baktim acikiyorum bir iki ceviz yetiyor ama bugun sudan heralde fazla acikmadim. su tok tutuyor. ilk hafta iyi kilo vermemin sebebi buyduCanım sabah az olmuş iyi dayanmışsın
ipin ucunu bi kere kacirdim mi ben daha toparlayamiyorum. bugun bol su ictim onun da etkisi belki. evdeyim bi de disari cikmiyorum bu yuzden acikmadim cok.Bence genel anlamda çok az olmuş zaten
super bu sana guzel bi motive olur bu hafta. Ben tartida arti gorunce moralim bozuluyor o gun diyet falan yapmiyorum. ama baktim yarim kilo bile gitmis devam ediyorum. bu hafta guzel sonuclar alicaz insallah
2 litre ve sen gözlerime inanamadım. Sırf su içtiğin için bile kilo verebilirsin yani o kadarcok iyi ama meyvede seker var diye diyetisyen bana yasaklamisti. bi de yemekten sonra yenen meyve hemen hazmedilmedigi icin bagirsakta asitleniyormus. en iyisi gunduz yemekten once yemek. bende temizlikle cocuklarin odevleriyle aksam yemegiyle ugrasiyorum. ay bi de su icmeye calisiyorum zar zor 2 lt ye tamamladim
Meyveyi genelde akşam 8 den önce yiyorum ama bazen yemekten önce, bazen yemekten sonra yiyordum, bundan sonra yemekten önce yemeye çalışırım
Arkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
Menü paylaşamadim yarin devam ederimLAydLiNe
LAydLiNe kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin. 66.0 ciktim. cumayla ayni. arti olmamasi mutlu etti beni
Akşam arasında az yemişsin ama o yediklerin kan şekerini düşürür acıkmanı sağlar. O yüzden meyveleri o saatte tüketme. Soslu fıstık hiç olmamış. Çikolata var. Az az yiyoruz ama onlar toplamda çok oluyor. Kaçamaksız bir menü bekliyorum senden artık.Gunaydin arkadaslar dunki menumu yazayim
Kahvalti 10.30
1 haslanmis yumurta 1kk peynir 3 zeytin salatalik biber dereotu nane maydonoz 1.5 yemek kaşığı fistik ezme ince yarim dilim tam bugday ekmek
Ara ogun 13.00 turk kahvesi 1 minik parca cikolata
Aksam 17.00
1 kase yayla corba firinda brokoli karnabahar 3 köfte mantar az porsiyonda
Ara 19 1 avuc soslu fistik ceviz
Ara 20. 00 2 dilim elma 1 dilim portakal 2 dilim muz
Tartiyida birazdan yazicam
Menü saatlerin çok güzel. Menü yazarken yediğimiz her şeyin miktarını ve cinsini mutlaka yazıyoruz canım unutma lütfen.Herkese selam gunu erken kapattim
Kahvaltı 8.30
1 yumurta
1 domates
1 salatalik
1 dilim kaşar
1 yeşil biber
1 dilim ekmek
Öğle yemegi 12.30
Mercimek çorba
Yağsız, nar eksisiz tavuklu salata
17.30 aksam yemeği
Yayla corbasi
1 karnıyarık
1 kasik pilav
2 dilim ekmek
Toplam 2 litre su ama 3 olur yatana kadar
Spor 500 ip
Çeyrek ekmeğin yarısıBenim menüm ise
11:00
Çeyrek ekmeğin yarısı
10 tane küçük dilim patates kızartması
1.5 haşlanmış yumurta
1 kaşık domates sosu
16:00
Yeşil çay
18:30
1 tabak tarhana çorbası
2 küçük patlıcan kurusu dolması
Yarım tabak salata
Birazdan menüme elma, portakal eklersem yaklaşık 850-900 kalori eder. 450 kalori sporla yaktım.
2,5 litre su, 1 saat yürüyüş, yarım saat dışarda gezinti.
Soya sütünü ilk kez sende duyuyorum. Neden soya sütü? Faydası mı varmış. Ya da başka bir sebebi mi var?09:00 sade kahve
12:00 tavuk yemeği, 2 kase salata, yatim kase tarhana çorbası
15:00 1 bardak soya sütü, 30 gr karabuğday- yulaflı grissino
18:00 8-10 Hamsi, 2 kaşık taze fasulye, 1 mercimek köftesi, 1 d siyez ekmek
Su: 2 lt
Spor:40 dk yürüyüş
Çok az yemişsin. Bir öğün daha yapsan iyi olurdu. Vücut kıtlık alarmı vermesin aman dikkat et. Suselam kizlar
sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
2 lt su
aksam 7 de yogurtlu havuc kabak salatasi
2 kasik da nohut pilav
1 kare bitter cikolata
Kabak çekirdeği haricinde harika bir menü. Zaten bu kadar spora da kabak çekirdeği kalmamıştır.Bugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.20
4 et köfte
1 kase yoğurt
Salata
1 avuç kabak çekirdeği
2 lt su içildi.LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı
50 dk kızımla yürüyüş yapıldı.
Aysegul 6666 canım ben diyet kolik indirdim beceremedim ...benim kahvaltım hep aynı çok değişmiyor sen bir çok şeyi ezbere biliyorsun sence benim kahvaltı kaç kalori aşağı yukarı söyleyebilirmisin?
Kaytaz böreğiIyi akşamlar canlar
Sabah 10.30da
2 kaytaz böreği
çay
Akşam 4.30da
3 içli köfte
2 sucaklu yumurta çeyrek ekmek
2 2lokma zeytin salatası
3 litre su
3 saat yürüyüş
Canım kahvaltın tahmini 350 kalori. Yani ideal bence. Diyetkolik niye beceremedin bi alışsan çok kolay ve zevkli aslında?Bugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.20
4 et köfte
1 kase yoğurt
Salata
1 avuç kabak çekirdeği
2 lt su içildi.LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı
50 dk kızımla yürüyüş yapıldı.
Aysegul 6666 canım ben diyet kolik indirdim beceremedim ...benim kahvaltım hep aynı çok değişmiyor sen bir çok şeyi ezbere biliyorsun sence benim kahvaltı kaç kalori aşağı yukarı söyleyebilirmisin?
Akşamkiler çok olmuş, ama o kadar yürüyüşe erimeden kalır mı bilmemIyi akşamlar canlar
Sabah 10.30da
2 kaytaz böreği
çay
Akşam 4.30da
3 içli köfte
2 sucaklu yumurta çeyrek ekmek
2 2lokma zeytin salatası
3 litre su
3 saat yürüyüş
Kaptanım yerinde olsam öğlen ekmeğin birini yemez, onun yerine 2 kepçe daha fasulye yerdim bi fasulye sever olarakMenüm
Kahvaltı (yok)
Öğle (12:20)
1 kepçe etli yeşil fasulye yemeği
1 kepçe yoğurt
2 tane kepekli roll ekmek
16:15
1 tane havuç
17:15
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos (bim'de satılan sostan)
3 lt su, 75 dk spor (15 dk yürüyüş, 10 dk eliptik, 300 ip, 100 twister 70 squat, 70 tane ağırlıkla sağ sol, 40 tane ağırlıkla sağ sol)
Tamam kaptanım, bundan sonra meyveyi gündüz ve erken yiyeceğim, teşekkür ederimDaha önce hiç söyledim mi bilmiyorum ama meyveyi en geç saat 16:00 gibi tüketin. Meyve şekeri yakılmadığı zaman direkt depo ediliyor. Akşam saatlerinde yenilmesi doğru değil. Hatta bence sabah ile öğle arasında ya da öğle ile akşam arasında yenilebilir. Ben bazen kahvaltıda yiyorum. Diyetisyenler akşam aralarında genelde meyve veriyor ama bu konuda onlarla aynı fikirde değilim ben.
Evet çok oldu farkındayım ama o yüzden az önce 2 mil lesli de yaptım gitmiştir umarımCanım kahvaltın tahmini 350 kalori. Yani ideal bence. Diyetkolik niye beceremedin bi alışsan çok kolay ve zevkli aslında?
Akşamkiler çok olmuş, ama o kadar yürüyüşe erimeden kalır mı bilmem
Kaptanım yerinde olsam öğlen ekmeğin birini yemez, onun yerine 2 kepçe daha fasulye yerdim bi fasulye sever olarak
Menü, su ve spor süper
Vallaha orukBu cuma hedefin kaç?
Akşam arasında az yemişsin ama o yediklerin kan şekerini düşürür acıkmanı sağlar. O yüzden meyveleri o saatte tüketme. Soslu fıstık hiç olmamış. Çikolata var. Az az yiyoruz ama onlar toplamda çok oluyor. Kaçamaksız bir menü bekliyorum senden artık.
Menü saatlerin çok güzel. Menü yazarken yediğimiz her şeyin miktarını ve cinsini mutlaka yazıyoruz canım unutma lütfen.
Çeyrek ekmeğin yarısıKalori sayıyorsun diye yasaklılara ses etmiyorum. Ama biliyorsun ki yemesen şu dönemde daha iyi. Ama giden ödem ya da kilo harika Bu seni çok güzel motive etmiştir.
Soya sütünü ilk kez sende duyuyorum. Neden soya sütü? Faydası mı varmış. Ya da başka bir sebebi mi var?
Çok az yemişsin. Bir öğün daha yapsan iyi olurdu. Vücut kıtlık alarmı vermesin aman dikkat et. Su
Kabak çekirdeği haricinde harika bir menü. Zaten bu kadar spora da kabak çekirdeği kalmamıştır.
Kaytaz böreğiİçli köfte (Allah bilir Oruk'tur senin o içli köfte dediğin. Hem de 3 tane Allahtan ana listede değilsin
Ekmekleri gormezden gelip spora waooww diyorumMenüm
Kahvaltı (yok)
Öğle (12:20)
1 kepçe etli yeşil fasulye yemeği
1 kepçe yoğurt
2 tane kepekli roll ekmek
16:15
1 tane havuç
17:15
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos (bim'de satılan sostan)
3 lt su, 75 dk spor (15 dk yürüyüş, 10 dk eliptik, 300 ip, 100 twister 70 squat, 70 tane ağırlıkla sağ sol, 40 tane ağırlıkla sağ sol)
aynen ya iyi fikir. hic aklima gelmedi dogru soyluyorsun. oyle yapayim cuma ya kadar tarti yasak artik. bu haftaki hedefim 65.0 olsunO zaman sana hafta içi tartı yasak
Hergun 2 3 kez tartiya cikiyorum ben,aynen ya iyi fikir. hic aklima gelmedi dogru soyluyorsun. oyle yapayim cuma ya kadar tarti yasak artik. bu haftaki hedefim 65.0 olsun
ben de ben deHergun 2 3 kez tartiya cikiyorum ben,
Sakın ha bi şey yeme bu saatten sonra ve akşamki 2 öğünlük yemeğinden sonraVallaha orukama 3 saat yürüyüş 2 mil de lesli yaptım gitmiştir ya valla şimdi midem kazınıyor açlıktan erkende yedim
Kahvaltı ve akşam yemeğin besleyici olarak çok az olmuş, ara öğündeki 1 kase fıstık ve ceviz de fazla olmuş bence. Toplam kalori olarak günlük çok değil yediklerin aslında ama aynı kaloriyi daha sağlıklı gıdalardan alarak daha sağlıklı beslenmen daha iyi olur bence, ağrın için geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar
Kahvalti 10
3 ad kabak mücver
Ara ogun 1 kase fistik ve ceviz
Akşam 17.30
Yarim kase tarhana corba 2 3 kasik salata 2 kasik havuc tarator
19.00 muz elma ceyrek porsiyon
22.00 kestane 2 yada 3 ad denk gelir
2 lt su bikac gundur bacak ağrılarım fazlaydi spor yapmadim o yüzden pilates iyi gelmiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?