Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım aramıza. Ebru ben

Hoşgeldiniz

Haklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonra

Suluk fikri de iyiymis. Aslinda ilk hamileligimde bende bu 1,5 lt lik su siselerinden almistim gayet de ise yaramisti. deniycem canim tesekkurler

hosgeldin aramiza. umarim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin

Geçmiş olsun cnm, benimde teyzem ve dayılarım falan Ankara'da baya hissedilmiş korkmuşlar onlarda
Çok teşekkürler canım. Dediğin gibi Kalecik Ankara'nın ilçesi ama bize Ankara'dan daha yakın. Daha önceki Akyurt depreminde de hissetmiştik. Ama dün akşam ki bayağı salladı. Allah kimseye yaşatmasın.
Haklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonra
Ben en baştan beridir söylüyorum ama Alarm kur olmazsa.
cok gecmis olsun. ne kadar da artti bu depremler. Rabbim korusun herkesi.
Çok teşekkürler canım inşallah çok amin
Çok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım

Dün akşam yemeğinde mercimek köftesi vardı Yanında turşu ve şalgam suyu da vardı. Gerçek sonucu yarın alırım büyük ihtimal.

O nedenle bugün ki tartı beni biraz ters köşe yaptı.

Cuma : 74.4

bugün : 75.2

+800

Gunaydin arkadaslar dunki menumu yazayim
Kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta 1kk peynir 3 zeytin salatalik biber dereotu nane maydonoz 1.5 yemek kaşığı fistik ezme ince yarim dilim tam bugday ekmek
Ara ogun 13.00 turk kahvesi 1 minik parca cikolata

Aksam 17.00
1 kase yayla corba firinda brokoli karnabahar 3 köfte mantar az porsiyonda
Ara 19 1 avuc soslu fistik ceviz
Ara 20. 00 2 dilim elma 1 dilim portakal 2 dilim muz
Tartiyida birazdan yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…