Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

59.9kg ile başladım canım.
Odem büyük ihtimal.Kabak detoksu fazla suyu atma konusunda baya ise yarıyormus.Ama adete yakın olduğu içinde olabilir.
Yogurduna sarımsak da eKlenebilirmiş.Yada pirincsiz yemeğini de yapanlar var.

Ödemdir canım merak etme. Ben 2-3 kg aldığımı biliyorum ama sonra hepsi gidiyor. Bazen neyin ödeme sebep olduğunu anlayamıyoruz.

Tabi tabi
Bak kendinin bozma ihtimali var bizi de yanına çekiyor gördünüz mü dostlar (şaka yapıyorum kızmıyorsun değil mi)
Ben 65,7
Ödemdir canım merak etme. Ben 2-3 kg aldığımı biliyorum ama sonra hepsi gidiyor. Bazen neyin ödeme sebep olduğunu anlayamıyoruz.
LAydLiNe senin bir ara çok şişmelerin oluyordu doktora gitmiştin ama kötü birşey çıkmamıştı dimi

gunaydin kizlar
ben 65.5 ciktim menuyu yazmamandan anlamissinizdir hic dikkat edemedim. +500
neyseki kabak seviyorum. hadi bakalim baslayalim

Gonul83 canımsın ya haklısın sanırım.. ben ekmeksiz kahvaltı yapamam yumurta hiç yiyemem önceden yaptığımda sabah 1 dilim ekmek yiyordum. Bırakma işide sizler için olur olur sıkılırsınız yapamazsınız kasmayın yani Kabağın kilosu 8 liraydı pazarda detoksumuzun kıymetini bilelim kabaklar candır..

Yok canım herhangi bir şey çıkmamıştı. Aslında hala çok ödemim var bence. Ama diyetisyen tartısında çıkmadı. Ellerim şişiyor sabahları. Sabahla akşam arasında neredeyse 1 kg ödem farkı oluyor tartıda. Geçenlerde bi kiraz sapı içmiştim. Akşam yine içeceğim. O zaman çok hafiflemiştim. Çok tuzlu yemeyen bir insanım ama neden ödem oluyor onu da anlamıyorum.

Kabakçılar akşama ben de kendime kabak yapacağım Ama normal öğün olarak. Hafta içi detoks bana zor olacak. Yemeğimi hazırlayıp iş yerime getirmem gerekecek. O nedenle evdeki kabağı değerlendireyim. Yapabilirsem cumartesi pazar yaparım. Bu hafta temizlik yaptım harıl harıl, o yüzden yapamadım.

Canım bi romotoloji ye görün istersen. Eklem romatizması var annemde sendeki şikayetlerden onda da var. İnşallah yok tur inşallah ama ihmal etme çok önemli.

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta..Yarım dilim tb ekmek..1dilim peynir...limonlu maydanoz..

11.30 şekersiz türk kahvesi
13.30 yoğurtlu kabak..az sarımsaklı.
15.00 yesilcay..Yarım elma.

18.30 Akşam
Yine kabak yogurtlu.. pulbiber..dereotu maydanozlu yaptım bu kez..
Not :şimdiden kabaktan sogudum.

2.5lt su.
Spor yok.Bugun kalan temizlik işimi bitirdim.

10:30
2 haşlanmış yumurta ve biraz peynir

15:45 sarmısaklı yoğurtlu kabak sote

17:30 yoğurtlu pulbiberli kabak ve 1 tavuk but

meyve yemedim
Su içmeye devam
10 dk leslie
Süpersin meyve yememişsin zaten 1 tavukbut daha iyi olmuş tok tutar.. Suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış kuzum.. Su sağlıktır Ayrıca esnetme fikrimi beğenmişsin çaktırmıyosun
Afiyet olsun kuzum temizlik candır spor gibi yoruyor insanı menünde çok güzel suyu 3 e tamamlamaya bak.. detoksik kızların başkanı ilan edip kendimi teşekkür ediyorum vazgeçmediğiniz için.

Menüm
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kase maydonoz
1 dilim beyaz peynir

Öğle 14.00
1 kabaklı yağsız cevizsiz yoğurtlu şey:))
10 tane mezgit parmak kadar birtanesinin boyutu kabağım azdı bir avuç oldu doyamadım eşimle kızımın menüsüne dalmış olabilirim azcık

19.30
2 kabak ile 1 yk zeytinyağı kullanarak yaptığım cevizli yoğırtlu maydonozlu şey

Su 3 lt
Spor 90 dk gezinti

Iyi akşamlar hanımlar
10 30 da
2 yumurtadan maydanoz omlet çeyrek ekmek 1 lokma tereyağıçilek reçeli üstüne
6 30 da
1 tabak lübye 1 kase yoğurt
8 de 1 portakal
Bugün spor yapmadım ama kaçamakta yapmadım ilk defa kaçamaksiz geçirdim

Su 3lt oldu canım.Bi de papatya içtim.Kac gündür zor uyuyodum.

Kahvaltı10. 00
Cılbır
2 dilim ekmek
2 bardak çay

Öğle 14.30
2 galeta
Fındık ezmesi

Akşam
18.00
Yayla çorbası 1 kepçe
2 parça ızgara tavuk göğus
1 pors salata

Yarım saat yürüyüş
Su 3 olmuştur hala da içiyorum

detokscular iyi gidiyorsunuz veee ilk kacamak benden. Aksam misafir geldi bi yandan yemek bi yandan evi topla kabakla ugrasamadim bile inanin vicdan azabi cekiyorum

detokscular iyi gidiyorsunuz veee ilk kacamak benden. Aksam misafir geldi bi yandan yemek bi yandan evi topla kabakla ugrasamadim bile inanin vicdan azabi cekiyorum
İstersen yarın sabah başlayabilirsin canım cumartesiye 3gün tamamlarsın yada 2 günlük yapabilirsin.. Ölmek var dönmek yok.. Neydi birde kabaktan dönenin kaşığı kırılsın kabak bulamadım bunlan idare edelim

Iyi aksamlar
Sooyle kendime bi okuyup üfleyen mi
Esim hastalandi ayni gün kızım da hastalandi
Esim temmuz sonunda covid geçirmişti 2 gündür hasta bu sabahta öksürüyorum gece hiç uyuyamadım dedi sabah
Kızımda öksürmek isterken kusmaya başladı
Benimde ates 38.5
Üçümüz de hastayız ayni anda olmus olabilirmiyiz acaba ben birde risk grubundayim nasil korkuyorum
Eşim ilk birimizde olacak ki diğerine geçsin ee bizim uzaktan eğitim birde kimseyle alakamız dahi yok görüşmüyoruz neyse o sabah gitti test yaptırmaya bende varsa sana yaparlar zaten dedi. Benim ates 39 u bulmaya başladı parol falan hak getire. Esimin testi negatif çıktı yorgunluk ya da üzüntüden yükseldi atesim diye düşündüm eve saglik personeli çağırdım atom takti sonra kiz uyudu bende uyumuşum aksama da dışarıdan pide söyledik mecbur. Simdi biraz daha iyiyim. Gece 3e kadar sinav kağıdı okudum onun yorgunluğu çöktü herhalde.
Bir derdim var gibi yazmışım uzun uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…