Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 yk nuga çikolata
Domates salatalık tere roka maydonoz

Öğle 14.15
Sucuklu yumurta
1 yk lor peynir
1 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek

Ara 15.30
Çeyrek nar
2 ceviz içi

Akşam 18.15
2 şiş ızgarada tavuk gögüs
Bolca salata
1 dilim kızarmış ekmek
Közlenmiş 1 kapya biber
Közlenmiş 3 yeşil biber
Közlenmiş 3 çeri domates

Su 2.5 lt

Spor
60 dk yürüyüş

super bu sana guzel bi motive olur bu hafta. Ben tartida arti gorunce moralim bozuluyor o gun diyet falan yapmiyorum. ama baktim yarim kilo bile gitmis devam ediyorum. bu hafta guzel sonuclar alicaz insallah

O zaman sana hafta içi tartı yasak

2 litre ve sen gözlerime inanamadım. Sırf su içtiğin için bile kilo verebilirsin yani o kadar

Meyveyi genelde akşam 8 den önce yiyorum ama bazen yemekten önce, bazen yemekten sonra yiyordum, bundan sonra yemekten önce yemeye çalışırım

Daha önce hiç söyledim mi bilmiyorum ama meyveyi en geç saat 16:00 gibi tüketin. Meyve şekeri yakılmadığı zaman direkt depo ediliyor. Akşam saatlerinde yenilmesi doğru değil. Hatta bence sabah ile öğle arasında ya da öğle ile akşam arasında yenilebilir. Ben bazen kahvaltıda yiyorum. Diyetisyenler akşam aralarında genelde meyve veriyor ama bu konuda onlarla aynı fikirde değilim ben.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bol bol su iç lütfen. İdrar yolu ve böbreğin en iyi tedavi yöntemi su. İnşallah bir an önce atlatırsın.

LAydLiNe kaptanim ilk kilo bildirimi benden gelsin. 66.0 ciktim. cumayla ayni. arti olmamasi mutlu etti beni

Bu cuma hedefin kaç?
Akşam arasında az yemişsin ama o yediklerin kan şekerini düşürür acıkmanı sağlar. O yüzden meyveleri o saatte tüketme. Soslu fıstık hiç olmamış. Çikolata var. Az az yiyoruz ama onlar toplamda çok oluyor. Kaçamaksız bir menü bekliyorum senden artık.
Menü saatlerin çok güzel. Menü yazarken yediğimiz her şeyin miktarını ve cinsini mutlaka yazıyoruz canım unutma lütfen.
Çeyrek ekmeğin yarısı Kalori sayıyorsun diye yasaklılara ses etmiyorum. Ama biliyorsun ki yemesen şu dönemde daha iyi. Ama giden ödem ya da kilo harika Bu seni çok güzel motive etmiştir.
Soya sütünü ilk kez sende duyuyorum. Neden soya sütü? Faydası mı varmış. Ya da başka bir sebebi mi var?
selam kizlar
sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
2 lt su
aksam 7 de yogurtlu havuc kabak salatasi
2 kasik da nohut pilav
1 kare bitter cikolata
Çok az yemişsin. Bir öğün daha yapsan iyi olurdu. Vücut kıtlık alarmı vermesin aman dikkat et. Su
Kabak çekirdeği haricinde harika bir menü. Zaten bu kadar spora da kabak çekirdeği kalmamıştır.
Iyi akşamlar canlar
Sabah 10.30da
2 kaytaz böreği
çay
Akşam 4.30da
3 içli köfte
2 sucaklu yumurta çeyrek ekmek
2 2lokma zeytin salatası
3 litre su
3 saat yürüyüş
Kaytaz böreği İçli köfte (Allah bilir Oruk'tur senin o içli köfte dediğin. Hem de 3 tane Allahtan ana listede değilsin

Menüm

Kahvaltı (yok)

Öğle (12:20)
1 kepçe etli yeşil fasulye yemeği
1 kepçe yoğurt
2 tane kepekli roll ekmek

16:15
1 tane havuç

17:15
2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos (bim'de satılan sostan)

3 lt su, 75 dk spor (15 dk yürüyüş, 10 dk eliptik, 300 ip, 100 twister 70 squat, 70 tane ağırlıkla sağ sol, 40 tane ağırlıkla sağ sol)

Menülerde eksik var o yüzden listeyi yarın sabah yapacağım. Şimdilik kaçıyorum biraz çok yoruldum

Canım kahvaltın tahmini 350 kalori. Yani ideal bence. Diyetkolik niye beceremedin bi alışsan çok kolay ve zevkli aslında?
Iyi akşamlar canlar
Sabah 10.30da
2 kaytaz böreği
çay
Akşam 4.30da
3 içli köfte
2 sucaklu yumurta çeyrek ekmek
2 2lokma zeytin salatası
3 litre su
3 saat yürüyüş
Akşamkiler çok olmuş, ama o kadar yürüyüşe erimeden kalır mı bilmem
Kaptanım yerinde olsam öğlen ekmeğin birini yemez, onun yerine 2 kepçe daha fasulye yerdim bi fasulye sever olarak
Menü, su ve spor süper

Tamam kaptanım, bundan sonra meyveyi gündüz ve erken yiyeceğim, teşekkür ederim

Evet çok oldu farkındayım ama o yüzden az önce 2 mil lesli de yaptım gitmiştir umarım

Vallaha orukama 3 saat yürüyüş 2 mil de lesli yaptım gitmiştir ya valla şimdi midem kazınıyor açlıktan erkende yedim

Ekmekleri gormezden gelip spora waooww diyorum

Iyi akşamlar kızlar
Kahvalti 10
3 ad kabak mücver
Ara ogun 1 kase fistik ve ceviz
Akşam 17.30
Yarim kase tarhana corba 2 3 kasik salata 2 kasik havuc tarator
19.00 muz elma ceyrek porsiyon
22.00 kestane 2 yada 3 ad denk gelir
2 lt su bikac gundur bacak ağrılarım fazlaydi spor yapmadim o yüzden pilates iyi gelmiyor sanirim

Vallaha orukama 3 saat yürüyüş 2 mil de lesli yaptım gitmiştir ya valla şimdi midem kazınıyor açlıktan erkende yedim
Sakın ha bi şey yeme bu saatten sonra ve akşamki 2 öğünlük yemeğinden sonra
Kahvaltı ve akşam yemeğin besleyici olarak çok az olmuş, ara öğündeki 1 kase fıstık ve ceviz de fazla olmuş bence. Toplam kalori olarak günlük çok değil yediklerin aslında ama aynı kaloriyi daha sağlıklı gıdalardan alarak daha sağlıklı beslenmen daha iyi olur bence, ağrın için geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…