Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba herkese,
Kızlar çok kötü bir gece yaşadım .. sırtım öyle ağrıdı ki öyle böyle değil sağa sola dönmek imkansız ara ara kasılmalar oldu sabaha kadar ne ben ne eşim uyuyabildik...kesin ya fıtık vardı patladı sandım yada omurilik zarar gördü diye düşündüm beni bağırtan bir ağrıydı kiii acı eşiğim yüksektir benim...
Sabah soluğu hastanede aldık mr çekildi röntgen çekildi.. Kas spazmı geçiriyormuşum şükür fıtık yada omurilikte bişey yok... iğne yapıldı kas gevşetici ilaçlar verildi.. kendime geldim 5 iğne daha var... daha da sporu abartmam bu bana iyi ders oldu...dr ağır spordan kaynaklı dedi...

Geçmiş olsun canım. Lütfen dikkat et kendine. Kilo nasıl olsa gidiyor. Daha önce denedin başardın. Yine gidecek ama deli gibi spor yapmanın bir anlamı yok. Defalarca söyledik bunu sana aslında. Artık kararında yaparsın inşallah

Çok teşekkür ederim kaptanım kesinlikle kararında yapacam .. yaşadığım acıyı anlatamam doğum bu acının yanında hiçbirşey

Çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra daha dikkatli olursun artık

Kaptanım kabak detoksu kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ile öğle ve akşam yemeklerinde kabağı ince ince soyacakla doğrayıp az yağda soteleyip sarmsaklı yoğurt bir tanede ceviz serpiyorum üzerine çok lezzetli oluyor 3 gün yapılıyor bağırsak çalıştırıp metabolizma hızlandırıyor asıl detoksta kahvaltıda kabaktı sanırım ama bende detoksları acımasız bulduğumdn bu şekilde yapıyorum ve kilom durduğunda 1 kg kesin gidiyor ara öğün yapmıyorum ama deneyebilirsin güzel oluyor.
Çok geçmiş olsun canım herşeyin fazlası zarar umarım birdaha ysşamazsın böyle bir acı. doğumdan bile fena yazmışsın tahmin bile edemiyorum. Daha dikkatli ol lütfen sağlığın en önemlisi kilo yavaş yavaş gider sabırlı olmak lazım

Burada kabak detoksundan bahsedildiğinde ben biraz araştırdım da orijinal tariflerde kahvaltıda 2 yumurta ve beyaz peynir belki doyulmadıysa çok az ekmek var öğle ve akşam öğünleri söylediğin gibi kabakla yapılıyor rendelenip de kavurulabiliyor ya da ince doğrayıcıyla. Kabak sayısı iki her öğün için. Ben kesin doymam evde de o kadar kabak yok diye başlamadım birkaç gün içinde izne çıkacağız eve fazla bir şey almadım

canim cok gecmis olsun. onemli olan saglik kilolar gider bi sekilde. diyete odaklan sporu da hafif yap.

ben yaptim bikac defa tadi gayet guzel. ah bi de aksam kacamaklari olmasa istedigim kiloya coktan ulasmistim. dene bence hatta icine bir tavuk gogsu ya da kofte de koyabilirsin.

ben yaptim bikac defa tadi gayet guzel. ah bi de aksam kacamaklari olmasa istedigim kiloya coktan ulasmistim. dene bence hatta icine bir tavuk gogsu ya da kofte de koyabilirsin.
İzinden dönüşte inşallah canım bir ara deneyeceğim de şimdilik evdeki sebzeleri bitirmeye uğraşıyorum:)

LAydLiNe kaptancığım beni yarın izne ayırabilir misin? İki hafta evden uzak olacağım orada dikkat edeceğim ama yolculuklar beni ödem anlamında mahvediyor doğru kiloları göremem orada. O yüzden en iyisi izin kullanmak

Iyi akşamlar hanımlar
12 bucukta
1 sucuklu yumurta 5 siyah zeytin 1 parça çökelek çeyrek ekmek 1 lokma peynir çay
3 te 2 kuru incir
5 bucukta
1 tabak kabak yemeği
2 yemek kaşığı pilav
1 kase marullu yogurt
Birazdan 1 portakal yada armut yiyebilirim
3 bucuk litre su

Kızlar iki gündür halsizlik beni mahvetti yerimden kalkasim yok evi zar zor kalkıp süpürdüm spor yapamıyor kaç gündür halsizlikten

Bence de çok fazla, senin adına çok sevindim canım inşallah yeni tartında çok daha güzel ve doğru sonuçlar göreceksin
Kızlar sonunda aranan kan bulundu 400 gr birden kilom düştü çok sevindim günlerdir aynıydı hiç değişiklik yoktu heyecanımı kaybetmek üzereydim. Darısı kilosu duran herkesin başına
Çok sevindim canım, ben dün çıktığımda kötü bi sonuç gördüm ve biraz saldım ne yazıkki
Bugün de çıkmadım, yarına ne ise halim, çıksın Falım hesabı..
Ayy, çok üzüldüm canım, geçmiş olsun
Herşeyin fazlası zarar, sporun da..
Sen çok yoğun ve ağır sporlar yapıyordun, vücut kaldıramadı demekki
Şimdi iyice dinlen kendine gel, herşeyin başı sağlık. Düzelince hayat boyu sürdürebileceğin hafif sporlar yaparsın, yürüyüş gibi..
Şükür ki daha beteri olmamış, bununla geçmiş olsun canım

Benim menüm ise
11:30
Çeyrekten az ekmek
10 küçük patates kızartması
2 kaşık domates sosu
10 yeşil zeytin
1 lokma helva
1 kurabiye

16:00
1 elma

18:00
1 lahmacun
2 kase mercimek çorbası
1 kurabiye

2 litre su, spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…