7
-1,2
Ah kaptancım yaYeniden çek canım yazıyı el yazısıyla yazıp çekmen lazım. Gerekirse telefonla tartıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?