- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Dun evin net cekmiyordu giremedim canim sorun vardi sanirim.Çok hafif bir menü olmuş canım. Pastırmaya dikkat çünkü içindeki tuz miktarı normalden fazla. Diyetisyen menüsü mü bu?
Usutuyorum amaAnladım canım toparlar normale dönersin umarım. Eskiden ben de çok sistit olurdum şükür bir süredir iyiyim
Şok diyet yapamam canım bana yaramıyor dayanamıyorum zaten şok diyenlere çok acıkırım o gün geçmez bana..birakma hemen kendini. hersey bir anda olmuyor. acaba sok diyet mi yapsan bikac gun. kabak detoksu falan. spor olarak da sadece yuruyus. vucut alismis muhtemelen belki o yuzden yaptiklarin fayda etmiyor. arada degisik biseyler yapip rutinden cikmak gerekiyor. hadi ama bak bu rekabet beni motive ediyor 3 haftadir verebildigim 1 bucuk kilo falan. yine de pes etmiyorum. vedalasacagim bol ve koyu renk kiyafetleri dusunuyorum. hadi canim yaparsin sen
canım hiç sağlıklı beslenmemişsin menün çok zayıf bu yüzden olabilir halsizliğin çünkü vücudun gün içinde gerekli proteini vitamini almamış görünüyor. daha sağlıklı kilo verebilmen için bol proteinli beslenmelisin. kahvaltı 1 ekler hiç olmamışIyi akşamlar hanımlar
11de 1 ekler
2de 1 tabak ebegümeci çeyrek ekmek
6da 1 kase yoğurt 3 yemek kaşığı ebegümeci 1 tabak salata
Birazdan limonlu su icecem spor yok çok halsizim kolumu kaldıracak halim yok
Haklısın canım sanırım çok sporla menü dengelemesini bilmiyorum yardım almayı düşünüyorum şubat ayında... biraz sporu azaltacam... zaten haftaya babam geliyor babam gelince ben spor o kadar yapamıyorum.. onun uyuduğu odada spor aletleri bu yüzden 15 gün spor yapamayacam.. Bende 15 gün sporsuz diyet yapacam belki yürürüm akşamları o kadar.. bakalım ne değişecek.. bugün çok cozuttum ilk defa karnım doydu resmen ...haftaya kan tahlili yapmaya gidecem bi değerlerime baktıracamCanım, bi yerde okumuştum, çok yoğun spor sebebiyle de vücut kendini korumaya alabiliyormuş. İdeal olan hayat boyu devam ettirilebilir bi spor yapmak.. sen spora bi anda çok yüklendin diye düşünüyorum.
Benimde geçen yıl bi ara 3-4 hafta gram oynamamıştı bilmem hatırlıyor musun, çünkü vücudum kıtlık moduna girmişti,çok çok az yiyordum çünkü, az yemekten vazgeçince düzeldi. Sen de sporun menün normal ölçüde olursa düzelecektir.
Bi de d vitamini eksikliğinde kilo kaybı olmuyor diye biliyorum
Olabilir canım bazı bünyelere iki öğün iyi gelmiyor deneme yanılma yoluyla öğreneceğiz ama süreç çok yıpratıyor.. sonuç alsam inan taklalar atacamm daha çok motive olacam ... ama sonuç alamayınca motivem bozuluyor...Ben de pazartesiden beri artıdayım yaklaşık 400 gr gibi hatta. Ne yapsam diye düşünüyorum.ada81 canım arkadaşların söylediği gibi bence vücuduna biraz müsaade et sporunu normal sürelerle yap yeme içmende sıkıntı görünmüyor ama öğün çeşitlerini değiştirebilirsin belki değişiklik iyidir belki faydası dokunur. İki öğün yemek mesela bana iyi hissettirse de kilom sabit kalıyor gitmiyor ben de onu değiştirmeye çalışacağım
Yok canım o tarz şok diyetler yapamıyorum sonrası feci oluyor daha çok yerim.. protein olmazsa olmaz benim için...Detoks falan mı yapsan 3 günlük kabak işe yarıyor direnç kilosunu kırıyor. Sen baştan dirençli bi sağlık problemi olmasın diyetisyene yada dahiliyeye gidip bi insülin direncine falan baktırsan Bendede son 5 6 gündür değişiklik yok 60.8 60.9 arasında kaldım bianda düşer umuduyla bekliyorum
Canım 3 gündür çok cıvıttım o yüzden bugün az yedim ekler vardı evde tatlı vs bisúrü şey aldı eşim sırf yememek için kaynanama anneme götürdüm 3 gun çok yasaklı yediğim için dedim cumata kadar az yiyim ama sanırım o yüzden bu halsizlikcanım hiç sağlıklı beslenmemişsin menün çok zayıf bu yüzden olabilir halsizliğin çünkü vücudun gün içinde gerekli proteini vitamini almamış görünüyor. daha sağlıklı kilo verebilmen için bol proteinli beslenmelisin. kahvaltı 1 ekler hiç olmamış
Aslinda incelmissindir mutlaka kas ağırlığı da artiyoCanım hiç iyi gitmiyor demoralize oldum o kadar spora o kadar dikkate gitmiyor kilolar biliyorum sabretmek lazım ama edemiyorum hemen sonuç almak istiyorum.. sonuç alsam daha çok asılacam herşeye ....vucudum kitledi kendini... ve o kadar aç ve şekersizlikten sinirli bir tip oldum evde..Bu da üzüyor beni
Su cok iyi menunde guzel canimIyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1 peynirli tost kepekli ekmekten
1fincan cay(acelem vardı gecistirdim kahvaltiyi)
13 30 Ogle
1kase mercimek çorbası
16.00 yeşilçay
18.30 Akşam
1 ince dilim ekmek
1kucuk tabak ıspanak yemeği
Salata..
3lt su..spor yok.
Cok ac degilmisinIyi akşamlar hanımlar
11de 1 ekler
Evet ya çok aciktim bir kahve yaptım midem kazındı yanında 2 kuru incir yedimCok ac degilmisin
Halsizliginin sebebi sabahki yedigin o 1 tane ekler malesefIyi akşamlar hanımlar
11de 1 ekler
Ben öğlen kendime yemek hatırlayamıyorum hic o kadar imreniyorum böyle hazırlık yapanlara ❤Menüm
Kahvaltı 10.30
Tereyağında 1 yumurta
3 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim beyaz ekmek
Öğle 14.30
1 pors mezgit tava
1 dilim beyaz ekmek
1 kase salata
100 ml şalgam suyu
Ara 14.45
5 adet burçak sütlü çikolatalı
Ara 17.30
100 ml süt
Akşam 19.30
1 greyfurt
1 elma
Yarım armut
Su 2 lt
Spor yok
Tarhana çorbası ve yulaf ezmesiİyi akşamlar kızlar bugün menüm biraz değişik oldu elimin ayarı olmadığından fazladan hazırladığım ya da ısıttığım yemeklerden yemek zorunda kaldım
11.00
2 küçük haşlanmış yumurta,tam buğday ekmeğiyle sucuklu kaşarlı tost,5 zeytin,1 yk tahin pekmez,1 ceviz,1 bardak muzlu süt(1 orta boy muzdan 3 bardak muzlu süt çıktı)
13.30
1 kase tarhana çorbası,yarım dilim tam buğday ekmeği,1 kupa beyaz çay,1 yk un helvası
18.15
1 kase tarhana çorbası,yulaf ezmesi
Akşam yemeğinin ve öğle yemeğinin saçmalığından ne demek istediğimi anlamışsınızdır zaten
3 lt su,spor henüz yok belki çocukları uyutunca
Ama saat 9 da kapatmissin kahvaltıyı da yarin biraz geç yaparsan bu menü kurtarır benceİyi akşamlar, bugun çok dengesiz yedim
11:30
Çeyrekten az ekmek
1.5 tavada yumurta
8 yeşil zeytin
Yarım kase komposto
16:30
1 tabak etli kuru fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
Soğan pervazı
19:00
Çayın yanına 5 petibör biskivi,
4 parça tablet çikolata
7-8 yer fıstığı
21:00
1 elma, 1 portakal, çeyrek ayva
2 litre su, spor yok.
1400 -1500 kalorilik yemişim
Cok degil mi canim?Iyi akşamlar herkese
Kahvalti 10
kiymali yumurta 3 kasik kadar zeytin 2 3 ad patates kizartma
Ara öğün leblebi yarim dilim ekmege tereyag pekmez
Aksam 17.30
Tam bugday spagetti 1 tabak yedim malesef 4 5 ad firin kofte patates sogan az salata
Su yerine cay tukettim sürekli su sanirim 3 bardak falan ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?