Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uzun duredir dun kadar kotu beslenmemistim. Midrm cok rahatsiz oldu.
Menuyu yazmaya utaniyorum ama yazmaktan baska carem yok.

Kahvalti 8.30
2 tost ekmeginden domatesli kasarli tulumlu tost
Kaymak
Ayva receli 2 3 tatli kasigi

Ogle yemegi 12.30
Pideli köfte sadece 2 kofte yedim yarim porsiyon bile yemedim.
Kola

Aksam yemegi 19.00
Lahmacun
Ayran

Çay yanina 20.00
4 dilim saray sarmasi.
En sevdigim tatlilardan birifir cok hafif olunca oldukca yedim

200 ip atladim
3 litre su

Kizlar birkac gundur sabah uyanir uyanmaz zencefil maden suyu ve yogurttan ayran yapiyorum. Arkadasim ise yariyor dedi bakalim. Dunun arti olarak yansimamasi icin bu 3 gunu hafif tutacagim insallah. Dogum gunum geliyor yakin arkadasimin biri cok sevdigim lokumlarlardan gondermis bir digeri cikolata gonderdi. Zor olacak gibi ama saklayip sonra yiyecegim :)

Selam kizlar... Nasiliz bugun?? Ben bomba gibiyim yani aslinda iyiyim genel olarak biraz basim ağrıyor motivasyonumu artirici seyler yapmaya devam o yuzden bomba gibiyim, bebbekkk gibiyim, taş... gibiyim, çok güzelim, genç ve diriyim, cokkk akilliyim, zekiyim, beynimi mükemmel kullanıyorum, harikayim
Dün öldüm öldüm... Bir tatli kirizi, abur cubur yeme istegi anlatamam. Alisveriste kurabiyelere abur cuburlari aldim geri koydum aldim koydum. Bildiginiz kendimle savaştım. Ama sadece bitter cikolata aldim. Eve geldim aklim almadiklarimda kaldi
2 kare bitter yedim kesmedi sufle yapayim dedim yarin oglen yaparim diye kandirdim kendimi yapmadim dünü öyle atlattim. Bugün mutluyum çünkü bu hafta ilk defa beslenmeme tam dikkat ettim eger yeseydim pişman olacaktim.
Ne dersi çalışıyorsunuz acaba benimde bu konuda bi hırs yapmam lazım da
Canim ben ne çalışmıyorum ki calismaya çalışıyorum diyeyim. Yuksek lisansimi baslatmak istiyorum artik cok gec bile kaldim. ALES calisiyorum. Yaninda yabanci dil koymam lazim en son bi 42 im var 50 uzerine cikmam lazim almancada fakat cok zorlanıyorum cunku bransim almanca degil cok alakasiz Haricinde aslanlar gibi bir KPSS gk+gy+eğitim bilimlerim var. Hic umudum yok ama bu bos vakitimde calismazsam büyük vicdan yaparım. Allahtan alan bilgisi yok. Bilisim teknolojileri ve yazılım
Yani yok yok anlayacagin senin hangi konuda hirs yapman lazim soyle bak ben cok pis gaza getiririm

Sen Bursa'da mısın canım yoksa Bu yaz tatilde bana bir porsiyon yetmemişti Sen dün bayağı kaçırmışsın. Akşam ki kaçamak hiç olmamış. Lahmacun kaç tane yedin?

Bence de bence de yeme şimdi Artık kaçamak yapanlara sopa göstereceğim

Bugün ben de kendime üç kez hayır dedim. Resmen savaştım kendimle. Şu yeni nesil lokmalar var ya içine çikolata sıktıkları. Aklıma gitti gitti geldi. En son savaşı ben kazandım şimdi geçti isteğim. Bazen kararlı bir şekilde hayır demek gerekiyor kendine. Sen şimdi yazınca fark ettim ertelemek de güzel bir çözüm. Bazen kendi kendini kandırmak gerekiyor anlaşılan

Cuma ya az kaldi salmayalim kendimizi. O kadar pismanim ki her seferinde rejimi bozdugum icin. Halbuki su anda hedefime 4 kilo kalmis olmasi gerekirdi. Zaman hizli geciyor o yuzden az disimizi sikalim. Basaricaz...

Sen Bursa'da mısın canım yoksa Bu yaz tatilde bana bir porsiyon yetmemişti Sen dün bayağı kaçırmışsın. Akşam ki kaçamak hiç olmamış. Lahmacun kaç tane yedin?
Evet maalesef cok kaçırdım
Sivastayim kaptanim, iskendere ya da kofteli pideye 1 porsiyonda doymak biraz zor :)
Lahmacun 1 tane yedim Allahtan ama tatli cok gitti dengelemek icin bugun 1500 ip atlayacagim.

Evet maalesef cok kaçırdım
Sivastayim kaptanim, iskendere ya da kofteli pideye 1 porsiyonda doymak biraz zor :)
Lahmacun 1 tane yedim Allahtan ama tatli cok gitti dengelemek icin bugun 1500 ip atlayacagim.

Eğer bu üç gün dikkat eder ve kaçamak yapmazsan cumaya gider merak etme sakın

Akşam en geç saat 22:00 ye kadar herkesten menü bekliyorum. Yoklama alacağım

Söylediklerinin hepsinden bende de var ohhhh maşallah bi ales yok ben yüksek yaptım tezimi teslim edeceğim ama pamdemiden oda kaldı. Birde bebeğim var 11 aylık onunla hiçbirşey yapmam mümkün değil aslında ama çevremde ki herkes kpss den bir bir atanınca, insanın içi gitmiyor değil müzik öğretmeniyim ama üniye geçmek istiyorum o süreçte atanıp rahat etmek istiyorum özeller kendilerine itaatkar eşşek arıyo bilirsiniz. Yaaa böyle işte

Yaaaaaaaaaa ne güzel müzik öğretmeni olmak Çaldığın bir enstrüman var mı?

Çok kıskandım şuan hem müzik öğretmeni, hem yuksek lisansini yapmis hem evli mutlu cocuklu 41 bin kere maşallahhh bende sevmiyorum ozel okulda calismayi hiç düşünmedim. Diger özel sektör de cok iyi degil ama kotunun İyisi diyelim. Kpss düşünürsen birlikte calisabiliriz canim

bak ben cok pis gaza getiririm
O konuda üstüne yoktur bilmem miii canım marblingciğim, beni bilmem kaç kere gaza getirip kupa kaldırttığını hiç unutmadımbu emojiyi atıp, kupa bizim deyip beni defalarca kızıştırmıştın.. ben de çok pis gaza gelenlerdenim... hey gidi günler..

Ayy daha da utandım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah valla şuan dil çalışmam mümkün değil dil kpss den çok daha emek ve zaman istiyor. Oyüzden kpss çalışmam lazım set bile aldım o çook tutan yayınlar var bilirsin ama el değmemiş tertemiz duruyor çalışalım yaa çok isterim

Yaaa utandım birden ud, piyano uzmanlık alanım bu iki enstruman az biraz gitar bağlama keman

Bende de biraz piyano, biraz gitar ve biraz da kalimba var Veeeeeeeeeeeee piyano tavsiyesi istiyorum senden Konya'da yaşarken piyano ve gitar kurslarına gittim. Maalesef Kırıkkale'ye taşınınca bırakmak zorunda kaldım. Evde de kendimi bırakınca hepsi gitti. Yeniden piyanoya başlamak istiyorum. Kitabım ve piyanom var. Ama nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Bu konuda yol gösterirsen nasıl mutlu olurum anlatamam

Kızlar yaaaa iki haftadır ortalamamız 0,30 un altına düşmediği için nazar boncuğumuz hala duruyor. Bu hafta da lütfen ve lütfen 0,30 un altına düşmeyelim olur mu? Herkes kendine dikkat ederse hiç sorun olmaz. Bu performans dönemini nazar boncuğuyla bitirmeyi çok isterim. Uzun süredir bitiremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…