Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam yemegndeki ne canim

Hoş geldin canım aramıza hepimizin ortak gayesi kilo vermek inşallah birdaha gelmemek üzere kurtuluruz kilolardan.
Kızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Geçmiş olsun kuzum rabbim birdaha yaşatmasın.

Kızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Geçmiş olsun canım.
Karantinadayız demiştin, önceden de sordum ama görmedin sanırım. Hayırdır? Hasta mısınız, temaslı mısınız?
günaydınlar
hoşbuldum teşekkür ederim hepinize,
Hoşgeldiniz, Ben de Ayşegül, hedeflerimize ulaşırız beraber inşallah

Hafta sonu olan sokağa çıkma kısıtlamasından bahsetmişti sanırın canım:)

Merhaba herkese,
Bu sabah 66.600 idim .. benim vücudum diyete başlayınca ilk 20 gün kilo vermem duruyor vucud tutuyor sonra 1 kilo 1 kilo vermeye başlıyorum .. dün dışında hiç kaçacağım olmadı halbuki sporda yapıldı ama kilo vermek şurada Dursun artı 200
Ama moralimi bozmuyorum çünkü biliyorum vücudumu eğer ısrarla devam edersem o zincir kırılıyor.. sadece sabır

Benim tartı kafayı mı yedi, yoksa ödem mi attım bilmiyorum kızlar

Cuma: 69.7
Pazartesi: 68.5

Gerçi hafta sonu dikkat ettim, sporum da iyiydi ama yine de bu kadar gitmiş olamaz. Cumartesi de 68.8 çıkmıştım ve yine şaşırmıştım..
Sanırım 4-5 aydır diyeti ve sporu bıraktığım için bi anda diyete ve spora başlayınca vücudum toplu ödem atıyor. 96 kilo ile diyete ilk başladığımda da ilk hafta 3 kilo birden gitmişti.

harika canımmm ben bu kadar kilo vermek için atmadığım takla kalmıyor hahah
benim vucudum şuan ısrarla tutuyor kendini başkası benim yerimde olsa bu kadar spora ilk haftadan rahat 3 kilo verirdi ... birde ben diyeti bıraksamda sporu hiç bırakmadım akşam mutalaka arkadaşlarla yürüyüşe çıkıyorduk vucud bu spora alışık... ama çok çok az yiyorum eskiye oranla yinede gitmiyor kitledi kendini

tartı günü cuma değil miydi, pazartesi ara tartı mı yapıyoruz.. ben yarın sabah tartılıp yazacağım
deneme süresi 2 hafta değil mi
hoşgeldin canım aramıza pazartesi kontrol yapıyoruz hafta sonu kaçamak olmuş mu olmuşsa hemen tedbir almak için pazartesi günleri tartılıyoruz...

aynen oyle hic moral bozmak yok. hersey sabirla. bu hayatta hep sabredenler kazanmistir

Karantina derken hafta sonu yasaklarından bahsetmiştim canım. Çok şükür hasta felan değiliz. Önceki mesajını görmedim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…