Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün rezalet ötesi yedim midem de fenalarda. Yarından itibaren kaçamaksız başlamak istiyorum canım izne memlekete gideceğiz haftaya ya da sonraki hafta o zamana kadar düzene girmek istiyorum. Yakın kiloda rakip olmak isteyen varsa yarışabiliriz

Menüm

Kahvaltı (yok)

Öğle (12:00)
2 servis kaşığı bulgur pilavı
1 servis kaşığı mantarlı et sote

Akşam (16:30)
4 tane tam buğday unlu tandır gevreği (A101 de satılandan)

17:00
1 tane havuç

20:30
1 bardak kefir

2,5 lt su 45 dk spor

Ben yardımcı olmak isterim neyapacağımıza takımca karar verelim herkes katılmasza bile katılacakları belirleyelim. Herkesin rakip seçmesi ve kaçamak cezası çok iyi düşünmüşsün ben katılıyorum

Biz bugün afrasyab08 ile rakip olduk yarışacağız

ada81 canım spor yapman çok güzel azmine de hayranım ama günlük 3 saat ve üstü spor yapıyor olman çok aklıma takılıyor. Ve üşenmedim birçok bloğu sayfayı oturdum okudum ve söyledikleri şey 30 dk ile 60 dk arası olmalı diyor günlük sporu. Hadi salonda çalışıyor olanlar için molalarla birlikte 2 saat olabilir deniliyor ve belli bir sürenin üstünde faydası olmadığı, kortizol hormonu salgılamaya başladığı söyleniyor. Tabi ki de seçim senin ama bir süre daha normal sürelerde çalışsan kilo vermen açısından bir fark yaratır mı?

Bu arada yanlış anlaşılmak istemem faydası anlamında araştırma yaptım. Gerçekte ne kadar sürelerle yapılması gerektiğini bilmiyordum o açıdan bana da faydası oldu:)

Biz bugün afrasyab08 ile rakip olduk yarışacağız
Çok güzel yapmışsınız canlar. Güzel yarışlar diliyorum.. Daha azimli sabırlı olan kazansın
Peki varmı bana bir rakip çıksın meydana :)
LAydLiNe kaptanım bu yarışın sorumlusu ben olabilirim çeterelerini tutcam tabi yeniyim yapmam gerekeni söylerseniz memnuniyetle yaparım yada kafama göre elimden geleni yaparım..

Canım daha öncede bu kadar sporla kilo verdim ... Sabah sporu benim insülin direncimi kırıyor.. akşamları ise hem spor hemde arkadaşlarla olmanın keyfini çıkarıyorum... evet haklısın çok fazla ama ben spor yapmazsam yemeğe sarıyorum çok denedim .. benimde yakın arkadaşımın spor salonu var spor eğitmeni oda aynısı söylüyor 1 saat senin için yeter fazlasını yapma vücudunu yorarsın diyor... haftanın 4 günü sporr yeterli diğer günler yapma kasları dinlendir diyor.. Bende sadece pazar günleri yapmama kararı aldım...

Teşekkür ederiz canım diğer rakipleri görelim

Muhakkak alışkanlık önemli ama kilo verme sürecinde bazen şaşırtmalar da işe yarayabiliyor. Kilo vermenin durduğu bir zaman istersen deneyebilirsin :)

Bu gün biraz cozuttum kızlar

13:00
4 kaşık sebzeli patates püresi
Çeyreğin yarısı ekmek
5 yeşil zeytin

15:00
Yarım muz, yarım elma

18:00
1 tabak eşkili çorba,
8 tane mercimek köftesi, bol yeşillik

21:00
1 lokma kete, 2 mercimek köftesi

22:00
1 Halley (işte bu asla olmamalıydı)

2.5 litre su, yarım saat dışarda gezinti

Benle kim rakip olmak ister? Biri beni durdursun lütfen 2 gündür kendimi kaybettim
Ben olabilirim kalorileri noktasına virgülüne sayarak kilo verebiliriz tabi en çok ben kilolarımız yakın değil ama farkeder mi yüzdelik olarak değerlendiririz adil olması için ben aktif katılan diyetine önem veren dişli rakipleri severim yenmesi daha çok keyif verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…