- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Çok çok az olmamış mı menün canım?Sabah canim kahvalti istemedi
Ogle
1 elma üstüne kakao ve 1tk chia tohumu
İkindi
1 bardak badem sutu
Aksam
80 gr haşlama tavuk
4 tane cig kofte
Malesef ki Yarım yufka yedim
4000 adim
2 lt su
Afiyet olsun canım. Kahvaltı yok öğlen yok akşam coşturmuşsun menüyü yufka ve çiğ köfte öğlen tercih etsen daha iyi olırmuş. Ben de öğlen yemeklerini kendim hazırlamıyorum evde çok tatliş aşık olduğum bi adam var eşimSabah canim kahvalti istemedi
Ogle
1 elma üstüne kakao ve 1tk chia tohumu
İkindi
1 bardak badem sutu
Aksam
80 gr haşlama tavuk
4 tane cig kofte
Malesef ki Yarım yufka yedim
4000 adim
2 lt su
Az olduÇok çok az olmamış mı menün canım?
Canim çok istedi ama ikindi saatinde o saatte yemeyim dedim aksam yerim diye düşündüm simdi aklıma geldi yogurt koymuştum masaya unutmusum onuAfiyet olsun canım. Kahvaltı yok öğlen yok akşam coşturmuşsun menüyü yufka ve çiğ köfte öğlen tercih etsen daha iyi olırmuş. Ben de öğlen yemeklerini kendim hazırlamıyorum evde çok tatliş aşık olduğum bi adam var eşimbayılır özenli masalar kurmaya mesleğinden dolayı geceli gündüzlü çalışıyor gündüz evde olduğunda da et balık yapmaya bayılır ben dersteyken o hazırlıyor bana lüpletmesi kalıyor.. Ben genelde tencere yemekleri yaparım bulduğum fırsatta 2 gün onu yediririm
Haklisin canim agirdan aliyorum biraz dun baya kendimi saldim aksam da 1 minik cikolatali gofret yedim.. Benim kizlardan biri cok zorluyor yemek yeme sorunu var tek yedigi kahvalti da patates kızartmaHalsizliginin sebebi sabahki yedigin o 1 tane ekler malesef
Seker vücuda kötü sinyaller veriyor yükseliyor sonra daha fazla istiyor yerine koymayınca halsizlik oluyor tabi glutenin de etkisi var
Sabah kahvaltı olsaydı menü iyi bence.
Ben öğlen kendime yemek hatırlayamıyorum hic o kadar imreniyorum böyle hazırlık yapanlara ❤
Tarhana çorbası ve yulaf ezmesi
Cok kararsiz kalmışsın canim
Ama saat 9 da kapatmissin kahvaltıyı da yarin biraz geç yaparsan bu menü kurtarır bence
Cok degil mi canim?
Cocuklara mi yapıyorsun kızartmayi fazla da verilecek kilo yok zaten süreci uzatma bence ver kurtul
O kadar fazla spor yapıyorsun ki bence vücut kendini korumaya aldı. Sporu azaltman lazım. Biraz serbest bırak kendini bence.Canım hiç iyi gitmiyor demoralize oldum o kadar spora o kadar dikkate gitmiyor kilolar biliyorum sabretmek lazım ama edemiyorum hemen sonuç almak istiyorum.. sonuç alsam daha çok asılacam herşeye ....vucudum kitledi kendini... ve o kadar aç ve şekersizlikten sinirli bir tip oldum evde..Bu da üzüyor beni
Fark çok fazla cidden canım benim tartım güzel memnun kaldım tavsiye ederimSabah evde aynı kıyafetlerle aç karnına kendi tartımda tartıldım. 75.2 çıktım. Hastaneye geldim. Diyetisyenin tartısında 73.8 çıktım. Bütün şartlar aynıydı. Bu nedenle tartımı değiştirme kararı aldım. Aradaki fark çok fazla geldi bana.
Kaptanım acil tartıyı değiştirmelisn diyetisyene gitmen çok iyi olmuş yağ su nekadar var bikaç ay sonra nhangisindne nekadar kaybetmişsin karşılaştırırsın. Bende istiyordum ama gidemiyorum malum süreç çocuk var.Sabah evde aynı kıyafetlerle aç karnına kendi tartımda tartıldım. 75.2 çıktım. Hastaneye geldim. Diyetisyenin tartısında 73.8 çıktım. Bütün şartlar aynıydı. Bu nedenle tartımı değiştirme kararı aldım. Aradaki fark çok fazla geldi bana.
Kuzum bende aynı şeyden muzdariptim kızım hiç yemek yemigordu kabızlığı olmasıda etki ediyordu iştahıda çok kapalıydı zorla binbir nazla yedirirdik sevdiği 1 2 yiyecek dışında kalanları. Balık yağı kullanmaya başladım ona bağlıyorum şu reklamlardaki jel formda olan varya portakallı balık yemeyeceğimiz günler sabahları veriyorum lezzetide çok güzel ki kendisi istiyor bana kalmadan kaseyle koysana anne yiyeyim diyorHaklisin canim agirdan aliyorum biraz dun baya kendimi saldim aksam da 1 minik cikolatali gofret yedim.. Benim kizlardan biri cok zorluyor yemek yeme sorunu var tek yedigi kahvalti da patates kızartma
Bu üründen arkadaşımın kızı da kullanmıştı iştahı baya açılmıştı. Yeme aslında çift yönlü bir durum. Şöyle ki kimi çocuk gerçekten iştahsız oluyor yemek seçiyor falan ama bu durumları pekiştiren bazen biz yetişkinler olabiliyoruz. Anne babanın yemek sırasında gerginliğini farkediyor çocuklar ve tavırlarını etkileyebiliyor. Ben bunu yemem deyince bazen anne yüreği dayanamayıp sevdiği yediği şeylere yönelebiliyor. Bir dönem ben de yaşadım ama baktım sinirlerim yıpranıyor ve çocuğa da olumsuz katkıları oluyor bıraktım kendi haline. Oğlumda hele hiç umursamadım yediğini yedi yemediğini bıraktı bir senedir neredeyse hiç sebze yemiyordu birkaç haftadır ne koysam yiyor çok şükür rahat tavırlarımın sonuçlarını alıyorum. Yeme meselesi sıkıntı ama sizin aşmanıza sevindim darısı aynı durumu yaşayanlara:)Kuzum bende aynı şeyden muzdariptim kızım hiç yemek yemigordu kabızlığı olmasıda etki ediyordu iştahıda çok kapalıydı zorla binbir nazla yedirirdik sevdiği 1 2 yiyecek dışında kalanları. Balık yağı kullanmaya başladım ona bağlıyorum şu reklamlardaki jel formda olan varya portakallı balık yemeyeceğimiz günler sabahları veriyorum lezzetide çok güzel ki kendisi istiyor bana kalmadan kaseyle koysana anne yiyeyim diyorkızın için belki işe yarar. Bizim kabızlık sorunumuzda kısırdöngüye girmişti yemedikçe bişeyler sertleşip kabız oluyordu. Şükür şuanda rahatladık 2 aydır kullanıyorum bir dene istersen.
Ay benim de öyle oldu bugün yarın için umudum var o yüzden:)Kızlar sonunda aranan kan bulundu 400 gr birden kilom düştü çok sevindim günlerdir aynıydı hiç değişiklik yoktu heyecanımı kaybetmek üzereydim. Darısı kilosu duran herkesin başına
Cok secici ya 1.5 yasinda 6 ayindan itibaren dogru düzgün hicbisey yediremedim yogurt yemez yumurta yemez peynir yemez bi kahvalti desen 2 3 patates o kadar sonra corba yapıyorum sutten kesince nolcak bakalim istahini da actimiKuzum bende aynı şeyden muzdariptim kızım hiç yemek yemigordu kabızlığı olmasıda etki ediyordu iştahıda çok kapalıydı zorla binbir nazla yedirirdik sevdiği 1 2 yiyecek dışında kalanları. Balık yağı kullanmaya başladım ona bağlıyorum şu reklamlardaki jel formda olan varya portakallı balık yemeyeceğimiz günler sabahları veriyorum lezzetide çok güzel ki kendisi istiyor bana kalmadan kaseyle koysana anne yiyeyim diyorkızın için belki işe yarar. Bizim kabızlık sorunumuzda kısırdöngüye girmişti yemedikçe bişeyler sertleşip kabız oluyordu. Şükür şuanda rahatladık 2 aydır kullanıyorum bir dene istersen.
Hava güzelse yürüyüşe çık hemen kuzumKizlar ben bugun cok kotuyum istahim cok acik durduramiyorum kendimi resmen
Kabak detoksu nasıl bir şey? Normalde ben karşıyımdır bu detoks işlerine ama çok nadir de olsa arada bir sağlıklı yiyeceklerle yapılabilir diye düşünüyorum. Bildiğin bir tarif var mı?Detoks falan mı yapsan 3 günlük kabak işe yarıyor direnç kilosunu kırıyor. Sen baştan dirençli bi sağlık problemi olmasın diyetisyene yada dahiliyeye gidip bi insülin direncine falan baktırsan Bendede son 5 6 gündür değişiklik yok 60.8 60.9 arasında kaldım bianda düşer umuduyla bekliyorum
Canım ben sağlık çalışanıyım ya zaten kolay oldu benim gitmem. Zaten rica ettim ölçtüler. Öyle liste felan almadım, sadece ölçüm yaptılar. Pandemi süresince zaten tavsiye etmem kimseye. Yeni tartımı da sipariş ettim artık. Yarına yetişmez ama haftaya yeni tartımla bildirim yaparım inşallah.Kaptanım acil tartıyı değiştirmelisn diyetisyene gitmen çok iyi olmuş yağ su nekadar var bikaç ay sonra nhangisindne nekadar kaybetmişsin karşılaştırırsın. Bende istiyordum ama gidemiyorum malum süreç çocuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?