Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ada’cım söylememe gerek yok aslında sen her şeyi biliyorsun ama bu kez biraz sabırlı olup daha dikkatli ilerlemelisin. Diyet bittikten sonra ne kadar spor yapabileceksen o kadar yapmalısın şimdiden. Gelecekte bu kadar spor yapabileceğini sanmıyorum. Kısa vadede düşünme bu dediklerimi. Bu işin birde yaşlılığı var. Spor yap ama kararında ve gerektiği kadar yap. Benim düşüncem bu yönde. Senin saatlerin oldukça fazla şu aralar.

O saatte halley hiç olmamış ama bazen olabiliyor. Diğerlerinde bişey yok. Sadece kalori sayımında sanırım biraz fazla çıkıyorlar ama sonuçta sağlıklı yiyecekler. Patates püresinden de uzak durmak lazım biraz.

Za
Zaten yüzdeye bakıyoruz haftalık yarışlarda canım bence iyi bir rakip olursunuz
Benim pessinus u gaza getirmem lazım. Aysegul 6666 nın gazı hazır zaten

Bak seeeen, demek dişli rakipleri yenmek daha çok keyif veriyor ha, sen daha kiminle dans ettiğini bilmiyorsun şekerim
Biz rakibimizle eşleştik kızlar, bi Zuzu ile yarışıyoruz.

Haklısın kaptanım , bugün spor yapmadım evi temizledim yarında yapmayacam haftada 5 gün spor yapacam saatlerini de biraz azaltıp ömürboyu bu kadar spor yapamam mümkün değil... yavaş vereyim kiloyu yeterki kalıcı olsun

Merhaba arkadaşlar
Dün aksam baslayan şiddetli vucut ağrısı, basdonmesi, üşüme titremeye bu sabah öksürük sırt ağrısı da eklendi..1 ay once covid geçirmiştim..Sabah hastaneye gittim zaturrem var
Ben bu ara diyet yapamiycam sanırım, daha sonra katılsam olur di mi..gelme demezsiniz

Çok geçmiş olsun canım.Cok dikkat et kendine.Sakin üşütme.Beslenmene çok dikkat et.Rabbim şifa versin inşallah.

Çook geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah.. elbette ne zaman istersen aramıza tekrar gelebilirsin

canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. ozliycem yorumlarini cabuk donersin insallah

Yaa çok geçmiş olsun canım sağlık önemli olan sen iyileş gel Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

bi-zuzu , o halde yarıış başlasııın yüzdelik bazında yarışıyoruz
Hadi bakalım kuzum cumayı iple çekiyorum. sabah azcık sağlıksız takıldım ama telafi edeceğim.
Geçmiş olsun canım sağlığın en önemlisi kendini iyi hissettiğin zaman sağlıkla gelirsin bekleriz.

Çok geçmiş olsun canım
Herşeyin başı sağlık, sen iyileş önce, yine bekleriz herzaman tabi
Bizi sağlığından haberdar etmeyi unutma, seni özleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…