Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok kız yemem gecenin geç saatinde midem kazınıyor ama yatağa geçtim direniyorum valla daha önce başıma gelmedi öyle bisey ilk defa bugün acikiyorum

Teşekkürler canim bu arada vucut kitle indeks ilgili yazi nasil cikiyo imzada ben yapamadim

Canım hastanede olunca yemeği fazla alamıyoruz. Kahvaltı da yapmayınca çok acıkmıştım. Yemeğin yanında normalde pirinç pilavı vardı. Onu almayıp onun yerine iki tane aldım ekmeği. 128 kaloriymiş bir tanesi.

Teşekkürler canim bu arada vucut kitle indeks ilgili yazi nasil cikiyo imzada ben yapamadim
Kendi profiline tıklayıp, hesap detaylarına giriyorsun, ordaki bilgilerin en altında boy kilo var, onu güncel bi şekilde doldurup kaydet e basıyorsun
Yuvarlak bildirimlerle aynı anda mı çıktı benimki, yoksa alttaki yazı için farklı bişey mi yapmıştım hatırlayamadım şimdi
Kaptanım LAydLiNe sen daha doğrusunu bilirsin, bi bakar mısın?

Günaydınlar alttaki yazı bende de çıkmıyor onları gördükçe daha bi motive olduğum için çıksın istiyorum ne yapabilirz biri bizi aydınlatsın lütfen

Günaydınlar alttaki yazı bende de çıkmıyor onları gördükçe daha bi motive olduğum için çıksın istiyorum ne yapabilirz biri bizi aydınlatsın lütfen
Günaydın canım açıklama yapmak istiyorum bu konuda. Vücut kitle endeksi normalin üstü olan arkadaşlarda o yazı çıkıyor sen eğer normal aralıktaysan çıkmıyor yazılar.

selam kizlar
sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
2 lt su
aksam 7 de yogurtlu havuc kabak salatasi
2 kasik da nohut pilav
1 kare bitter cikolata
ne kadar az yemişsin , cezalı mısın
menün çok güzel amaaaa o nasıl bir spordur yaaaa harikasınn
Iyi akşamlar canlar
Sabah 10.30da
2 kaytaz böreği
çay
Akşam 4.30da
3 içli köfte
2 sucaklu yumurta çeyrek ekmek
2 2lokma zeytin salatası
3 litre su
3 saat yürüyüş
kaytaz böreği nasıl birşet , büyük mü porsiyonu , yağlı mı.. hani bazen hafifçe olyor onun için sordum , ben de simite dayanamıyorum
nuga dışında çok beğendim
Soya sütünü ilk kez sende duyuyorum. Neden soya sütü? Faydası mı varmış. Ya da başka bir sebebi mi var?

Hergun 2 3 kez tartiya cikiyorum ben,
aslında ketojenik diyet yapmayı planlayıp badem sütü alacaktım yanlışlıkla soya sütü almışım birkaç tane

Günaydın canım açıklama yapmak istiyorum bu konuda. Vücut kitle endeksi normalin üstü olan arkadaşlarda o yazı çıkıyor sen eğer normal aralıktaysan çıkmıyor yazılar.
Teşekkür ederim keşke çıksaydı aklıma çeşit çeşit hinlik geldi şimdi biraz kiloyu yükseltsem çıksa sonra düşürsem normal kiloma silinir mi ki şeklinde şeytani şeyler en azından iyi bişeyden çıkmıyor görünen arkadaşlarımda da en kısa zamanda görünmez inşallah diye güzel bi duayla konuyu kapatıyım

yaa sizin sporlar harikaaaaa.. ben 30 dk yürüüyüşe ancak vakit bulabiliyorum , bazen de vaktim oluyor ama yorgunluktan yapanıyorum
Kuzum spora başlayana kadar insan çok yorgun olduğunu düşünüyor ama başlayınca yorgunluk enerjiye bırakıyor yerini. Bende spor yapamıyorum ama dans ediyorum ettikçe edesim geliyor oyun havasıyla başlayıp zumba mezdeke derken kızım sabote edince bırakıyorum.

pessinus canım yorumlara ifade bırakmayı nasıl yapıyoruz o konuda da bi aydınlatsan çok sevinirim. 2 yıl önce buralar hep tarlaydı yoktu böyle şeyler kurcaladım ama beceremedim
Olur canımmesaj yazdığımız kutucuğun üst kısmında metin düzenleyici işaretler var ya resim karesi gibi işaretin yanında 3 nokta var oraya tıkladığında emojiler falan var. Umarım doğru cevaplamışımdır. Sen az karıştır o kısmı anlayacaksın zaten. Yazı tipini falan değiştirebileceğin butonlar var deneme yanılma yoluyla daha iyi anlarsın

Kaytaz böreği etli yağlı bir börek canım ama küçük yanı 2lokmaherbiri

Iyi akşamlar hanımlar
11de 1 küçük tabak zeytin salatası çeyrek ekmegin yarısı ekmek
4te yarım dilim kabak tatlısı iki gündür aşırı canım çekmiş
5 bucukta 1 kase bamya 1 kase yoğurt yarım tabak kuru biber dövmesi
1 saat yürüyüş 3 litre su

Çeyrek ekmeğin yarısı ha
Menü de menü hani, üflesen uçacak
Su ve yürüyüş te cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…