Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 11.de akşam yemeği 18.00 de
Karnıbahar köftesinden 4 tane yedim
Su 2 litre, 1 saat yürüyüş

Eklentiler

• IMG_20201217_112342.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20201217_185330.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 23
Selam millet
Kahvaltı 10.00
Limonlu su
Salam
Beyaz peynir
Salatalık domates
2 dilim ekmek

Öğle 14.30
Tavuklı wrap (lavaşla dürüm gibi)
Tramisu 1 dilim
Fanta

Akşam
Yok

Bugün çok halsizdim dışarıdan söyledim akşam da yemedim bu yüzden.

Tartinin benimle dalga gectigini dusunuyorum artik
Dun tam 4 saat yuruyus yaptim.
Ve bu hafta ici sporsuz bir gun gecirmedim, hala gram gram gidiyor. 3 4 litre su iciyorum nerdeyse hic tatli yemiyorum ama sonuc bu. Galiba diyetisyen zamanim geldi.

Kızlar özür dilerim geçen hafta gelemedim. Ama bugünden itibaren inşallah devamlı buradayım.

Eklentiler

• 4134577D-CDF3-490A-BDE0-28B02AC7D701.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 22
Kimsenin kilo bildirimi yapacağı yok herhalde ben yapayım bari.
Geçen hafta 66.3
Bu hafta
Fark sadece 100 gr. Regl oldum ancak bu kadar oluyor demek ki
Yok vallahiii regldendir canim
Günaydın kızlar bugün şoktayim hafta boyu az yedim ama giden sadece 100 gramgeçen67.9 bu hafta 67.8
İyi iyi en azindan vermissin ben paylasim yapmayacagim
Bugun herkes gram gram vermis sanirim, bende dun regl oldum onunla mi ilgili bilmiyorum, umarim öyledir.
Onunla ilgilidir canim odemde olabilir iyi su iciyosun masallah bitki cayi icersen iyi olabilir vucuttan odem artırıyor ozellikle ısırgan

Neyse paylaşacağım mecbur
+300

Eklentiler

• IMG_20201218_104856.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 20

Ben bu hafta hem hasta oldum hem doğru düüzgün yemedim resmen aç yattım. Zayıflamak için değilde kötü geçirdim bu haftayı ama en azından kilo vermişim sevindim

Bugun herkes gram gram vermis sanirim, bende dun regl oldum onunla mi ilgili bilmiyorum, umarim öyledir.

Mutlaka regl ile ilgilidir ama sporun fazlası da zararlı. Tartıdan önceki gün spor yapmamak gerekiyor aklında olsun. Kaçamağı da sadece tatlı olarak düşünme canım. Kimsenin menüsünü kontrol edemedim bir süredir. Artık iyileştim çok şükür. Menülerini yakından takip edeceğim. Haftaya sorunun nedenini anlarız mutlaka. Sen pes etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…