Günaydın hoşgeldin cnm nası oldunGünaydın kızlar ben geldim
Günaydın hoşgeldin cnm nası oldun
Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun. Benim kocişkoyu ikna etmek lazım önce adam sürekli mazeret buluyor zamanı var sanırım daha:) güle güle kullan memnun kalmana sevindim:)Kızlar robot süpürge almıştım hatırlarsanız. Çok ama çok memnunum. Ev sürekli tertemizpessinus canım almak için hiç bekleme. Çocuklar küçük olsa da al mutlaka. Çünkü bir sürü zaman kalıyor sana.
Hoşgeldin kaptan geçmiş olsun. Benim kocişkoyu ikna etmek lazım önce adam sürekli mazeret buluyor zamanı var sanırım daha:) güle güle kullan memnun kalmana sevindim:)
İyiyim cnm şükür evden çalışmaya devam, sanırım ocaktan sonra çağıracak kurum bizi bekliyoruz bizde öyleİşe başladım canım. Eskiye göre iyiyim ama daha tam iyileşmiş sayılmam. Ama çok şükür ilk zamanlar kadar kötü değilimSen nasılsın ne var ne yok?
Benden 2 haftaya alıcam sendeki hangi modeli cnm ben hem silen hem süpüren modelden almayı düşünüyorum, silmesi nasılsaKızlar robot süpürge almıştım hatırlarsanız. Çok ama çok memnunum. Ev sürekli tertemizpessinus canım almak için hiç bekleme. Çocuklar küçük olsa da al mutlaka. Çünkü bir sürü zaman kalıyor sana.
Benden 2 haftaya alıcam sendeki hangi modeli cnm ben hem silen hem süpüren modelden almayı düşünüyorum, silmesi nasılsa
Alcam cnm valla kedi sayısı 2 ye çıktı yetişemiyorum temizliğeBenimki hem siliyor hem süpürüyor. Atayım sana fotoğrafını. Al mutlaka çünkü cidden çok işe yarıyor.
Hoşgeldin kaptan çok şükür iyimişsin de. Süpürgende hayırlı olsun artık bizde almamız lazım valla modelini bana da atarmısın kaptancımBenimki hem siliyor hem süpürüyor. Atayım sana fotoğrafını. Al mutlaka çünkü cidden çok işe yarıyor.
Hoşgeldin kaptan çok şükür iyimişsin de. Süpürgende hayırlı olsun artık bizde almamız lazım valla modelini bana da atarmısın kaptancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?