Arada gelip bakip gidiyoz iste canim. Anladigin uzre fena dağıldık sanki. Grup motivasyonumuz yok. Gel artik yaa cipacan mi, toparlayacan mi bilmem. Sen nasil oldun?Selam vereyim dedim ama pek gelen olmamış bugün
Ceylinimdeceylinim ne iznindesin canım? Sizinle çok vakit geçiremeyince hakim değilim konulara.
Isten izin aldim kaptanim, 2 gundur cok halsizdim biraz dinleneyim dedim bu hafta:)Selam vereyim dedim ama pek gelen olmamış bugün
Ceylinimdeceylinim ne iznindesin canım? Sizinle çok vakit geçiremeyince hakim değilim konulara.
Bir şeyin yoktur inşallah canımIsten izin aldim kaptanim, 2 gundur cok halsizdim biraz dinleneyim dedim bu hafta:)
Cok tesekkur ederim, guzelce dinlenince kendime geldim sukur :)Bir şeyin yoktur inşallah canım
Ay iyi bari sevindim canım insanın aklına korona geliyor hemenCok tesekkur ederim, guzelce dinlenince kendime geldim sukur :)
Atlattim onu sukur 1 ay oldu, degildir insallahAy iyi bari sevindim canım insanın aklına korona geliyor hemen
Günaydın canımGünaydın
Ayyy keske benim de yemek görünce midem bulansaaaKaynatmışsınız 2,3 kişi de olsaselam kızlar benimde motivaston gitti vallahi yine de yazayım menüyü ben yemek yememeye ayak üstü atıştırmaya başladım niye bilmiyorum. Yemek görünce midem bulanıyor.
Kahvaltı 9.00
2dilim zeytinyağlı ekmek
Limonlu su
Zeytin
1kaşık mantar kavurma
Öğle 14.30
1küçük dilim pizza
2 bardak çay
Kabak tatlısıazıcık
Akşam19..00
1dilim pizza
1 avuç çerez
2 bardak çay
2.5lt su
Canim bu sirkeli limon midene zarar verebilir. Ben bunu yarim bardak ilik suyun icine 1 yk elma sirkedi, 1 tk bal olarak biliyorum. Bal sirkenin asidini kırması icin. Yemeklerden once içildiğinde istah kapatma etkisi var ben denemistim 1 kere de tembel oldugum icin ugrasasim yokMerhaba kızlar
Uyaninca ilik siekeli limonlu su
Kahvalti 10. 00 1 yumurta omlet
Ogle 12 mercimek corba 1 kase
Ara ogun 15.00 ceviz sade kahve 1 küçük pogaca
Aksam 18.00 1 kase mercimek corba salata
20.00 6 7 ad patates kizartma
2 dilimandalina
İyiyim canım ne yapayım çocuklara kahvaltı hazırladım yapıyorlar evdeyim onun haricinde bir şey yaptığım yok. Sen nasılsın?Nasilsin benim canım
İyiyim bende disimden rahatsizim randevum var bugün. Haricinde iyiyim.İyiyim canım ne yapayım çocuklara kahvaltı hazırladım yapıyorlar evdeyim onun haricinde bir şey yaptığım yok. Sen nasılsın?
Geçmiş olsun sana da canım. Çürük falan mı? Benim de 20 lik dişim çürüdü gitti zaten dişçi fobim var üstüne pandemi gelince kaldı iyice. Daha kötüleşene kadar bekliyorumİyiyim bende disimden rahatsizim randevum var bugün. Haricinde iyiyim.
Sagol canim. Distan birsey yok bakımına da ozen gosteriyorum ama yetersiz gelmis demek ki. Su icince bile cok sızlıyor soguk yada sicak hic icemiyorum, yiyemiyorum. Diger tarafa yüklendim orada da dolgu var o da rahatsiz ediyor.Geçmiş olsun sana da canım. Çürük falan mı? Benim de 20 lik dişim çürüdü gitti zaten dişçi fobim var üstüne pandemi gelince kaldı iyice. Daha kötüleşene kadar bekliyorum
Ayyy keske benim de yemek görünce midem bulansaaa
Saka bir yana atıştırma olmus canim. Dr a falan gözükmüsmüydün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?