Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Matcha' yı bilmiyorum canım da beyaz çay söylenenlere göre oldukça faydalı. Dene bakalım bize de fikirlerini söylersin. Yiyeceklerini de daha lifli tutmaya çalış. Mutlaka doğal bir yöntemi bulunur

Matcha' yı bilmiyorum canım da beyaz çay söylenenlere göre oldukça faydalı. Dene bakalım bize de fikirlerini söylersin. Yiyeceklerini de daha lifli tutmaya çalış. Mutlaka doğal bir yöntemi bulunur
Bakalım bugünden itibaren beyaz çayı deneyeceğim diğerini de denediğimde söylerim canım o da bir tür yeşil çaymış okuduklarıma göre çok güzel bir antioksidan olduğu yazıyordu umarım iyidir

Kayısı kompostosu sevilmez mi hiç yaa
Baklavaya bile hayır diyebilirim, ama kompostoya asla
Beyaz çay çok faydalı diye okudum ama diğerini duymadım hiç, sallama çay mı yoksa aktardan mı aldın? Tecrübelerini bizimle de paylaş, inş faydasını görürsün.
Bi de kabızlık için duphalac diye bi şurup kullanıyorum kızım için, yetişkinlerde kullanabiliyormuş. Aile hekimine sorup, yazdırabilirsin.

Canım hiç iyi gitmiyor demoralize oldum o kadar spora o kadar dikkate gitmiyor kilolar biliyorum sabretmek lazım ama edemiyorum hemen sonuç almak istiyorum.. sonuç alsam daha çok asılacam herşeye ....vucudum kitledi kendini... ve o kadar aç ve şekersizlikten sinirli bir tip oldum evde..Bu da üzüyor beni

birakma hemen kendini. hersey bir anda olmuyor. acaba sok diyet mi yapsan bikac gun. kabak detoksu falan. spor olarak da sadece yuruyus. vucut alismis muhtemelen belki o yuzden yaptiklarin fayda etmiyor. arada degisik biseyler yapip rutinden cikmak gerekiyor. hadi ama bak bu rekabet beni motive ediyor 3 haftadir verebildigim 1 bucuk kilo falan. yine de pes etmiyorum. vedalasacagim bol ve koyu renk kiyafetleri dusunuyorum. hadi canim yaparsin sen

Canım, bi yerde okumuştum, çok yoğun spor sebebiyle de vücut kendini korumaya alabiliyormuş. İdeal olan hayat boyu devam ettirilebilir bi spor yapmak.. sen spora bi anda çok yüklendin diye düşünüyorum.
Benimde geçen yıl bi ara 3-4 hafta gram oynamamıştı bilmem hatırlıyor musun, çünkü vücudum kıtlık moduna girmişti,çok çok az yiyordum çünkü, az yemekten vazgeçince düzeldi. Sen de sporun menün normal ölçüde olursa düzelecektir.
Bi de d vitamini eksikliğinde kilo kaybı olmuyor diye biliyorum

Detoks falan mı yapsan 3 günlük kabak işe yarıyor direnç kilosunu kırıyor. Sen baştan dirençli bi sağlık problemi olmasın diyetisyene yada dahiliyeye gidip bi insülin direncine falan baktırsan Bendede son 5 6 gündür değişiklik yok 60.8 60.9 arasında kaldım bianda düşer umuduyla bekliyorum

Ben de pazartesiden beri artıdayım yaklaşık 400 gr gibi hatta. Ne yapsam diye düşünüyorum. ada81 canım arkadaşların söylediği gibi bence vücuduna biraz müsaade et sporunu normal sürelerle yap yeme içmende sıkıntı görünmüyor ama öğün çeşitlerini değiştirebilirsin belki değişiklik iyidir belki faydası dokunur. İki öğün yemek mesela bana iyi hissettirse de kilom sabit kalıyor gitmiyor ben de onu değiştirmeye çalışacağım

5 tane bisküvi yedim yemek sonrası canım okadar istediki çaya bandırmayı özlemişim:)) kalori olarak 150 kalori ama sağlıksız hepten kesemiyorum başım ağrıyor şekerli bişeyler yemeyince. Belki bu yüzden kilo kaybım takıldı

Şimdi kaç kilodasın kuzum cumaya inşallah bianda düşerde bizide şaşırtır ödemmi tutuyorum diye düşünmeye başladım ayakbileklerime çorap izi çıkmaya başladı. Spor olarak ben kendimi fazla yormuyorum aslında eğlenerek dans ediyorum yada lessie yapıyorum

Pazartesiden beri her gün 200 gr alıyorum canım sabah 66.35 çıktım. Lavaboya çıkamamak beni mahvediyor metabolizmam da yavaş çalışıyor sanırım olmuyor olmuyor. Bu hafta izne ayrılıp memlekete gideceğiz buradan birkaç hafta izin alıp uzaklaşmam iyi gelir belki bilmiyorum ki

maalesef bu kacamaklar isi bozuyor. bikac gun dikkat edicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…