- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Gidecek kilolar elbet var, ama irade ve yürek var mı emin değilimİyi valla canım nasıl olsun evde vakit geçiriyoruz çocuklarla. Hadi gel sen de artık takıma :) gidecek kilolar var belli ki
Gel de en azından dengele canım hepimiz bir şekilde motivasyon olarak iyi değiliz normal zamanlardan geçmiyoruz ama kendimizi daha iyi hissetmek adına yapabileceklerimizi yapmaya çalışıyoruzGidecek kilolar elbet var, ama irade ve yürek var mı emin değilim
Hoşbuldum canım, ben de çok özledim sizi.. kesin dönüş yapamasam bile, arada uğrar yazarım bundan sonra inşallahAysegul 6666 hoşgeldin cnm özlettin kendini hepinizin iyi olmasına çok sevindim, daha fazla ara vermede dön hadi takıma
Klasik bennnYine bi ilaymilya lezzeti ile karşı karşıyayız...diyet yarışında değilde, güzel yemek yarışında gibi hissettim yine..
Gel kız gel iyi motive ediyordun bizjHoşbuldum canım, ben de çok özledim sizi.. kesin dönüş yapamasam bile, arada uğrar yazarım bundan sonra inşallah
Canım benim, çok teşekkür ederim. Annem babam kritik dönemi atlattılar çok şükür. Şimdi toparlanma dönemindeler, çok halsiz ve güçsüzler hala, ama zamanla düzeleceklerine inanıyorum.
Bu arada sizin yazdıklarınızı ara ara okudum ama siteye girip cevap yazamadım, çünkü şifremi unutmuşumbir sürü şifre girip deneyince de sayfa kitlendi, ama sonunda az önce şifreyi tutturdum..
Burayı okuyup yazamamak, görüp dokunamamak gibi çok zor geldi bana...
Hepinizi çook çok özledim, kilomu sormayın 2-3 haftadır tartılmıyorum, en son 70 i ucundan görmüştüm
Merhaba. Yarışmaya Katılmak isteyenler buradan da katılım oluyor mu?
Haklısın kaptanım, annemin babamın korona olması beni biraz boşluğa itti, aslında onların ilk hastalandığı ve yemeden içmeden kesildiği hafta ben de yiyip içemedim stresten, 1,5 kilo vermişim o ara... sonra onlar düzeldikçe ben de kendimi bıraktım sanırım, kendimle ve tartıyla yüzleşmenin zamanı geldiAmannnnnnnnnn haaaaaaa sonra benim gibi olma. Bir türlü inemiyorum aşağıya. Kilo veremiyorsan bile alma lütfen. Bir sürü emek verip uğraştın. Tekrardan eski günleri yaşamanı istemem
Ne dersi çalışıyorsunuz acabaGunaydin canlarim
Nasılsınız? Ders çalıştığım bir motivasyon arkadaşım var. 14. Takimdaymis kapanmis takimi. İstiyorsan gel dedim davet ettimdedim seker gibi bir kaptanimiz ve takim arkadaslarim var ben free de takiliyorum diye de belirttim.
Tünaydınlar kızlar
Neredeyse olmuş canım Allah kolaylık versin hastaneler hala dolu dolu.Tünaydın oldu mu yaaaaaaaaaaaa hastane çok yoğun hiç bitmiyor hastalar zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Neredeyse olmuş canım Allah kolaylık versin hastaneler hala dolu dolu.
Doğrudur canım ben de yakınen şahit oluyorum öylesi durumlara Allah akıl fikir versin diyorumİnsanları anlamak gerçekten çok zor. Böyle bir dönemde hastanelere gereksiz yere gelen o kadar çok kişi var ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?