- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Alttaki o yazı daha önce çok dikkatimi çekmemişti, ama inan şuan rahatsız oldum o yazıdan. Emin ol hiç iyi bi duygu değil. Yaramazlık yapma, dur durduğun yerde, şükret o yazıyı görmediğineTeşekkür ederim keşke çıksaydı aklıma çeşit çeşit hinlik geldi şimdi biraz kiloyu yükseltsem çıksa sonra düşürsem normal kiloma silinir mi ki şeklinde şeytani şeyleren azından iyi bişeyden çıkmıyor görünen arkadaşlarımda da en kısa zamanda görünmez inşallah diye güzel bi duayla konuyu kapatıyım
Ayşegül taktiği çeyreğin çeyreği çeyreğin yarısıÇeyrek ekmeğin yarısı ha
Menü de menü hani, üflesen uçacak
Su ve yürüyüş te cabası
Teşekkür ederim keşke çıksaydı aklıma çeşit çeşit hinlik geldi şimdi biraz kiloyu yükseltsem çıksa sonra düşürsem normal kiloma silinir mi ki şeklinde şeytani şeyleren azından iyi bişeyden çıkmıyor görünen arkadaşlarımda da en kısa zamanda görünmez inşallah diye güzel bi duayla konuyu kapatıyım
Teşekkürler canimGünaydın canım açıklama yapmak istiyorum bu konuda. Vücut kitle endeksi normalin üstü olan arkadaşlarda o yazı çıkıyor sen eğer normal aralıktaysan çıkmıyor yazılar.
Sen pide ben gözleme sonumuz pek iyi değil bukadar cısla.. Kaşarlı ıspanaklı gözleme 670 kalori diyor inanamadım öylemidir ya 350 falandır diye düşünmüştüm heryerde farklı diyor kalorisineİyi akşamlar, benim cıs lı menüm:
11:30
Çeyrek ekmeğin yarısı
3 kaşık yumurtasız menemen
1 ince dilim yağsız pastırma
5 yeşil zeytin
2 lokma tahinli çörek
1 top pasta (1 yemek kaşığı kadar)
15:30
1 elma, yarım havuç
Yarım dilim kıymalı pide (kıza yedirirken dayanamadım.)
18:30
1 tabak tarhana çorbası
2 dilim kıymalı pide, bol yeşillik
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş.
Bugun yediklerim tahmini 1100 kalori, 400 kalori sporla yaktım.
olsun canim spor varsa gozleme yuzunden vicdan azabi cekmeİyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cezama razıyım kızlar verin bana ceza son yediğimle birlikte 1150 kalori aldım ama..
Kahvaltı 09.30
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim sucuk
1 kk beyaz peynir
Öğle. 14.00
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası
Akşam 18.10
Kaşarlı ıspanaklı gözleme
(20cm uzunluk 10 cm en gibi bi boyut)
SU 3 lt
Spor 60 dk dans yapıcam ancak yakarım o gözlemeyi
Bu kadar az yemeyle vücuduna iyilik yapmıyorsun canımselam kizlar
menumu yazip kacayim ben
oglen 12 de 1 tane haslanmis yumurta
saat 4 te bi tane ceviz
aksam 7 de yogurtlu kabak ve havuc icine 3-4 tane de ceviz attim
1 lt su
yarim kase kadar da cekirdek
Teşekkür ederim canımCanım kahvaltın tahmini 350 kalori. Yani ideal bence. Diyetkolik niye beceremedin bi alışsan çok kolay ve zevkli aslında?
Akşamkiler çok olmuş, ama o kadar yürüyüşe erimeden kalır mı bilmem
Kaptanım yerinde olsam öğlen ekmeğin birini yemez, onun yerine 2 kepçe daha fasulye yerdim bi fasulye sever olarak
Menü, su ve spor süper
Canım çok az menü vucud kıtlık moduna girer.. ilerde kilo vermen durduğunda ne çıkaracaksın menüden..selam kizlar
menumu yazip kacayim ben
saat 4 te bi tane ceviz
1 lt su
Afiyet olsun canım. Çekirdek olmasa kabak detolsu yaptığını düşünmüştüm kalori olarak eminim çok çok azdır çekirdek bir avuç olsa iyiymişselam kizlar
menumu yazip kacayim ben
saat 4 te bi tane ceviz
1 lt su
menünde sporun gibi 4 4lük olmuş. Azmine bayıldım hep böyle olsun inşallah.. merakla kaç kilo vereceğini bekliyorumBugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.30
8 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
Salata
1 kızarmış form ekmek
1 adet Trabzon hurması
2 lt su içildi..LAydLiNe
Spor
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
10 dk bölgesel hareket
90 dk tempolu yürüyüş yapıldı
Ayrıca kızımla dışarıda gezmeler
Ben de 1 haftadir başladım , dediğin gibi iş baslamaktaKuzum spora başlayana kadar insan çok yorgun olduğunu düşünüyor ama başlayınca yorgunluk enerjiye bırakıyor yerini. Bende spor yapamıyorum ama dans ediyorum ettikçe edesim geliyor oyun havasıyla başlayıp zumba mezdeke derken kızım sabote edince bırakıyorum.
İyi bari ufacikmisKaytaz böreği etli yağlı bir börek canım ama küçük yanı 2lokmaherbiri
Umarim bu hafta ulaşırsınD dilekruzgar evet canim cezaliyim gecen hafta hedefledigim kiloya ulasamadim. bu hafta dikkat etmem lazim
Cok güzel olmuş, çeyrek ekmeğin yarısi iyiymişIyi akşamlar hanımlar
11de 1 küçük tabak zeytin salatası çeyrek ekmegin yarısı ekmek
4te yarım dilim kabak tatlısı iki gündür aşırı canım çekmiş
5 bucukta 1 kase bamya 1 kase yoğurt yarım tabak kuru biber dövmesi
1 saat yürüyüş 3 litre su
Sporla yakarsın gozlemeyiİyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cezama razıyım kızlar verin bana ceza son yediğimle birlikte 1150 kalori aldım ama..
Kahvaltı 09.30
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim sucuk
1 kk beyaz peynir
Öğle. 14.00
Akşam 18.10
Kaşarlı ıspanaklı gözleme
(20cm uzunluk 10 cm en gibi bi boyut)
SU 3 lt
Spor 60 dk dans yapıcam ancak yakarım o gözlemeyi
Çeşmi nigar çorbası ilk kez duydumBen de menümü paylaşayım pek güzel değil ama olsun artık
10.00
1 haşlanmış yumurta,4 minnak pankek,5 zeytin,2 kaşık lor,1 tatlı kaşığı süt reçeli
14.00
1 kupa sütlü kahve,2 kare bitter
18.00
1 kase çeşmi nigar çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,3 küçük dilim pırasa mücver,yarım kase maş fasulyesi salatası su 3 lt spor henüz yok,1 saat ev temizliği:)
Yaa bu kadar az yemekle nasıl dayanıyorsunselam kizlar
menumu yazip kacayim ben
saat 4 te bi tane ceviz
1 lt su
Menü superBugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.30
8 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
Salata
1 kızarmış form ekmek
1 adet Trabzon hurması
2 lt su içildi..LAydLiNe
Spor
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
10 dk bölgesel hareket
90 dk tempolu yürüyüş yapıldı
Ayrıca kızımla dışarıda gezmeler
sabah biseyler daha yiyecektim olmadi ev cocuklar falan. evet farkindayim biraz abarttim ama aclik hissetmeyince umursamadim derken aksam olduBu kadar az yemeyle vücuduna iyilik yapmıyorsun canım
Canım benim vucud önce bi kitliyor kendini 20 günden sonra hafta da 1 kilo vermeye başlıyorum genelde .. şuan bu kadar spora bu kadar dikkate kilo gitmiyor.. kas ağırlığım çok fazla vucudum şekilli sıkı ama tartı ağır gösteriyor. ... olsun elbet bu zinciri kıracammenünde sporun gibi 4 4lük olmuş. Azmine bayıldım hep böyle olsun inşallah.. merakla kaç kilo vereceğini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?