Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım, neden ağrı oluyo acaba.
Süt rahatlatır, iyi geliyorsa düzelene kadar iç bence. 1 bardak sütten olumsuz bişey olacağını sanmıyorum

haklisin gecen hafta o kadar acliga ragmen 400 gr verebildim. vucut kitlik olarak algiladi demek ki. ama yersem kilo veremiycem dusuncesini bir turlu kafamdan atamiyorum. gunluk 1000 kalori yapmaya calisiyorum ama sagliksiz oluyor abur cubur olunca. haftasonu film keyfi falan derken ipin ucu kacti yarindan itibaren dikkat edicem insallah. tesekkur ederim dediklerini dikkate alicam

gecmis olsun canim. aldigin kalori aclik hissettirecek kadar az degil baska bi sorun olabilir mi?

eyvah eyvah haftasonu diye kacamaklar artmis. neyseki yalniz degilmisim :)
sabah 12 de patatesli omlet
oglen 4 te 2 bardak cay, cekirdek, cips, yarim cikolata
aksam 8 de yogurtlu havuc kabak
2 lt su

Umarım ben yanlış görüyorumdur Cips mi yazıyor bu menüde

Selamlar kızlar
Kahvalti 10.30
3 4 kasik menemen 1 krep 1kk peynir
12 gibi aciktim 1 dilim ekmek menemen yedim
1 parca cikolatali gofret
Aksam 17.00
4 5 kasik sebzeli kuskus pilavi 2 kasik kremali tavuk salata
Ara öğün soslu fistik yarim kase cig kuruyemis 2 kestane

Cuma kilo 61.65
Pazartesi 61.10

Biz baya kizakla kaydik cok eglenceliydi

Bravo valla cekirdegide saymissin

Geçmiş olsun canım, neden ağrı oluyo acaba.
Süt rahatlatır, iyi geliyorsa düzelene kadar iç bence. 1 bardak sütten olumsuz bişey olacağını sanmıyorum
Sağolasın kuzum daha öncelerde de ağrıyordu endeskopi yaptırmam gerekiyor ülserden şüphelenmişti gittiğim zamn ama yaptırmadım sabahları mide koruyucu ilaç almam gerekiyordu bıraktım biryıldan fazladır olmuyordu doktor bana açlık iyi gelmez mide boşken mide asiti mide duvarındaki yaraları sindirmeye başlıyor gibi bir açıklama yapmıştı midemi boş bırakmamalıyım nasıl diyet yapcaksam ara öğünlerimi arttırmam gerekiyor sanırım.
gecmis olsun canim. aldigin kalori aclik hissettirecek kadar az degil baska bi sorun olabilir mi?
Teşekkür ederim canım aç kalmıyorum dediğin gibi umarım birdaha ağrımaz.
Bravo valla cekirdegide saymissin
Canım avuç hesabı kafa karıştırıyor sayınca tane olarak 4 er kalori oluyor 100 kaloriye kadar müsade verdim kendime çok seviyorum arada iyi gidiyor

Cuma. 68.2
Pazartesi: 68.0
Fark -200 gramcık
Açıkçası üzdü bu sonuç beni, en az 300-400 Gr gider diye umuyordum ama tabiki cıslı menülerimin sonucu da böyle olur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…