Ben bu tarz diyetimsi şeylere karşıyım canım beni aradan çıkar:) hiçbir şekilde sağlıklı olduğunu düşünmüyorum vücuda bolca su kaybettirip sonra hızla geri alındığını düşünüyorum ama denemek isteyene mani olmamLAydLiNe kaptan
Kk nın anasayfasında bir diyet gördüm elma diyeti 7 günde 10 kg diye
Bir hafta sadece elma yiyorsun yanında bazen küçük aparatifler var ama ana malzeme elma. Nedersin uygulasak mı?
Kızlarpessinus Ceylinimdeceylinim marbling
LAydLiNe kaptan
Kk nın anasayfasında bir diyet gördüm elma diyeti 7 günde 10 kg diye
Bir hafta sadece elma yiyorsun yanında bazen küçük aparatifler var ama ana malzeme elma. Nedersin uygulasak mı?
Kızlarpessinus Ceylinimdeceylinim marbling
Ben bu tarz diyetimsi şeylere karşıyım canım beni aradan çıkar:) hiçbir şekilde sağlıklı olduğunu düşünmüyorum vücuda bolca su kaybettirip sonra hızla geri alındığını düşünüyorum ama denemek isteyene mani olmam
Katılıyorum canım sana harfiyen. Yola her şeyden önce sağlıklı besleneceğim diye çıkarsak işler kolaylaşır. Haftada 1 kilo değil 500 gr veririz ama daha kalıcı olur bedenimize de iyilik yapmış oluruzHayır canım kesinlikle öyle diyetlere gerek yok. Ben takımdaki herkesin sağlıklı kilo vermesini istiyorum. Zaten pandemiden dolayı bağışıklık sistemimize normalden daha çok ihtiyacımız var. Bir de saçma sapan beslenip riske atmaya gerek yok. Eskiler çok iyi bilir ki ben şok diyetlere çok ama çok karşıyım
Günaydınlar canım ben de sana eşlik etmişim her zamanki gibiGünaydın kızlar
Dükkanı ben kapatıp ben açmışım
13. Takım Menü | 25.12.2020 | 26.12.2020 | 27.12.2020 | 28.12.2020 | 29.12.2020 | 30.12.2020 | 31.12.2020 | 01.01.2021 | 02.01.2021 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pessinus | + | + | + | + | + | ||||
LAydLiNe | + | - | - | + | + | ||||
Ceylinimdeceylinim | - | + | - | - | - | ||||
Souldfly | + | + | - | - | + | ||||
marbling | + | + | + | + | - | ||||
ilaymilya | + | + | - | + | + | ||||
afrasyab08 | + | + | + | + | + | ||||
whitechocolate-2020 | - | + | - | - | - | ||||
Eyslg | + | + | - | + | + | ||||
bi-zuzu | ------ | ------- | -------- | -------- | + |
13. Takım Spor | 25.12.2020 | 26.12.2020 | 27.12.2020 | 28.12.2020 | 29.12.2020 | 30.12.2020 | 31.12.2020 | 01.01.2021 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pessinus | - | - | 63 dk | 30 dk | - | |||
LAydLiNe | 60 dk | - | - | 75 dk | - | |||
Ceylinimdeceylinim | - | 1000 ip | - | - | - | |||
Souldfly | - | - | - | - | - | |||
marbling | - | 15 dk | - | - | - | |||
ilaymilya | 60 dk | - | - | - | - | |||
afrasyab08 | - | - | - | - | - | |||
whitechocolate-2020 | - | 30 dk | - | - | - | |||
Eyslg | - | 35 dk | - | - | - | |||
bi-zuzu | ------- | ------- | ------- | ------ | 60 dk |
13. Takım Su | 25.12.2020 | 26.12.2020 | 27.12.2020 | 28.12.2020 | 29.12.2020 | 30.12.2020 | 31.12.2020 | 01.01.2021 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pessinus | 2 | 2,5 | 3 | 3 | 2,5 | |||
LAydLiNe | 3 | - | - | 2,5 | 3 | |||
Ceylinimdeceylinim | - | 3 | - | - | - | |||
Souldfly | 2 | - | - | - | 2 | |||
marbling | 1 | 2 | 1,5 | - | - | |||
ilaymilya | 3 | 3 | - | - | 3 | |||
afrasyab08 | 4 Bardak | 1 | - | - | 2 bardak | |||
whitechocolate-2020 | - | 2,5 | - | - | - | |||
Eyslg | 1,5 | 2 | - | 1,5 | 1,5 | |||
bi-zuzu | ------- | ------- | ------- | ------- | 1,5 |
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Ben EbruLAydLiNe
Kullanıcı adı. bi-zuzu
İsim. Zuhal
Meslek. Öğretmen
Yaş. 32
Evli 1 çocuklu
İstanbul
164 boy 64 kilo
Hedef kilo 55
Kilo alma hikayem. Sağlıksız beslenme tarzım
Daha önce 14. Takımda 14 kilo verdim 68 den 54 e mezun oldum.
Takım kurallarını okudum kabul ediyorum.
Yok canım zaten biliyoruz. Menü bekliyorum artık senden deLAydLiNe kAptanim yeniden form iletmeme gerek varmı?
Menü yazınca insan hatalarını daha iyi görebiliyor. Normalde gün içinde yediklerimizi daha kolay unutabiliyoruz ama akşam olup da yazınca gerçeklerle yüzleşmiş gibi oluyoruz. Hatalarını biliyorsun. Zaten kaçamak listesi hazırlıyorum. Haftalık kaçamakları bir arada görünce neden kilo veremediğimizi daha kolay anlayacağızİyi akşamlar kızlar kimsecikler menü paylaşmamış daha. Kaptanım bol kaçamaklı oldu affedersiniz
10.30
1 haşlanmış yumurta,1 küçük fırında patates,1 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost,ceviz reçelinden tane olarak iki tane ceviz
15.00
1 kupa yeşil çay,1 haşhaşlı çörek
19.30
1 kase kremalı mantar çorbası,2 kaşık sade makarna 1 kaşık tavuk,3 kaşık kabak(kaşık yemek kaşığı bu arada)
Su 2.5 lt civarı ve spor yok. Bugün dışarı çıkmıştık tüm düzenim alt üst oldu spor yapamadım yemek işi sarktı ve öğlen çok acıktım evdeki koşturmacadan gidip çörek yedim
Ekmek ne ekmeğiydi? Pilav ne pilavıydı. Kuruyemiş ve browni hiç olmamış. Su çok az. Suyunu en az 2 litreye çıkart lüftenIyi akşamlar kizlar
Menum
10.00 2 3 ad ceviz 2 ad fume
12.00 2 haslanmis yumurta
15.00 2 dilim ekmek kiymali sos
18.00 2 kasik pilav yarım karniyarik
1 kucuk kase kavrulmus kuruyemis
1 ad browni
Regl olamadim ama sancısı var spor yapamadim yine o yuzden su 1.5 lt olur yine sanırım
Yaaaaaa ne güzel yazılmış bir menü tam da istediğim gibi. Zero kola olmamış. Her ne kadar 0 kalori olsa da sağlıklı olmadığını biliyorsundur diye düşünüyorum. Suyun az olmuş. Spor harikaİyi akşamlar
Kahvaltı 10.00
Az tereyağında 1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Ara 12.00
3 hurma 3 ceviz
Öğlen 14.00
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara 14.30
10 fındık
Ara 17.00
Yarım ayva
Akşam 19.30
25 30 tane barbun tava
Bir çay bardağı zero kola
Spor Bir saat yürüyüş
Su 1.5 litre
Canım lahmacunu diyette yiyebilirsin hiçbir sorun yok. Ama senin makarnayla bir derdin var anladım. Çok makarna yiyorsun. Öncelikle artık hayatından makarnayı çıkartman lazım. Akşam yemeğinin saati çok geç olmuş. Bulgur ve tavuk demişsin ama miktarlarını yazmamışsın. Menü yazarken miktarlar çok ama çok önemli mutlaka belirtmelisin. Diğer menüleri okuyor musun? Ayrıca su konusuna acil çözüm getirmemiz lazım. 2 BARDAK - 4 BARDAK suyla nasıl yaşayabiliyorsun çok merak ettim. Su dan başka sıvı alıyor musun? (Çay, kahve vb.)iyi aksamlar kizlar
yazmaya utaniyorum ama mecbur paylasicam menuyu. gecen hafta iyiydim noldu boyleistikrarsizligim yuzunden veremiyorum bu kilolari.
sabah 10 da 1 tane lahmacun ne alaka derseniz esime hazirlamistim ise goturecekti unutmus o da.
oglen 3 te 1 tabak makarna
aksam 8 de bulgur ve tavuk
su 2 bardak ictim. az su icmenin zarari cabuk acikiyorum. suyu iyi ictigimde boyle olmuyordu acikmiyordum.
yarin toparlarim insallah
Yarım ekmeği görünce gel beni de ye diyesim geldiIyi akşamlar hanımlar
Saat 1 de 1 kağıt kebabı yarım ekmek
Saat 5te bir avuç fıstık 1 avuç soslu mısır
Saat 7de 1 kase mercimek çorbası 2 adet mucver
3 litre su
Bütün gün hastanede geçti aşağı in yukarı çık arabaya git bi baktım 60 dakikA yürüyüş yazıyor adimsayarda 6000 adim adim
Tamam kaptanLAydLiNe
O zaman menüm
Kahvaltı 8.30
Limonlu su 0.5lt
Bir ankara simidi
Öğle 14.30
Haşhaşlı
Akşam 19.00
Mantar kavurması 2 kaşık
Havuç taratır 2 kaşık
Su 2 lt
Başka bir şey yapmana gerek yok canım şimdilik.LAydLiNe kaptanım menü bildirimine bugün başlıyorum o zaman.Baska neler yapıyoruz?
Kaptanim inan makarnaya duskun degilim tesaduf denk geldi iste. benim tek sorunum az su ve aksam yemekleri. Dikkat edicem artik söz.Canım lahmacunu diyette yiyebilirsin hiçbir sorun yok. Ama senin makarnayla bir derdin var anladım. Çok makarna yiyorsun. Öncelikle artık hayatından makarnayı çıkartman lazım. Akşam yemeğinin saati çok geç olmuş. Bulgur ve tavuk demişsin ama miktarlarını yazmamışsın. Menü yazarken miktarlar çok ama çok önemli mutlaka belirtmelisin. Diğer menüleri okuyor musun? Ayrıca su konusuna acil çözüm getirmemiz lazım. 2 BARDAK - 4 BARDAK suyla nasıl yaşayabiliyorsun çok merak ettim. Su dan başka sıvı alıyor musun? (Çay, kahve vb.)
Tamamdır kaptanım akşam başlıyorum menü paylaşmaya.Başka bir şey yapmana gerek yok canım şimdilik.
Hoşgeldin canım tekrar aramızaTamamdır kaptanım akşam başlıyorum menü paylaşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?