- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Benim de canlı dersim yeni bitti, yürüyüş yapamadım bugunHadi bakalım kuzum cumayı iple çekiyorum. sabah azcık sağlıksız takıldım ama telafi edeceğim.
Çok geçmiş olsun canım.Cok dikkat et kendine.Sakin üşütme.Beslenmene çok dikkat et.Rabbim şifa versin inşallah.
Çook geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah.. elbette ne zaman istersen aramıza tekrar gelebilirsin
canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin. ozliycem yorumlarini cabuk donersin insallah
Yaa çok geçmiş olsun canım sağlık önemli olan sen iyileş gel Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Hadi bakalım kuzum cumayı iple çekiyorum. sabah azcık sağlıksız takıldım ama telafi edeceğim.
Geçmiş olsun canım sağlığın en önemlisi kendini iyi hissettiğin zaman sağlıkla gelirsin bekleriz.
Hepinize cok teşekkür ederim, en kisa surede döneceğimÇok geçmiş olsun canım
Herşeyin başı sağlık, sen iyileş önce, yine bekleriz herzaman tabi
Bizi sağlığından haberdar etmeyi unutma, seni özleyeceğiz
Cok isterim ama haftasonu tum motivasyonum dagildi kilo veremeyince ve aşırı tatli istegiyle bogusuyorum bugunki menumu uzulerek paylaşıyorum birde kacinci oluyoruz 1.kim nasıl takip edebiliriz kaptanimKızlar yaaaaa uzun zamandır birinci olamıyoruz. Benim için önemli olan sağlıklı kilo verebilmek ama ne dersiniz bu hafta birincilik için yarışalım mı?pessinus @Souldfly Ceylinimdeceylinim bi-zuzu Eyslg @afrasyab08 Ne dersiniz?
Afiyet olsun bence cok ideal olmuş menunuzİyi akşamlar arkadaşlar,
11:30
1 haşlanmış yumurta, (kızartmaya yüklenmemek için kendime yumurta haşladımbi-zuzu )
4 minik dilim patates kızartması
4 yeşil zeytin
Çeyreğin çeyreği ekmek
17:30
1 tabak mantı
Yarım tabak salata
2.5 litre su, spor yok
Birazdan çay içeceğim, geç olmadan 1 elma 1 mandalina yiyebilirim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun bence cok ideal olmuş menunuz
canımsın valla ben de pek iyi beslenmedim aslında birazda vücudumu şaşırtmak adına iyi oldu. hep düşük kalori sağlıklı beslenince kilo vermem durabiliyor arada bi coştururum sporda son 5 gündür aralıksız yaptım bugün dinleneyim dedim. yarından itibaren daha dikkatli olalım biz yarışırken aynı zamnda diğer rakipleride geride bırakıp en çok kilo veren biz olalımBenim de canlı dersim yeni bitti, yürüyüş yapamadım bugun, ama beslenmem normal. Tabi gece gece yine içimdeki canavar hortlamazsa
Afiyet olsun canım. menün gayet güzel kalori olarak sanırım 1000lerde bile değildir. böyle devam yarına sıkı bi spor yapalım birde ödem attıran bi tarif yapalım perşembeye :)İyi akşamlar arkadaşlar,
11:30
1 haşlanmış yumurta, (kızartmaya yüklenmemek için kendime yumurta haşladımbi-zuzu )
4 minik dilim patates kızartması
4 yeşil zeytin
Çeyreğin çeyreği ekmek
17:30
1 tabak mantı
Yarım tabak salata
2.5 litre su, spor yok
Birazdan çay içeceğim, geç olmadan 1 elma 1 mandalina yiyebilirim.
Bransin ne canim?Benim de canlı dersim yeni bitti, yürüyüş yapamadım bugun, ama beslenmem normal. Tabi gece gece yine içimdeki canavar hortlamazsa
Ben ikimizide düşüneyim sen benden gizli spor yap şimdi kalkıp iki göbek atayım bari senin hatrına
Bana da diyetisyen evde yürüyüş diye bir program önerdi 45 dk bi bak istersen cnmBen ikimizide düşüneyim sen benden gizli spor yap şimdi kalkıp iki göbek atayım bari senin hatrına
Canım teşekkür ederim ben de Lessienin 3 mil yada 5 milini yapıyorum ama o dediğin nasıl bişey türkçeyse deneyebilirim walk walk walk darladı beniBana da diyetisyen evde yürüyüş diye bir program önerdi 45 dk bi bak istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?