Aksam yemegndeki ne canimİyi akşamlar herkese kahvaltı 11 de, resimdeki ekmekten 1.5 adet daha yedim, birazda tereyağ ve reçelakşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 kase sütlaç ve birazcık mısır su 2 litre spor yok, bugün baya kötü beslendim
Gecmis olsun canimKızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Şehriye çorbası, fırında ıspanaklı kaşarlı tavuk cnmAksam yemegndeki ne canim
Cok guzel gorundu de merak ettimŞehriye çorbası, fırında ıspanaklı kaşarlı tavuk cnm
Hoş geldin canım aramıza hepimizin ortak gayesi kilo vermek inşallah birdaha gelmemek üzere kurtuluruz kilolardan.biraz kendimden bahsedeyim, 42 yaşında 162 cm boy 76 kilo civarında yoğun tempoda çalışan biriyim.. oldum olası çok iştahlıyım ve yemeyi en çok sevdiğim şey kahvaltı- aburcubur .. tostla bir ömür geçirebilirm .. pandemi ile beraber işyüküm ve stresim o kadar çok arttı ki kendimi dünyayı yemeye vurdum... sonuç muhteşem oldu bu dönemde 12 kilo aldım .. kendi çabaalrım yetersiz kalınca diyetiseyene başvurdum 1 ayda 4 kilo verdim de, bu son hafatasonu yasaklarıyla ona da gidemedim hafta içi de vaktim olmadı .. nasıl motive olsam diye düşünürken 10 yıl önce doğum kilolarımı vermiştim kk ile diye atladım hemen..bu aralar işler de daha iyi vakit ayırabirim kendime , spor bile yapabilirim belki ..
bu arada kronik bir diyetyaparım tüm diyetleri denemiş olabilirim.. şimdiki amacım düşük karbonhidrat + İF yapabilmek..
hepnize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere ...
Geçmiş olsun kuzum rabbim birdaha yaşatmasın.Kızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Geçmiş olsun canım.Kızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Hoşgeldiniz, Ben de Ayşegül, hedeflerimize ulaşırız beraber inşallahgünaydınlar
hoşbuldum teşekkür ederim hepinize,
Hafta sonu olan sokağa çıkma kısıtlamasından bahsetmişti sanırın canım:)Geçmiş olsun canım.
Karantinadayız demiştin, önceden de sordum ama görmedin sanırım. Hayırdır? Hasta mısınız, temaslı mısınız?
Hoşgeldiniz, Ben de Ayşegül, hedeflerimize ulaşırız beraber inşallah
harika canımmmBenim tartı kafayı mı yedi, yoksa ödem mi attım bilmiyorum kızlar
Cuma: 69.7
Pazartesi: 68.5
Gerçi hafta sonu dikkat ettim, sporum da iyiydi ama yine de bu kadar gitmiş olamaz. Cumartesi de 68.8 çıkmıştım ve yine şaşırmıştım..
Sanırım 4-5 aydır diyeti ve sporu bıraktığım için bi anda diyete ve spora başlayınca vücudum toplu ödem atıyor. 96 kilo ile diyete ilk başladığımda da ilk hafta 3 kilo birden gitmişti.
hoşgeldin canım aramızatartı günü cuma değil miydi, pazartesi ara tartı mı yapıyoruz.. ben yarın sabah tartılıp yazacağım
deneme süresi 2 hafta değil mi
profilinden hesap detaylarına gir canım orada bulursunbu mesajlarınızın altındaki benzin göstergesi gibi göstergeyi nasıl yapıyorsunuz
aynen oyle hic moral bozmak yok. hersey sabirla. bu hayatta hep sabredenler kazanmistirMerhaba herkese,
Bu sabah 66.600 idim .. benim vücudum diyete başlayınca ilk 20 gün kilo vermem duruyor vucud tutuyor sonra 1 kilo 1 kilo vermeye başlıyorum .. dün dışında hiç kaçacağım olmadı halbuki sporda yapıldı ama kilo vermek şurada Dursun artı 200
Ama moralimi bozmuyorum çünkü biliyorum vücudumu eğer ısrarla devam edersem o zincir kırılıyor.. sadece sabır
Geçmiş olsun canım.
Karantinadayız demiştin, önceden de sordum ama görmedin sanırım. Hayırdır? Hasta mısınız, temaslı mısınız?
Hoşgeldiniz, Ben de Ayşegül, hedeflerimize ulaşırız beraber inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?