Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar bende dolu dolu bi pazar kahvaltı yaptım 500 kalori kadar akşam menüsünü daha hafif tutmayı düşünüyorum. Tabi birde spor var hava bozuk enerjim hiç yok
evet insanin enerjisi boyle havalarda dusuk oluyor ama tam da kahve ve kitap havasi. ahh ahh cocuklardan firsat bulamiyorum ki bunlari yapmaya.

Bugün çok iyi geçmedi çok acıktım çok saat 15.00 dan sonra cozuttum 17.00 da yeme işini bıraktım ama
Bugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir
3 kuru erik

Akşam 15.30
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran.

2 yk fıstık ezmesi
2 parça cevizli sucuk
1 avuç patlamış mısır.
2 lt su içildi LAydLiNe

Spor yok ev temizliği yapıldı..

Iyi akşamlar hanımlar
11de 2 ıspanakli yumurta50 gram kadar çökelek 1 yemek kaşığı süzme yoğurt çeyrek ekmek
3 te 3 kuru incir
5 bucukta 1 tabak ebegümeci 1 tabak zeytin salatası 1 kase yoğurt bir parça ekmek

2 mil lesli 3 litre su

İyi akşamlar herkese kahvaltı 11 de, resimdeki ekmekten 1.5 adet daha yedim, birazda tereyağ ve reçelakşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 kase sütlaç ve birazcık mısır su 2 litre spor yok, bugün baya kötü beslendim

Eklentiler

• IMG_20210110_174715.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210110_112622.webp
    34 KB · Görüntüleme: 22
Lahmacun dan sonra yediklerin fazla olmuş bence, diğerleri güzel
Arada olur öyle, sen yarın dengelersin merak etme 2-3 bardak su eklesen daha iyi olacak

Benim menüm
12:00
Yarım ay şeklinde ıspanaklı gözlemenin yarısı
1 tavada yumurta
4 yeşil zeytin
Yarım elma

15:30
Yeşil çay

18:30
1 tabak tarhana çorbası,
2 adet kuru patlıcan-biber dolması

19:30
1 kaşık kadar çikolatalı sos. (pasta yaparken kabın dibini sıyırdım sadece)

3 litre su, 1 saat yürüyüş
800 kalori yedim bugün, 400 kalori sporla yaktım.

selam kizlar
sabah 11 de 1 yumurtayla patatesli omlet
oglen 3 te sutlu kahve
aksam 2 dilim pizza
spor yok
su 2 bardak
Kuzum, hadi diyeti zayıflamayı geçtim, sağlık için en az günde 1,5 litre su iç bari..2 bardak çok tehlikeli sağlığın için
Menün az kalorili, ama su ile desteklemezsen zayıflama hızın üç kat düşer. Yani biraz zorlayıp suyu artırırsan, tartıda etkisini hemen göreceksin zaten.

Iyi akşamlar Kızlar.
Kahvaltı 10.30
Yumurtalı menemen 4kaisk kadar
1dilim peynir 2zeytin 1tatli kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek

12.00 Şekersiz türk kahvesi 1kare damak

14.00 1dilim ıspanaklı börek 1kase pulbiberli naneli yoğurt

18.00 Akşam
Yarım dilim tb ekmek
2 tavuk sis
5kasik patlican salatası.
1kozde domates soğan kapya biber
1bardak ayran.

2.5lt su
Spor yok bugün.Tum gün temizlik yaptım.Spor yapsam bu kadar ter atamazdım galiba.

İyi akşmlar kızlar menüm
Kahvaltı 11.00
1 yağda yumurta
3 dilim beyaz ekmek
1/2 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 yk nuga
Bolca tere roka maydonoz

Akşam 16.15
12 tane barbun ve 2 çinekop buğulama
2 elma dilim patates (fırında pişmiş yağsız)
200ml şalgam suyu

Ara 16.30
2 tane eti burçak sütlü çikolatalı bisküvi

Su 3lt
Spor
20 dk dans
100 ip atlama
100 squat

Canım o kabın dibi ziyan edilmemeli zaten iyi yapmışsın afiyet olsun .. Pastanın kendisi sanırım dolapta dinleniyor yarın bir minik dilim olsada yesem..

selam kizlar
sabah 11 de 1 yumurtayla patatesli omlet
oglen 3 te sutlu kahve
aksam 2 dilim pizza
spor yok
su 2 bardak
Canım su içmeyi sevmiyorsun sanırım Suyun içine birkaç damla limon damlatabilirsin çok lezzetli oluyor insanın içtikçe içesi geliyor birde öyle dene istersen. Birde ben kendime özel suluk almıştım 1.5 ltlik motive etmişti beni.. Acil sağlığın için bişeyler yapmalısın bu kadar az suyla o böbrekler neler çekiyordur

Canım o kabın dibi ziyan edilmemeli zaten iyi yapmışsın afiyet olsun .. Pastanın kendisi sanırım dolapta dinleniyor yarın bir minik dilim olsada yesem..
Pastanın bi kısmı ev ahalisinin midesine indi bile, bi kısmı dolapta..ben yine tencerenin dibini sıyırmakla yetindim..
Top pasta diyorlar bizimkiler, çikolata sosunu ezilmiş biskivi ile yoğurup elde top şeklini verip hindistan cevizine batırılıyor.. Bizimkiler çok seviyor diye yaptım, yoksa bence mozaik pasta daha kolay ve güzel aslında..
Şu akıllı telefonların gücü yetsede bi tabak göndersem sana ne güzel olurdu

Lahmacun dan sonra yediklerin fazla olmuş bence, diğerleri güzel
Arada olur öyle, sen yarın dengelersin merak etme 2-3 bardak su eklesen daha iyi olacak
Haklısın canım fazla oldu ama şeker krizine girdim resmen canım tatlı istedi sürekli sabah sporu yapınca günüm daha iyi geçiyor spor yapmayınca daha çok acıkıyorum .. insülinle alakalı sanırım

merhabalaaarrr, beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Kullanıcı Adı :dilekruzgar
İsim (İsteğe Bağlı ):dilek
Mesleginiz:doktor
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz :162
Kilonuz:76,4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : malum pandemi, aşırı ama çok aşırı gece atıştırmaları, 1 aydır da sigarayı bıraktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık- fiziksel görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 10 yıl önce :))
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

biraz kendimden bahsedeyim, 42 yaşında 162 cm boy 76 kilo civarında yoğun tempoda çalışan biriyim.. oldum olası çok iştahlıyım ve yemeyi en çok sevdiğim şey kahvaltı- aburcubur .. tostla bir ömür geçirebilirm .. pandemi ile beraber işyüküm ve stresim o kadar çok arttı ki kendimi dünyayı yemeye vurdum... sonuç muhteşem oldu bu dönemde 12 kilo aldım .. kendi çabaalrım yetersiz kalınca diyetiseyene başvurdum 1 ayda 4 kilo verdim de, bu son hafatasonu yasaklarıyla ona da gidemedim hafta içi de vaktim olmadı .. nasıl motive olsam diye düşünürken 10 yıl önce doğum kilolarımı vermiştim kk ile diye atladım hemen..bu aralar işler de daha iyi vakit ayırabirim kendime , spor bile yapabilirim belki ..
bu arada kronik bir diyetyaparım tüm diyetleri denemiş olabilirim.. şimdiki amacım düşük karbonhidrat + İF yapabilmek..
hepnize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…