Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırdır canım hamile olduğunu düşündüren neydi regl mi olamadın?
Benim reglim düzensiz zaten canim 1 yıldır rahatsizim rahim duvarımda kalınlasma var hamile olmam çok zor çünkü yumurtlama olmuyor

Canım neden bu kadar az menü? Diyetisyene gitmemiş miydin?
Gittim de
Midem kötü biraz birde kızın peşinde dolaşırken yiyemiyorum ki
Aksam da ispanak yapmıştım pastirma yedim diye yiyemedim fazla olur diye

selam kizlar
menumu paylasayim hemen
oglen 1 de kasarli patatesli omlet
3 dilim ekmek, 2 tatli kasigi recel
aksam 7 de haslanmis kirmizi et, salata
gece az aciktim iki tane ceviz yedim :)
su 1 lt
spor yok temizlik yaptim hep ayaktaydim bu hafta dip kose basladim. kar yagarken cam sildim :) oyle bi temizlik yani

Gittim de
Midem kötü biraz birde kızın peşinde dolaşırken yiyemiyorum ki
Aksam da ispanak yapmıştım pastirma yedim diye yiyemedim fazla olur diye
Fazla derken bir şey yememişsin ki canım. Çocuklarla menü düzenlemek zor elbette ama vücudumuzun da ihtiyaçları var onları karşılamadan zayıflamayı bırak sağlıklı olarak kalamayız uzun vadede.

Benim reglim düzensiz zaten canim 1 yıldır rahatsizim rahim duvarımda kalınlasma var hamile olmam çok zor çünkü yumurtlama olmuyor
gecmis olsun canim doktorum da bana rahim duvarin kalin demisti hatta sasirmisti. ama cok sukur 3 cocugum var. Mevla nasip ettikten sonra oluyor. uzme sakin kendini

Bugün kahvaltı yaptım bakalım. Bundan sonra akşamı daha hafif tutmaya çalışacağım. Büyük ihtimal her şey yoluna girecek. Çünkü ben kahvaltıyı bıraktıktan sonra kilo vermem durdu.

gecmis olsun canim doktorum da bana rahim duvarin kalin demisti hatta sasirmisti. ama cok sukur 3 cocugum var. Mevla nasip ettikten sonra oluyor. uzme sakin kendini
Cok şükür 1 tane de benim var
Gerisi olursa olur olmazsa takdiri ilahi
Allah ömür versin evlatlarımıza

Sabah
1 dilim peynir
1 havuç
2 ceviz

Ara
2 tane karabugday patlagi

Ara
1 bardak badem sutu

Aksam
50 gr pastirma
1 kase yoğurt

6800 adim
2.5 lt su

Çok hafif bir menü olmuş canım. Pastırmaya dikkat çünkü içindeki tuz miktarı normalden fazla. Diyetisyen menüsü mü bu?

Kar yağarken cam silmek müthiş bir şey olmalı Geçen sene de ben silmiştim.

Kaşar, patates uzak durulması gereken yiyeceklerden. Ayrıca ilk öğününün saati çok geç. 3 dilim ekmek ne ekmeğiydi? Reçel hiç olmamış. Akşamın güzel ama miktar yazmamışsın. Su normalde çok az ama senin bu kadar bile içmen beni mutlu ediyor.

Günaydın günaydın günaydın
Günaydın canım
Bugün kahvaltı yaptım bakalım. Bundan sonra akşamı daha hafif tutmaya çalışacağım. Büyük ihtimal her şey yoluna girecek. Çünkü ben kahvaltıyı bıraktıktan sonra kilo vermem durdu.
Yani ben beslenme düzeninle alakalı olabileceğini düşünüyorum kendimi de düşününce. Umarım bundan sonra daha güzel gider çok can sıkıcı oluyor çünkü çba verip aynı yerde olmak.

Günaydın canım kk kızları.. İst buz gibi birazdan market alışverişine çıkacağım benim tartı dünkinin aynısı biraz moralim bozuldu kabak alıp detoks yapasım var hemde yok buhafta takımlarda birinci oluruz umudum vardı ama grubu yakan ben olacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…