- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
dikkat etmeye calisicam. aslinda cocuklar derste bende atistirmalik goturuyorum yanlarina. tek basima da kahvalti yapamiyorum. yoksa cok severim kahvaltiyiCanım çok az menü vucud kıtlık moduna girer.. ilerde kilo vermen durduğunda ne çıkaracaksın menüden..
Kendi vucudunu en iyi sen tanırsın kuzum ayrıca kim olursa olsun azmin elinden bişey kaçmaz. Bende ilk 3 kilo hemen gider ödemlerden dolayı hızlı oluyor sonrası kıtlığa sokmuyorum herşeyden ölçülü yiyerek haftada 1 1 gidiyor spor yaparsam tabi yapmazsam gitmiyorCanım benim vucud önce bi kitliyor kendini 20 günden sonra hafta da 1 kilo vermeye başlıyorum genelde .. şuan bu kadar spora bu kadar dikkate kilo gitmiyor.. kas ağırlığım çok fazla vucudum şekilli sıkı ama tartı ağır gösteriyor. ... olsun elbet bu zinciri kıracam
haklisin saglikli beslenme en guzeli. diyet biraz keyif kaciriyor :)Merhaba herkese ,
Bugün yoğun bir gündü hava güzelse kızımla hiç kaçırmıyoruz hemen dışarı atıyoruz kendimizi.. arkadaşları ile buluştu oynadılar çok eğlendiler....
O kadar spora tartı oynamıyor illa 20 gün geçecek bende sabırla diyetime devam ediyorum.. gerçi diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekliii
Afiyet olsun canımBen de yazayım menümü
09 : sade kahve
12:00 4 kaşık kuru fasulye, 200 gr yoğurt, 1 dilim siyez ekmek
1530 gr grissino, soya sütü 1 bardak
18:00 : bir tabak pirasa, 3 kaşık lor, 1 dilim siyez ekmek, 1 kutu activia
19:00 : yarim kase yağsız patlamis mısır
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Akşam yemeğin hafif olmuş zaten 1 dilim sütlü Nuriye onun yerineİyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de, akşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 dilim sütlü Nuriyesu 1.5 litre, 35 dk. Yürüyüş
Gramajına göre hamur kalınlığına göre değişiyor aslında. Ben 100 Gr lık hazır yufka ile yapıyorum 1 ıspanaklı gözlemeyi 350 kalori olarak hesaplıyorum. El açması ve daha büyük olunca kalorisi değişiyo tabi.Sen pide ben gözleme sonumuz pek iyi değil bukadar cısla.. Kaşarlı ıspanaklı gözleme 670 kalori diyor inanamadım öylemidir ya 350 falandır diye düşünmüştüm heryerde farklı diyor kalorisine
Bence güzel bi menü, pankekler de nazarlık olsunBen de menümü paylaşayım pek güzel değil ama olsun artık
10.00
1 haşlanmış yumurta,4 minnak pankek,5 zeytin,2 kaşık lor,1 tatlı kaşığı süt reçeli
14.00
1 kupa sütlü kahve,2 kare bitter
18.00
1 kase çeşmi nigar çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,3 küçük dilim pırasa mücver,yarım kase maş fasulyesi salatası su 3 lt spor henüz yok,1 saat ev temizliği:)
Ben kullanıyorum seviyorum da:)Fatsecret kullaniyor musunuz, kalori hesabi yapanlara oneririm Super
Canim bundan cıslı menu olmazİyi akşamlar kızlar ilk menü benden gelsin cezama razıyım kızlar verin bana ceza son yediğimle birlikte 1150 kalori aldım ama..
Kahvaltı 09.30
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim sucuk
1 kk beyaz peynir
Öğle. 14.00
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası
Akşam 18.10
2 kepçe sebzeli tavuk çorbası
Kaşarlı ıspanaklı gözleme
(20cm uzunluk 10 cm en gibi bi boyut)
SU 3 lt
Spor 60 dk dans yapıcam ancak yakarım o gözlemeyi
Cok gecmis olsun canim dogum gunude kutlu olsunKızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
Ben gecen sene marttan beri hic bir cocukla gorusturmuyorum korkudan ya yuruyus yapıp geliyoruzMerhaba herkese ,
Bugün yoğun bir gündü hava güzelse kızımla hiç kaçırmıyoruz hemen dışarı atıyoruz kendimizi.. arkadaşları ile buluştu oynadılar çok eğlendiler....
O kadar spora tartı oynamıyor illa 20 gün geçecek bende sabırla diyetime devam ediyorum.. gerçi diyet demiyorum sağlıklı beslenme şekliii
Yine göze hitap eden fotolarİyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de, akşam yemeği 18.00 da, saat 20.00 de 1 dilim sütlü Nuriyesu 1.5 litre, 35 dk. Yürüyüş
Canım, sınıf arkadaşı annesi ile zaten ben her akşam yürüyüşe çıkıyoruz.. bide biliyorum onlarda pek kimseyle görüşmüyorlar.. tedbiri bırakmıyorlar.. bizde öyleyiz öyle olunca evde değil ama dışarıda görüştürüyoruz...Ben gecen sene marttan beri hic bir cocukla gorusturmuyorum korkudan ya yuruyus yapıp geliyoruz
Geçmiş olsun cnm, doğum günüde kutlu olsunKızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
Yüklemeye tereddüt ediyorum bazen, ne biliyim canı çeken olurmu falan diye ama pratik oluyo böylede banaYine göze hitap eden fotolar
Geçmiş olsun canımKızlar iyi geceler.2gundur kosturmaktan nefes alamadım.Oglumun aşısi ve bi de gece uykusunda kolunun üstüne düştü.Hemde korumaliga ragmen.Incinmis kolu.Bugunde 4.yaşına girdi.Ananeler babaneler ve teyzesi geldi.Ufak bi doğumgünü yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?