Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarının tarihini yazabilirsiniz canım. Paylaşımlar cuma günü yapılacak aynen dediğin gibi. Sana yine tartı değişikliği bildirimi yapmamız gerekecek

Kaptanim inan makarnaya duskun degilim tesaduf denk geldi iste. benim tek sorunum az su ve aksam yemekleri. Dikkat edicem artik söz.
Günlük sıvı tüketimini yazar mısın bana canım? Neden su içemediğini bi araştıralım. Su çünkü oldukça önemli.

Yarının tarihini yazabilirsiniz canım. Paylaşımlar cuma günü yapılacak aynen dediğin gibi. Sana yine tartı değişikliği bildirimi yapmamız gerekecek
Allahım Allahım diyecekler ne oluyor böyle ayda bir tartı değiştiriyor bu kadın diye de elimde olmayan sebepler işte yarın tartının görüntüsünü de atarım eskisinin 0 gösteriyor yine şaka gibi

Valla kaptanım ekmekte kebapta ateş gibiydi ne ara yedim yarım ekmeği farketmedim allahtan durup baktım da dahasini yemedim bide açlıktan önümü görmüyordumeşimin şekeri hep yüksek kalıyor o yüzden endokrinoloji ye gittik sabah 9dan akşam 5e anca döndük özel hastane olmasına rağmen 4 günlük yasak olacağından g.ü agiran koşmuş hastaneye

Geçmiş olsun canım eşine. Kaptan hep söylüyor ya işi olan da olmayan da burada hastanede diye gerçekten öyle. Elzem durumlar harici evden çıkmıyorum ben ama insanlar o kadar umursamaz ki. Dün yaşadığım olayı anlatayım gündüz bir yere gittik çocukların serbest vaktinde ve dönüşte 16.30 gibi falan döndük utana sıkıla geç kaldık diye. Evin oradaki parka bir baktık yol üstünde abartmıyorum en az 20 tane çocuk ve aileleri vardı. Herhalde bizde anormallik var dedik. Neyse akşam 19 a kadar eşim market ve dışarı işlerini halletti inan o saatlerde markette çocuklarla gezen insanlar vardı neyün kafasını yaşıyorlar anlamıyorum diyor. Maalesef insanlar kendi hayatları dahil çevrelerindeki herkesi tehdit ediyorlar ama umurlarında değil. Nasıl bir bilinçtir anlayamıyorum

Günaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
Çok mu tuz kullanıyorsunuz? Yani bildiğinizin ötesinde bir şey söyleyemem normalden daha az kullanmaya çalışın ve biraz sabredin. Tuzu tamamen bırakmak da zaten başka sağlık problemlerine yol açabiliyor ölçülü olmak en güzeli. İsterseniz yemeğin sonunda atın. Çok az olursa çaresi var zaten yerken eklersiniz diğerinin çaresi yok asıl

Günaydın arkadaşlar.. Yemeklerde tuz tüketimimi azaltmak istiyorum henüz tam beceremedim varmı bana bi taktik verecek kader arkadaşım
Bu arada ben eskiden daha fazla tüketirdim hamileliklerle birlikte bazı şeylere eklemeyi bıraktım son 6 yıldır haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yeşillik gibi şeylere hiç tuz eklemiyorum kahvaltıda yediğim peynir zeytinde zaten bol miktarda tuz var dengeliyor

Geçmiş olsun canım. Umarım sorun çıkmamıştır. Yemesine içmesine de dikkat etmesi gerekiyor eşinin. Biliyorsundur

Ben direkt kestim canım. Şimdi hiçbir yiyeceğe ekstra tuz atmıyorum. Lisede şeker hastalığından gözleri görmeyen biri vardı. Tansiyonu da olduğu için kadın hiçbir şey yiyemiyordu. O zamanlar ben çok tuz atardım her yiyeceğe. Baktım böyle devam edersem o kadın gibi olacağım. O gündür bugündür tuz atmam hiçbir şeye. Önüme ne gelirse yerim. Şekeri de 2011 de bıraktım. Geçen gün eşim meyveli maden suyu almış. Bir tane içeyim dedim. Şekerli olduğu için içemedim. Bunların hepsi alışkanlıkla ilgili diye düşünüyorum. Biraz sabredersen eğer sonrasında vücut alışıyor ve istemiyor zaten.

Ben çalışıyorum, eşim de çalışıyor. Çocuklar evde. Onların izin saatinde biz çalıştığımız için dışarı çıkamıyorlar. Hafta sonu da hepimize yasak var. Çocuklar en son ne zaman dışarı çıktı inan hatırlamıyorum. Böyle yaptıkları için hastalık bitmiyor ve bizim gibi dikkat eden insanların haklarına giriyorlar. Böylelerinin hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Aynen canım ben de helal etmiyorum ya ben kendimden çocuklarımdan kısıyorum belki alacakları temix havadan sosyallikten ama maşallah umrunda değil insanların. Kendimi aptal gibi hissediyorum bazen takıntılı davranıyormuş gibi. Ama yani olması gereken bu değil midir birey olarak benim başka yapabileceğim ne var ki?

Iyi akşamlar herkese.Açılış benden galiba
Bugünkü menumle başlayım.
Kahvaltı 10.00
Yarim dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1catal patates kızartma
1dilim peynir
2zeytin
1kucuk kase roka dereotu nane
Şekersiz çay
12.30
Şekersiz türk kahvesi
1kucuk avuç kuru kayısı badem ceviz
16.00
Yeşilçay

18.00 Akşam
1bucuk kase arabası çorbası
6tane bulgurlu lahana sarma
1minik dilim ev pizzası.
1bardak ayran.

2lt su..Spor yok ama 10.200 adımı tamamladım.Oğlumla baya yuruduk.

Tuz tüketimim için önerilerinizi dinleyeceğim teşekkürler. Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Öğlen 14.00
1 pors kabak yemeği
4 yk yoğurt
Ara 16.30
1 küçük elma
1 küçük mandalina
Akşam 18.00
Yarım hamburger
100 ml zero kola
Trafikte olduğum için mecburen akşam yemeğim böyle olmak zorunda oldu.
Spor. Yok
Su 2 lt

Canim ben yazin bile meyve zor yiyorum kışın hic yiyemem ki buz gibi simdi bile anne zoruyla yiyorum yoksa destek olmak icin yinede yapardim. Başka birsey varsa olur bana uyar kaptanim kizar boyle şeylere kizmis zaten de yine şansımızı zorlariz

Dun giremedim kacamagimda yoktu oysaki sadece 15 de bir fincan suffle aksamda 2 kepce mercimek corbasi ictim sadece.

Bugün
11.00 peynirli- sucuklu omlet, 3 yk domates salatasi, 8 adet yedil zeytin

16.00 1 kepçe mervimek corbasi, 1.5 servis kaşığı nogutlu pirinc pilavi, 1.5 sk patlican musakka, 2 bardak ayran, 1 parca domates tursusu

Regl oldum gibi tam sokulmedigi icin oldum gibi tartiya yansimasi nasil olur bilmiyorum. Tatli, tuzlu krizlerindeyim.. dun atlatamadim gecen haftada kandirmistim kendimi dayanamadim. Bugunde şöyle bol tuzlu yagli patlamış mısır cekti canim anlatamam. Markette ciplere elim gittikce Mısır patlatirim bosver diye kandirmistim kendimi yemiyo artık aklıma düştü ya bi kere
Son radde gelesiye kadar yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…