Seve seve tabii kiEvet ben de rakip arıyorum yok mu kimse?LAydLiNe kaptanım ne dersin rakibem olmaz mıydın?
Sanırım birden bire gidince kilolar şımardın biraz. Hemen toparla lütfen kendini.Benle kim rakip olmak ister? Biri beni durdursun lütfen 2 gündür kendimi kaybettim
Ada’cım söylememe gerek yok aslında sen her şeyi biliyorsun ama bu kez biraz sabırlı olup daha dikkatli ilerlemelisin. Diyet bittikten sonra ne kadar spor yapabileceksen o kadar yapmalısın şimdiden. Gelecekte bu kadar spor yapabileceğini sanmıyorum. Kısa vadede düşünme bu dediklerimi. Bu işin birde yaşlılığı var. Spor yap ama kararında ve gerektiği kadar yap. Benim düşüncem bu yönde. Senin saatlerin oldukça fazla şu aralar.Canım daha öncede bu kadar sporla kilo verdim ... Sabah sporu benim insülin direncimi kırıyor.. akşamları ise hem spor hemde arkadaşlarla olmanın keyfini çıkarıyorum... evet haklısın çok fazla ama ben spor yapmazsam yemeğe sarıyorum çok denedim .. benimde yakın arkadaşımın spor salonu var spor eğitmeni oda aynısı söylüyor 1 saat senin için yeter fazlasını yapma vücudunu yorarsın diyor... haftanın 4 günü sporr yeterli diğer günler yapma kasları dinlendir diyor.. Bende sadece pazar günleri yapmama kararı aldım...
O saatte halley hiç olmamış ama bazen olabiliyor. Diğerlerinde bişey yok. Sadece kalori sayımında sanırım biraz fazla çıkıyorlar ama sonuçta sağlıklı yiyecekler. Patates püresinden de uzak durmak lazım biraz.Bu gün biraz cozuttum kızlar
13:00
4 kaşık sebzeli patates püresi
Çeyreğin yarısı ekmek
5 yeşil zeytin
15:00
Yarım muz, yarım elma
18:00
1 tabak eşkili çorba,
8 tane mercimek köftesi, bol yeşillik
21:00
1 lokma kete, 2 mercimek köftesi
22:00
1 Halley (işte bu asla olmamalıydı)
2.5 litre su, yarım saat dışarda gezinti
Zaten yüzdeye bakıyoruz haftalık yarışlarda canım bence iyi bir rakip olursunuzBen olabilirimkalorileri noktasına virgülüne sayarak kilo verebiliriz tabi en çok ben kilolarımız yakın değil ama farkeder mi yüzdelik olarak değerlendiririz adil olması için ben aktif katılan diyetine önem veren dişli rakipleri severim yenmesi daha çok keyif verir.
Ver gazı kaptan çok ihtiyacım varZa
Zaten yüzdeye bakıyoruz haftalık yarışlarda canım bence iyi bir rakip olursunuz
Benimpessinus u gaza getirmem lazım. Aysegul 6666 nın gazı hazır zaten
Bak seeeen, demek dişli rakipleri yenmek daha çok keyif veriyor ha, sen daha kiminle dans ettiğini bilmiyorsun şekerimBen olabilirimkalorileri noktasına virgülüne sayarak kilo verebiliriz tabi en çok ben kilolarımız yakın değil ama farkeder mi yüzdelik olarak değerlendiririz adil olması için ben aktif katılan diyetine önem veren dişli rakipleri severim yenmesi daha çok keyif verir.
hadi bakalim iyi olan kazansin bu hafta heyecanli gececek :)Bak seeeen, demek dişli rakipleri yenmek daha çok keyif veriyor ha, sen daha kiminle dans ettiğini bilmiyorsun şekerim
Biz rakibimizle eşleştik kızlar, bi Zuzu ile yarışıyoruz.
Haklısın kaptanım , bugün spor yapmadımAda’cım söylememe gerek yok aslında sen her şeyi biliyorsun ama bu kez biraz sabırlı olup daha dikkatli ilerlemelisin. Diyet bittikten sonra ne kadar spor yapabileceksen o kadar yapmalısın şimdiden. Gelecekte bu kadar spor yapabileceğini sanmıyorum. Kısa vadede düşünme bu dediklerimi. Bu işin birde yaşlılığı var. Spor yap ama kararında ve gerektiği kadar yap. Benim düşüncem bu yönde. Senin saatlerin oldukça fazla şu aralar.
Çok geçmiş olsun canım.Cok dikkat et kendine.Sakin üşütme.Beslenmene çok dikkat et.Rabbim şifa versin inşallah.Merhaba arkadaşlar
Dün aksam baslayan şiddetli vucut ağrısı, basdonmesi, üşüme titremeye bu sabah öksürük sırt ağrısı da eklendi..1 ay once covid geçirmiştim..Sabah hastaneye gittim zaturrem var
Ben bu ara diyet yapamiycam sanırım, daha sonra katılsam olur di mi..gelme demezsiniz
Çook geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah.Merhaba arkadaşlar
Dün aksam baslayan şiddetli vucut ağrısı, basdonmesi, üşüme titremeye bu sabah öksürük sırt ağrısı da eklendi..1 ay once covid geçirmiştim..Sabah hastaneye gittim zaturrem var
Ben bu ara diyet yapamiycam sanırım, daha sonra katılsam olur di mi..gelme demezsiniz
canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. ozliycem yorumlarini cabuk donersin insallahMerhaba arkadaşlar
Yaa çok geçmiş olsun canım sağlık önemli olan sen iyileş gel Allah acil şifalar versinMerhaba arkadaşlar
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar
Hadi bakalım kuzum cumayı iple çekiyorum. sabah azcık sağlıksız takıldım ama telafi edeceğim.
Geçmiş olsun canım sağlığın en önemlisi kendini iyi hissettiğin zaman sağlıkla gelirsin bekleriz.Merhaba arkadaşlar
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?