gecen hafta 66.0 bu hafta 65.6
nerde hata yaptim. su icmemek bu kadar etkilemis olabilir mi
Günaydın kızlar
08 Ocak Cuma 61.7
15 Ocak Cuma 60.9
Fark - 800 gr
Geçen hafta 65.75
Bu hafta
Gecen hafta 61.90
Sali 61.85
Evet canım kalori hesabı yaptım sürekli de spor yürüyüş yaptım ama geçen hafta ödemim vardı sanırım çünkü +1100 idiTebrikler canımsüper sonuç.
Bu hafta kalori hesabı mı yapmaya başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam?
Doktor yazmışım diyetisyen dedi makinada 5-6 kilo odem var. Ama sistit yapar bende biliyordum gecende dedim ya odem var diye amaaa bu odem nasil gececekO kadar ödem oluyor muymuş yaaaaaaaaO zaman bende bayağı bayağı çok var.
Afiyet olsun kuzum gayet güzel bi menü muhallebi gibi hafif bir tatlı seçmen iyi olmuş. Spor 2 mil biraz yavaş pwkkalori yakılmıyor 5 mili denemelisin bugün ben bayağı bi ter attımIyi aksamlar kızlar.Bugunki menümü yazayım.
Kahvaltı 10.00
1tb undan krep omlet ..maydanoz peynr mantar zeytinli..salatalık..1tatli kaşığı keçiboynuzu pekmezi.
12.30 Şekersiz türk kahvesi.
16.00 yesilcay.
18.00Aksam
1kase borekasi çorbası.
4kasik mantar sote.
1kucuk tabak salata.
1kuck kase muhallebi.
2.5lt su..2mile leslie+30 dak pilates.
Afiyet olsun kuzum. Menünde sporunda süper olmuş. Takımın en azimli spor yapan üyesi sanırım sensinBugün menü
Sabah 11.15
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Akşam 16.30
10 yk barbunya
Salata
1 kase yoğurt
1 trabzon hurması
1 sade soda
2.5 lt su içildi.LAydLiNe
Sabah spor
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk bölgesel hareket
Akşam
90 dk tempolu yürüyüş yapıldı ...
2mile ısınmak için yaptım canım aslında pilates günümdü bugün.Bugun tartı günü olunca tatlı hakkimı bugün kullandimAfiyet olsun kuzum gayet güzel bi menü muhallebi gibi hafif bir tatlı seçmen iyi olmuş. Spor 2 mil biraz yavaş pwkkalori yakılmıyor 5 mili denemelisin bugün ben bayağı bi ter attım
Afiyet olsun kuzum. Menünde sporunda süper olmuş. Takımın en azimli spor yapan üyesi sanırım sensin
Menün çok güzel afiyet olsun kuzum. Anayemeği anlayamadım ama gayet ölçülü olmuş hepsi. İf mi yapıyordun.İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 11.00 de, ara öğün 15.30 da (sütlü filtre kahve), akşam yemeği 17.30 da çorbayı içmedim, yerine 2 dilim tam buğday ekmeği yedimm
Su 1.5 litre, saat 20.00 de 40 dk.spor yapıcam
Akşamki trilece hariç menun güzel.Afiyet olsun canım.Ama mezdeke zumba harika olmuş.5mile leslie tavsiyeni yarın denicem.İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Öğle 14.40
1 kase tavuk çorbası
6 yk sebzeli bulgur pilavı
Ara 15.30
2 tane minnak top çikolatalı draje
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 17.00
1 kase tavuk çorbası
1/2dilim beyaz ekmek
1 yk kahvaltılık ezme
1 dilim triliçe
Su 3lt
Spor
30 dk lessie 5 mil
30 dk tempolu dans zumba mezdeke
30 sk yürüyüş
Planda yoktu aslında triliçe yemek. Eşimle özel bi günümüzdü tabiki ben unuttum oda bişeyler düşünüp en masum bunu bulmuş diyetime uygunAkşamki trilece hariç menun güzel.Afiyet olsun canım.Ama mezdeke zumba harika olmuş.5mile leslie tavsiyeni yarın denicem.
Afiyet olsun canimPlanda yoktu aslında triliçe yemek. Eşimle özel bi günümüzdü tabiki ben unuttum oda bişeyler düşünüp en masum bunu bulmuş diyetime uygunkıramadım
LAydLiNe kaptnım aylık durum bildirir bi çizelgemi yapsak son bir ayda yada 2 haftada kim nekadar kilo vermiş spor yapmış birbirimizden feyz almak daha da güdülenmek adına. Eminim yoğunsunuzdur hem iş hem burası. Bizler salmaya hazırız hemen bi triliçe gömdüm akşam hemde biraz daha motiveye ihtiyacımız var sanki takım olarak ne yapsak ki varmı fikri olan kızlar spor yarışları eşlemeler falanda olabilir. Doğruyu söylemek gerekirse takımı biraz salmış görüyorum bir kaç kişi dışında
Patlıcan kurusu canımMenün çok güzel afiyet olsun kuzum. Anayemeği anlayamadım ama gayet ölçülü olmuş hepsi. İf mi yapıyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?