Hoş geldin canım aramıza. Ebru benmerhabalaaarrr, beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Kullanıcı Adı :dilekruzgar
İsim (İsteğe Bağlı ):dilek
Mesleginiz:doktor
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz :162
Kilonuz:76,4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : malum pandemi, aşırı ama çok aşırı gece atıştırmaları, 1 aydır da sigarayı bıraktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık- fiziksel görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 10 yıl önce :))
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldinizmerhabalaaarrr, beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Kullanıcı Adı :dilekruzgar
İsim (İsteğe Bağlı ):dilek
Mesleginiz:doktor
Yaşınız :42
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: bursa
Boyunuz :162
Kilonuz:76,4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : malum pandemi, aşırı ama çok aşırı gece atıştırmaları, 1 aydır da sigarayı bıraktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık- fiziksel görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 10 yıl önce :))
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Geçmiş olsun cnm, benimde teyzem ve dayılarım falan Ankara'da baya hissedilmiş korkmuşlar onlardaKızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Haklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonraKuzum, hadi diyeti zayıflamayı geçtim, sağlık için en az günde 1,5 litre su iç bari..2 bardak çok tehlikeli sağlığın için
Menün az kalorili, ama su ile desteklemezsen zayıflama hızın üç kat düşer. Yani biraz zorlayıp suyu artırırsan, tartıda etkisini hemen göreceksin zaten.
Suluk fikri de iyiymis. Aslinda ilk hamileligimde bende bu 1,5 lt lik su siselerinden almistim gayet de ise yaramisti. deniycem canim tesekkurlerCanım su içmeyi sevmiyorsun sanırım Suyun içine birkaç damla limon damlatabilirsin çok lezzetli oluyor insanın içtikçe içesi geliyor birde öyle dene istersen. Birde ben kendime özel suluk almıştım 1.5 ltlik motive etmişti beni.. Acil sağlığın için bişeyler yapmalısın bu kadar az suyla o böbrekler neler çekiyordur
cok gecmis olsun. ne kadar da artti bu depremler. Rabbim korusun herkesi.Kızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
hosgeldin aramiza. umarim en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsinbiraz kendimden bahsedeyim, 42 yaşında 162 cm boy 76 kilo civarında yoğun tempoda çalışan biriyim.. oldum olası çok iştahlıyım ve yemeyi en çok sevdiğim şey kahvaltı- aburcubur .. tostla bir ömür geçirebilirm .. pandemi ile beraber işyüküm ve stresim o kadar çok arttı ki kendimi dünyayı yemeye vurdum... sonuç muhteşem oldu bu dönemde 12 kilo aldım .. kendi çabaalrım yetersiz kalınca diyetiseyene başvurdum 1 ayda 4 kilo verdim de, bu son hafatasonu yasaklarıyla ona da gidemedim hafta içi de vaktim olmadı .. nasıl motive olsam diye düşünürken 10 yıl önce doğum kilolarımı vermiştim kk ile diye atladım hemen..bu aralar işler de daha iyi vakit ayırabirim kendime , spor bile yapabilirim belki ..
bu arada kronik bir diyetyaparım tüm diyetleri denemiş olabilirim.. şimdiki amacım düşük karbonhidrat + İF yapabilmek..
hepnize iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere ...
Çok geçmiş olsun canımKızlar yaaaaa deprem oldu duymuşsunuzdur. Kalecik’e çok yakınız biz 30 dk lık mesafede. Bayağı sallandık. Ama şükür bişey yok hiçkimse de
Hoşgeldiniz aramıza umarım fazla kilolardan hep birlikte kurtuluruz:) ben Candan bu arada:)günaydınlar
hoşbuldum teşekkür ederim hepinize,
Çok teşekkürler canım. Dediğin gibi Kalecik Ankara'nın ilçesi ama bize Ankara'dan daha yakın. Daha önceki Akyurt depreminde de hissetmiştik. Ama dün akşam ki bayağı salladı. Allah kimseye yaşatmasın.Geçmiş olsun cnm, benimde teyzem ve dayılarım falan Ankara'da baya hissedilmiş korkmuşlar onlarda
Ben en baştan beridir söylüyorum amaHaklisin canim bu su isine dikkat etmem lazim. ilk hafta ne guzel gidiyordum biraktim sonra
Çok teşekkürler canım inşallah çok amincok gecmis olsun. ne kadar da artti bu depremler. Rabbim korusun herkesi.
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
LAydLiNe kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin. 66.0 ciktim. cumayla ayni. arti olmamasi mutlu etti beni
isiMenü ve spor çok güzel, suyu da 2-2.5 içsen mükemmel olacak. Kilo vermenin püf noktası bol su içmektir, kendini biraz daha su içmeye alıştırmalısın. 3 bardak daha içsen çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?