Ooo rakibine bakk maşallah biz şimdiden seni kutlayalımGunaydin kizlar
guzel bir hafta olmasi dilegiyle
cuma 65.6
pazartesi 64.7
o kacamaklar maalesef butun emegi heba ediyor. bu haftayi kacamaksiz gecirirsen eminim guzel sonuclar alacaksinCuma. 68.2
Pazartesi: 68.0
Fark -200 gramcık
Açıkçası üzdü bu sonuç beni, en az 300-400 Gr gider diye umuyordum ama tabiki cıslı menülerimin sonucu da böyle olur işte
rekabet var ya o da hirslandiriyor beni :) canim sporu haftanin 3 gunu yapsan yeter. sporu biraktigin zaman hizlica kilo alirsin bunu bikac kiside gordum asiri spor yaptilar hergun ama sonra birakmak zorunda kaldilar ve hooop giden kilolar geri geldi.Ooo rakibine bakk maşallah biz şimdiden seni kutlayalımçünkü ben dünkü kaçamaklar 65.900 çıktım.. ayy fenalık geldi bana gitmiyor kilolar bu kadar spora bu kadar dikkat gitmiyor az kaldı bi 20 günü devireyim bakalım gitmeye başlayacak mı
Kuzum o kadar kaçamağa bence de çok iyi 200 gr az mı onu veremeyenler var. ben meselaCuma. 68.2
Pazartesi: 68.0
Fark -200 gramcık
Açıkçası üzdü bu sonuç beni, en az 300-400 Gr gider diye umuyordum ama tabiki cıslı menülerimin sonucu da böyle olur işte
Acaba seninle rakip olmasa mıydımBen de menümü paylaşayım
10.00
2 küçük haşlanmış yumurta,sucuklu kaşarlı tost tam buğday ekmeğiyle,çok az kahvaltılık sos,1 tk tahin pekmez
15.00
1 kupa sütlü kahve,yarım trabzon hurması
18.30
1 kepçe ezogelin çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,2 tahta kaşıkla bulgur pilavı,yarım tabak izmir köfte
Su 2.5 lt,10 dk kardiyo,50 dk pilates
Hayırdır canım neden ki?Acaba seninle rakip olmasa mıydım
Menün ve sporun çok güzel o yüzden söyledimHayırdır canım neden ki?
Hımm teşekkür ederim canım bulgur şişkinlik yaptı sanırım midem pek rahat değil umarım çok etkilemez.Menün ve sporun çok güzel o yüzden söyledim
Kaptan ya if yapmayı denediğimde ilk hafta çok güzel kilo verdim ben sonraki haftalardaysa gram oynamadı sanırım bana pek uygun değil diye düşündüm. Uzun süre aç kalmak bünyeme iyi gelmiyoe benim belki senin de öyledir. Aralarda muhakkak yemem gerekiyor benim diğer türlü düzen alt üst oluyor kabızlık midede rahatsızlık ani şeker düşüşleri vs yaşıyorum. Sen durumuna bak sonra istersen dediğin gibi deneyebilirsin diyetisyenKızlar yaaaa kendime 2 hafta süre verdim. Bu dönemde kahvaltı yapmaya başlayacağım yeniden. Eğer yine kilo vermem bu şekilde olursa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Çünkü kaçamaksız olmama ve spor yapmama rağmen durum hiç iç açıcı değil.
Olur mu ortim, gör bak cumaya sen beni geçmiş olursunKuzum o kadar kaçamağa bence de çok iyi 200 gr az mı onu veremeyenler var. ben mesela
Ya damak tadı farkı işte valla bende bayıldım ya işte psikolojik olarak diyetteyiz ya hani ne zararlıysa kaloriliyse o bizi çeker zaten mantık buBen sevemedim hurma kayısı ezmişler gibi bişeydi topları denemedim ama mantık aynı sağlıklı meyve şekeriyle bişeyler yaptıklarını düşündüğümden diğerlerini almadım. Diyetisyende diyet uygulayan arkadaşım yer dururdu netten koliyle alırdı
Yine bugün kotuydum ayy hamilemiyim diye bile düşündümİyiyim canım pazar pazar ev halleri işte sen nasılsın birax daha toparladın mı?
Aman tanesi 120 kcal yazmışlar unut unutÜff bence denemeyin bağımılık yapıyor resmen ben 2 bardak çayla bir paket bitiriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?