Yoktur benceafiyet olsun kokusu buraya kadar geldi. sicak ekmege dayanabilecek kimse var mi acaba
evet insanin enerjisi boyle havalarda dusuk oluyor ama tam da kahve ve kitap havasi. ahh ahh cocuklardan firsat bulamiyorum ki bunlari yapmaya.Günaydın kızlar bende dolu dolu bi pazar kahvaltı yaptım 500 kalori kadar akşam menüsünü daha hafif tutmayı düşünüyorum. Tabi birde spor var hava bozuk enerjim hiç yok
Afiyet olsun canımValla dayanabilen varsa o bir bordo berelilerİçine tereyağını sürdüm sürdüm yedim bende
2 mil lesli 3 litre suIyi akşamlar hanımlar
11de 2 ıspanakli yumurta50 gram kadar çökelek 1 yemek kaşığı süzme yoğurt çeyrek ekmek
3 te 3 kuru incir
5 bucukta 1 tabak ebegümeci 1 tabak zeytin salatası 1 kase yoğurt bir parça ekmek
Lahmacun dan sonra yediklerin fazla olmuş bence, diğerleri güzelBugün çok iyi geçmedi çok acıktım çok saat 15.00 dan sonra cozuttum 17.00 da yeme işini bıraktım ama
Bugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
3 kuru erik
Akşam 15.30
2 lahmacun
Bol salata
1 bardak ayran.
2 yk fıstık ezmesi
2 parça cevizli sucuk
1 avuç patlamış mısır.
2 lt su içildiLAydLiNe
Spor yok ev temizliği yapıldı..
Kuzum, hadi diyeti zayıflamayı geçtim, sağlık için en az günde 1,5 litre su iç bari..2 bardak çok tehlikeli sağlığın içinselam kizlar
sabah 11 de 1 yumurtayla patatesli omlet
oglen 3 te sutlu kahve
aksam 2 dilim pizza
spor yok
su 2 bardak
Canım o kabın dibi ziyan edilmemeli zaten iyi yapmışsın afiyet olsun .. Pastanın kendisi sanırım dolapta dinleniyor yarın bir minik dilim olsada yesem..Benim menüm
12:00
Yarım ay şeklinde ıspanaklı gözlemenin yarısı
1 tavada yumurta
4 yeşil zeytin
Yarım elma
15:30
Yeşil çay
18:30
1 tabak tarhana çorbası,
2 adet kuru patlıcan-biber dolması
19:30
1 kaşık kadar çikolatalı sos. (pasta yaparken kabın dibini sıyırdım sadece)
3 litre su, 1 saat yürüyüş
800 kalori yedim bugün, 400 kalori sporla yaktım.
Canım su içmeyi sevmiyorsun sanırım Suyun içine birkaç damla limon damlatabilirsin çok lezzetli oluyor insanın içtikçe içesi geliyor birde öyle dene istersen. Birde ben kendime özel suluk almıştım 1.5 ltlik motive etmişti beni.. Acil sağlığın için bişeyler yapmalısın bu kadar az suyla o böbrekler neler çekiyordurselam kizlar
sabah 11 de 1 yumurtayla patatesli omlet
oglen 3 te sutlu kahve
aksam 2 dilim pizza
spor yok
su 2 bardak
Pastanın bi kısmı ev ahalisinin midesine indi bile, bi kısmı dolapta..ben yine tencerenin dibini sıyırmakla yetindim..Canım o kabın dibi ziyan edilmemeli zaten iyi yapmışsın afiyet olsun .. Pastanın kendisi sanırım dolapta dinleniyor yarın bir minik dilim olsada yesem..
Haklısın canım fazla oldu ama şeker krizine girdim resmen canım tatlı istedi sürekli sabah sporu yapınca günüm daha iyi geçiyor spor yapmayınca daha çok acıkıyorum .. insülinle alakalı sanırımLahmacun dan sonra yediklerin fazla olmuş bence, diğerleri güzel
Arada olur öyle, sen yarın dengelersin merak etme2-3 bardak su eklesen daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?