Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Saat 10.00
Patatesli yumurta,1 dilim peynir, 7 yesil.zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi

Saat 14.00 haşlanmış nohuttan 1 kase az tereyagla baharatli nohut kavurmasi, az sarımsaklı yoğurt

Saat 17.30 yumurtali ispanak kavurmasi, 2 bardak ayran
Su icemiyorum

İyi akşamlar kızlar
10.00
2 yumurtadan omlet arası mantar 27 gr sucuk 2 ince dilim kaşar,2 wasa,yarım avokado
14.00
1 kocaman kupa sütlü kahve,30 gr kaju
18.00
1 kase mercimekli yoğurt çorbası,1 kabaktan tarator,4 kaşık bamya,1 dilim ekmek
2 lt su,10 dk kardiyo,50 dk pilates,1 saat temizlik:)

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.00 de
16.00 2 tane yulaf kurabiye
Akşam yemeği 18.00 da, 1 kasede yoğurt vardı, makarna nohut unlu makarna
Su 1.5 litre
Birazdan yarım saat spor yapıcam

Eklentiler

• IMG_20201213_170826.webp
    38 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201213_115356.webp
    42 KB · Görüntüleme: 23
yok yaa almamissindir... Yaz hadi yaz da bizde gorek
Kahvalti 10.30
5 6 ad patates kizartma
Sucuklu yumurta ceyrek zeytin peynir 2 kucuk pogaca
Ara ogun pogaca fıstık
Aksam. Yemegi 18..
4 5 kasik sehriye pilavi 1 tabak sulu kofte ve rus salatasi 1 pogaca tereyagli
Dun de kahvalti aynıydı patates daha fazla yedim aksama hamburger malesef tartida aldigimi söylüyor dogal olarak pişmanlıkla akşamları spor yaptım bugun 30 dk hit kardiyo
Dun 20 dk pilates yaptım

Herkese iyi aksamlar.
Kahvaltida yulaf lapasi uzerime muz bogurtlen

Aksam yemegine cigkofte soyledim, 1 porsiyon yedim.
2 litre su ictim.
Spor yapamadim asiri tembeldim bugun yerimden kalkmadim. 100 adim bile atmamisimdir.

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
Limonlu su
1avuç çiğ çerez

Öğle 14.30
1 dilim ekmek
Kk peynir
Mantar kavurma 2 kaşık

Akşam 19.00
1krpçe kırmızı mercimek çorbası 2dilim ekmek

2.5su 2 bardak çay

Az ve çeşitsiz yiyorsun diyorsunuz ama bu aralar iştahım hiç yok ve 2 gündür midem bulanıyor. Sonumuz hayrolsun

Napiyosunuz kizlar, yokuz yine
Napak gülüm ev hapsindeyiziki gündür girip bakıyorum yazan yok bu da modumu düşürüyor iki gündür saçma sapan besleniyorum günde tek öğün dün mesela 4te yedim hepsi bi arada

Selamlar kızlar evet bi dağıldık gene grup olarak akşamları belli kişiler dışında menü yazanda yok pek
Valla benim de yazasım gelmiyor yalan yok bir şey yazıyorum ya cevap gelmiyor havada kalıyor ya da saatler sonra geliyor. O yüzden bugün hiç canım yazmak istemedi

Napak gülüm ev hapsindeyiziki gündür girip bakıyorum yazan yok bu da modumu düşürüyor iki gündür saçma sapan besleniyorum günde tek öğün dün mesela 4te yedim hepsi bi arada
Benim de motivasyonum yerlerde icimden gram birsey yapmak gelmiyor.

Selamlar kızlar evet bi dağıldık gene grup olarak akşamları belli kişiler dışında menü yazanda yok pek
Maalesef. Cirpilmaya ihtiyacimiz var sanki
Valla benim de yazasım gelmiyor yalan yok bir şey yazıyorum ya cevap gelmiyor havada kalıyor ya da saatler sonra geliyor. O yüzden bugün hiç canım yazmak istemedi
Motivasyonumuz cok dusuk canim oyle boyle degil. nasil toparlaniriz bilmiyorum.

Valla kizlar 3 gundur deliksiz gök delinmiscesine yağmur var Antalya da. Hep yagardi cok yagardi da aralik verirdi. Kütür kütür gok gurluyo, simsek evin icini aydinlatacak kadar normalde korkmam sinirlerim bozuldu. Zaten motivasyonum düşmüş hiçbir şey yapmak gelmiyor icimden birakin diyet falan bi satir bireey okuyasim yok o derece yani. Birdey yapmamiz lazim böyle olmaz cirpilmamiz lazim, silkelenmemiz lazim. Ama nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…