Hayırdır canım hamile olduğunu düşündüren neydi regl mi olamadın?Yine bugün kotuydum ayy hamilemiyim diye bile düşündüm
Aman tanesi 120 kcal yazmışlar unut unut
Canım neden bu kadar az menü? Diyetisyene gitmemiş miydin?Sabah
1 dilim peynir
1 havuç
2 ceviz
Ara
2 tane karabugday patlagi
Ara
1 bardak badem sutu
Aksam
50 gr pastirma
1 kase yoğurt
6800 adim
2.5 lt su
Benim reglim düzensiz zaten canim 1 yıldır rahatsizim rahim duvarımda kalınlasma var hamile olmam çok zor çünkü yumurtlama olmuyorHayırdır canım hamile olduğunu düşündüren neydi regl mi olamadın?
Gittim deCanım neden bu kadar az menü? Diyetisyene gitmemiş miydin?
Hımm anladım canım zor ama imkansız değil:) neden öyle düşündün peki?Benim reglim düzensiz zaten canim 1 yıldır rahatsizim rahim duvarımda kalınlasma var hamile olmam çok zor çünkü yumurtlama olmuyor
Fazla derken bir şey yememişsin ki canım. Çocuklarla menü düzenlemek zor elbette ama vücudumuzun da ihtiyaçları var onları karşılamadan zayıflamayı bırak sağlıklı olarak kalamayız uzun vadede.Gittim de
Midem kötü biraz birde kızın peşinde dolaşırken yiyemiyorum ki
Aksam da ispanak yapmıştım pastirma yedim diye yiyemedim fazla olur diye
gecmis olsun canim doktorum da bana rahim duvarin kalin demisti hatta sasirmisti. ama cok sukur 3 cocugum var. Mevla nasip ettikten sonra oluyor. uzme sakin kendiniBenim reglim düzensiz zaten canim 1 yıldır rahatsizim rahim duvarımda kalınlasma var hamile olmam çok zor çünkü yumurtlama olmuyor
Halsizligim ve sistit var canim ondan öyle dedim ama 1000 de 1 ihtimalHımm anladım canım zor ama imkansız değil:) neden öyle düşündün peki?
Kaptan ya if yapmayı denediğimde ilk hafta çok güzel kilo verdim ben sonraki haftalardaysa gram oynamadı sanırım bana pek uygun değil diye düşündüm. Uzun süre aç kalmak bünyeme iyi gelmiyoe benim belki senin de öyledir. Aralarda muhakkak yemem gerekiyor benim diğer türlü düzen alt üst oluyor kabızlık midede rahatsızlık ani şeker düşüşleri vs yaşıyorum. Sen durumuna bak sonra istersen dediğin gibi deneyebilirsin diyetisyen
Cok şükür 1 tane de benim vargecmis olsun canim doktorum da bana rahim duvarin kalin demisti hatta sasirmisti. ama cok sukur 3 cocugum var. Mevla nasip ettikten sonra oluyor. uzme sakin kendini
Sabah
1 dilim peynir
1 havuç
2 ceviz
Ara
2 tane karabugday patlagi
Ara
1 bardak badem sutu
Aksam
50 gr pastirma
1 kase yoğurt
6800 adim
2.5 lt su
Halsizligim ve sistit var canim ondan öyle dedim ama 1000 de 1 ihtimal
selam kizlar
menumu paylasayim hemen
oglen 1 de kasarli patatesli omlet
3 dilim ekmek, 2 tatli kasigi recel
aksam 7 de haslanmis kirmizi et, salata
gece az aciktim iki tane ceviz yedim :)
su 1 lt
spor yok temizlik yaptim hep ayaktaydim bu hafta dip kose basladim. kar yagarken cam sildim :) oyle bi temizlik yani
Günaydın canımGünaydın günaydın günaydın
Yani ben beslenme düzeninle alakalı olabileceğini düşünüyorum kendimi de düşününce. Umarım bundan sonra daha güzel gider çok can sıkıcı oluyor çünkü çba verip aynı yerde olmak.Bugün kahvaltı yaptım bakalım. Bundan sonra akşamı daha hafif tutmaya çalışacağım. Büyük ihtimal her şey yoluna girecek. Çünkü ben kahvaltıyı bıraktıktan sonra kilo vermem durdu.
Anladım canım toparlar normale dönersin umarım. Eskiden ben de çok sistit olurdum şükür bir süredir iyiyimHalsizligim ve sistit var canim ondan öyle dedim ama 1000 de 1 ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?