Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gidecek kilolar elbet var, ama irade ve yürek var mı emin değilim
Gel de en azından dengele canım hepimiz bir şekilde motivasyon olarak iyi değiliz normal zamanlardan geçmiyoruz ama kendimizi daha iyi hissetmek adına yapabileceklerimizi yapmaya çalışıyoruz

selam kizlar
08.30 da 2 dilim ekmek, omlet, peynir,zeytin
18.30 bir tabak yumurtali ispanak ve yogurt
10 bardak su
gece yatmadan pulbiberli limonlu yogurt

10.00 1 haslanmis yumurta, yarim domates, 8 yesil zeytin

14.30 1 kase haslanmis nohut kavurmasi az tereyag ve baharatli

19.00 7 yk nohutlu pirinc pilavi, 5 yk et kavurma, 2 bardak ayran, 2 biner turtudu, 1 kucuk domates tursusu

2 kucuk kare bitter cikolata

Su yatasiya 2 ye tamamlamaya çalışacağım

Yine bi ilaymilya lezzeti ile karşı karşıyayız...diyet yarışında değilde, güzel yemek yarışında gibi hissettim yine..
Klasik bennnnapam kız kaptan sordu ama yani hatayin lezzetini anlatmayamıydimkız valla allah seni inandirsin bugün aklıma geldin dedim acaba siteye giriyor mu

Amannnnnnnnnn haaaaaaa sonra benim gibi olma. Bir türlü inemiyorum aşağıya. Kilo veremiyorsan bile alma lütfen. Bir sürü emek verip uğraştın. Tekrardan eski günleri yaşamanı istemem

Amannnnnnnnnn haaaaaaa sonra benim gibi olma. Bir türlü inemiyorum aşağıya. Kilo veremiyorsan bile alma lütfen. Bir sürü emek verip uğraştın. Tekrardan eski günleri yaşamanı istemem
Haklısın kaptanım, annemin babamın korona olması beni biraz boşluğa itti, aslında onların ilk hastalandığı ve yemeden içmeden kesildiği hafta ben de yiyip içemedim stresten, 1,5 kilo vermişim o ara... sonra onlar düzeldikçe ben de kendimi bıraktım sanırım, kendimle ve tartıyla yüzleşmenin zamanı geldi

Ne dersi çalışıyorsunuz acaba benimde bu konuda bi hırs yapmam lazım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…