Hosbulduk canımHoşgeldin canım tekrar aramıza
Yarının tarihini yazabilirsiniz canım. Paylaşımlar cuma günü yapılacak aynen dediğin gibi. Sana yine tartı değişikliği bildirimi yapmamız gerekecekLAydLiNe kaptanım yarın bildirim yapacak olanlar yarının tarihini mi yazacaklar? Paylaşım yine cuma yapılacak anladığım kadarıyla ama yarın tartılanlar hangi tarihi yazacaklar bilemedim. Bu arada bugün tartım gelecek inşallah dün dağıtıma yetişmemiş bugün kavuşacağım:)
Günlük sıvı tüketimini yazar mısın bana canım? Neden su içemediğini bi araştıralım. Su çünkü oldukça önemli.Kaptanim inan makarnaya duskun degilim tesaduf denk geldi iste. benim tek sorunum az su ve aksam yemekleri. Dikkat edicem artik söz.
Allahım Allahım diyecekler ne oluyor böyle ayda bir tartı değiştiriyor bu kadın diye de elimde olmayan sebepler işteYarının tarihini yazabilirsiniz canım. Paylaşımlar cuma günü yapılacak aynen dediğin gibi. Sana yine tartı değişikliği bildirimi yapmamız gerekecek
Valla kaptanım ekmekte kebapta ateş gibiydi ne ara yedim yarım ekmeği farketmedim allahtan durup baktım da dahasini yemedimHoş geldin canım yeniden aramıza. Ben Ebru
Yok canım zaten biliyoruz. Menü bekliyorum artık senden de
Menü yazınca insan hatalarını daha iyi görebiliyor. Normalde gün içinde yediklerimizi daha kolay unutabiliyoruz ama akşam olup da yazınca gerçeklerle yüzleşmiş gibi oluyoruz. Hatalarını biliyorsun. Zaten kaçamak listesi hazırlıyorum. Haftalık kaçamakları bir arada görünce neden kilo veremediğimizi daha kolay anlayacağız
Ekmek ne ekmeğiydi? Pilav ne pilavıydı. Kuruyemiş ve browni hiç olmamış. Su çok az. Suyunu en az 2 litreye çıkart lüften
Yaaaaaa ne güzel yazılmış bir menü tam da istediğim gibi. Zero kola olmamış. Her ne kadar 0 kalori olsa da sağlıklı olmadığını biliyorsundur diye düşünüyorum. Suyun az olmuş. Spor harika
Canım lahmacunu diyette yiyebilirsin hiçbir sorun yok. Ama senin makarnayla bir derdin var anladım. Çok makarna yiyorsun. Öncelikle artık hayatından makarnayı çıkartman lazım. Akşam yemeğinin saati çok geç olmuş. Bulgur ve tavuk demişsin ama miktarlarını yazmamışsın. Menü yazarken miktarlar çok ama çok önemli mutlaka belirtmelisin. Diğer menüleri okuyor musun? Ayrıca su konusuna acil çözüm getirmemiz lazım. 2 BARDAK - 4 BARDAK suyla nasıl yaşayabiliyorsun çok merak ettim. Su dan başka sıvı alıyor musun? (Çay, kahve vb.)
Yarım ekmeği görünce gel beni de ye diyesim geldiFıstık ve Soslu mısır hiç olmamış. Hayırdır inşallah hastanede ne işin vardı? İnşallah önemli bir şey değildir.
Canım sadece öğle yemeğin olmamış. Onun haricinde güzel.
Geçmiş olsun canım eşine. Kaptan hep söylüyor ya işi olan da olmayan da burada hastanede diye gerçekten öyle. Elzem durumlar harici evden çıkmıyorum ben ama insanlar o kadar umursamaz ki. Dün yaşadığım olayı anlatayım gündüz bir yere gittik çocukların serbest vaktinde ve dönüşte 16.30 gibi falan döndük utana sıkıla geç kaldık diye. Evin oradaki parka bir baktık yol üstünde abartmıyorum en az 20 tane çocuk ve aileleri vardı. Herhalde bizde anormallik var dedik. Neyse akşam 19 a kadar eşim market ve dışarı işlerini halletti inan o saatlerde markette çocuklarla gezen insanlar vardı neyün kafasını yaşıyorlar anlamıyorum diyor. Maalesef insanlar kendi hayatları dahil çevrelerindeki herkesi tehdit ediyorlar ama umurlarında değil. Nasıl bir bilinçtir anlayamıyorumValla kaptanım ekmekte kebapta ateş gibiydi ne ara yedim yarım ekmeği farketmedim allahtan durup baktım da dahasini yemedimbide açlıktan önümü görmüyordum eşimin şekeri hep yüksek kalıyor o yüzden endokrinoloji ye gittik sabah 9dan akşam 5e anca döndük özel hastane olmasına rağmen 4 günlük yasak olacağından g.ü agiran koşmuş hastaneye
Çok mu tuz kullanıyorsunuz? Yani bildiğinizin ötesinde bir şey söyleyemem normalden daha az kullanmaya çalışın ve biraz sabredin. Tuzu tamamen bırakmak da zaten başka sağlık problemlerine yol açabiliyor ölçülü olmak en güzeli. İsterseniz yemeğin sonunda atın. Çok az olursa çaresi var zaten yerken eklersiniz diğerinin çaresi yok asılGünaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
Bu arada ben eskiden daha fazla tüketirdim hamileliklerle birlikte bazı şeylere eklemeyi bıraktım son 6 yıldır haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik gibi şeylere hiç tuz eklemiyorum kahvaltıda yediğim peynir zeytinde zaten bol miktarda tuz var dengeliyorGünaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
Geçmiş olsun canım. Umarım sorun çıkmamıştır. Yemesine içmesine de dikkat etmesi gerekiyor eşinin. BiliyorsundurValla kaptanım ekmekte kebapta ateş gibiydi ne ara yedim yarım ekmeği farketmedim allahtan durup baktım da dahasini yemedimbide açlıktan önümü görmüyordum eşimin şekeri hep yüksek kalıyor o yüzden endokrinoloji ye gittik sabah 9dan akşam 5e anca döndük özel hastane olmasına rağmen 4 günlük yasak olacağından g.ü agiran koşmuş hastaneye
Günaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
Ben çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Çocuklar evde. Onların izin saatinde biz çalıştığımız için dışarı çıkamıyorlar. Hafta sonu da hepimize yasak var. Çocuklar en son ne zaman dışarı çıktı inan hatırlamıyorum. Böyle yaptıkları için hastalık bitmiyor ve bizim gibi dikkat eden insanların haklarına giriyorlar. Böylelerinin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.Geçmiş olsun canım eşine. Kaptan hep söylüyor ya işi olan da olmayan da burada hastanede diye gerçekten öyle. Elzem durumlar harici evden çıkmıyorum ben ama insanlar o kadar umursamaz ki. Dün yaşadığım olayı anlatayım gündüz bir yere gittik çocukların serbest vaktinde ve dönüşte 16.30 gibi falan döndük utana sıkıla geç kaldık diye. Evin oradaki parka bir baktık yol üstünde abartmıyorum en az 20 tane çocuk ve aileleri vardı. Herhalde bizde anormallik var dedik. Neyse akşam 19 a kadar eşim market ve dışarı işlerini halletti inan o saatlerde markette çocuklarla gezen insanlar vardı neyün kafasını yaşıyorlar anlamıyorum diyor. Maalesef insanlar kendi hayatları dahil çevrelerindeki herkesi tehdit ediyorlar ama umurlarında değil. Nasıl bir bilinçtir anlayamıyorum
Aynen canım ben de helal etmiyorum ya ben kendimden çocuklarımdan kısıyorum belki alacakları temix havadan sosyallikten ama maşallah umrunda değil insanların. Kendimi aptal gibi hissediyorum bazen takıntılı davranıyormuş gibi. Ama yani olması gereken bu değil midir birey olarak benim başka yapabileceğim ne var ki?Ben çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Çocuklar evde. Onların izin saatinde biz çalıştığımız için dışarı çıkamıyorlar. Hafta sonu da hepimize yasak var. Çocuklar en son ne zaman dışarı çıktı inan hatırlamıyorum. Böyle yaptıkları için hastalık bitmiyor ve bizim gibi dikkat eden insanların haklarına giriyorlar. Böylelerinin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Bende ayni dertten muzdaribim ama tuzu az atip daha cok baharat atiyorum nane pulbiber karabiber kimyon kisnis. boyle bi dene istersenGünaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
O zaman tamam vazgeçtimLAydLiNe
Canim ben yazin bile meyve zor yiyorum kışın hic yiyemem ki buz gibiLAydLiNe kaptan
Kk nın anasayfasında bir diyet gördüm elma diyeti 7 günde 10 kg diye
Bir hafta sadece elma yiyorsun yanında bazen küçük aparatifler var ama ana malzeme elma. Nedersin uygulasak mı?
Kızlarpessinus @Ceylinimdeceylinim marbling
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?