Kaptanım ne kadar hakılısın.. Kontrol tartısı bana durumun vehametini gösterdiKızlar takımca kaçamak ve spor problemimiz var. Bunları düzeltmemiz lazım acilen. Yoksa ilerlememiz çok zor.
İnşalalah bende +500deyim kesin ödemdir.. Aslında abartmadım ama hiç aç kalmadım gün boyunca belki biraz aç bırakmak lazım mideyiCuma 61.35
Pazartesi 61.70 odemdir ödem
Şimdi markete giditorum 5 kilo kabak ile yoğurt alıcam yarın kabak detoksuna başlayacağım yoksa 59 görmek bana hayal olacakGünaydın kızlar.2gundur menü yazamadım.Hep bi koşturma içindeydim.Herkes nasıl bakalım?
Bende düşünüyorum ya.Yine sabitledi 1haftadir 59.9 'dan gr oynamıyor.Şimdi markete giditorum 5 kilo kabak ile yoğurt alıcam yarın kabak detoksuna başlayacağım yoksa 59 görmek bana hayal olacak
Benim için terapi diyebilirim. Onların bitirip ortadan kalkması lazım gece 01:30 kadar yaptımAh o legolar yokmu minnak minnak benim kızımda çok sever tabi bukadar yok bizde pembiş kızlara özel olanları tercih ettiği için. Çokgüzel vakit geçiriyo bazen bende kendimi kaptırıyorum lunaparkı evi falan var iyi eğleniyorum
Amin. Alıştık artık çok bunalıyorum tabi dışarıya bol bol çıkıyoruz bisiklet sürüyoruz top oynama park falan hava 0 derece bile olsa giyinip gidiyoruz. Ben evde pek iş yapmıyorum günlük işler hep onlarla ilgileniyorum. Siz nasıl neler yapıyorsunuz. Allah sağlık versin tüm yavrularaAllah bagislasin bende de iki erkek var. yaslari da cok yakin biri 9 digeri 7 yasinda. nasil basediyorsun Allah yardimcin olsun. yaramaz oluyorlar bi de.
En iyi yaptığım şey diyebilirimBoyle kiskirtmalar guzel oluyo
Ay evettt yaa taaa eşim manheim gitmişti başka şehire yoktu buralarda iyisi Off ya nereden geldi yine aklımaHatırlıyor musun sana baklava aldırttığım günleri
Aynen bende onu dedimGonul83 ün en iyi yaptığı iştir
Bu menüye de yani hadi kızartmaları yedin arkadan cupcake neden yenir. Hadi onu da yedin 1 tabak makarna nedir? Su az , spor yok, menü baştan aşağı kaçamak
Bende yapacağım ama evde olan yemekleri bitirmem lazım çöpe gitmesin. Kabağı almıştım yapacağım bende. 59 görmeyi bende çok istiyorumŞimdi markete giditorum 5 kilo kabak ile yoğurt alıcam yarın kabak detoksuna başlayacağım yoksa 59 görmek bana hayal olacak
Yarın birlikte başlayabiliriz her öğün 2 kabak diye düşünürsek 12 kabak almalıyız cuma sabaha en az 1 kilo verdirir diye düşünüyorum sabahları da dikkatli yiyerekBende düşünüyorum ya.Yine sabitledi 1haftadir 59.9 'dan gr oynamıyor.
Kahvaltı normal mi yapıyoruz.Bide kabak ne şekilde yapacağız canım.Yarın birlikte başlayabiliriz her öğün 2 kabak diye düşünürsek 12 kabak almalıyız cuma sabaha en az 1 kilo verdirir diye düşünüyorum sabahları da dikkatli yiyerek
59.9 canım Sabah tartıldım bugün.Tamamdir menüyü oluşturuyorum.3gun kabaklayiz bakalım.Ya gr oynamıyor yoksa biseyler yapmam gerek.Kabak detoksu grubu yapalım hatta kim 3 günde nekadar veriyor bakalım katılmak isteyen beni etiketleyerek belirtsin liste yapayım bakalım 3 günde kim nekadar verecek yarın sabahta tartılıp başlayalım.. Kimler benimledira90 seni katıldın sayıyorum yarın sabahki kilonu bana yaz lütfen cuma sabaha bi göbek atalım mutluluktan
Fotolarla ayrıntısını vardı kuzum. Sbah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz var öğle akşam kabak tarif yağsız diyor ama 1 yk zeytinyağıyla çok leziz oluyor ikindide 2 ortaboy meyve yiyeceğiz. Ben düne göre nasıl becerdiysem 500 gr artı çıktım. Yarın sabah yine bakalım bişey kaybetmeyiz tam olarak bilmek daha motive eder bir günde +500 olabilme yeteneğim var çünkü benim59.9 canım Sabah tartıldım bugün.Tamamdir menüyü oluşturuyorum.3gun kabaklayiz bakalım.Ya gr oynamıyor yoksa biseyler yapmam gerek.
Fotoları sonradan gördüm canımFotolarla ayrıntısını vardı kuzum. Sbah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz var öğle akşam kabak tarif yağsız diyor ama 1 yk zeytinyağıyla çok leziz oluyor ikindide 2 ortaboy meyve yiyeceğiz. Ben düne göre nasıl becerdiysem 500 gr artı çıktım. Yarın sabah yine bakalım bişey kaybetmeyiz tam olarak bilmek daha motive eder bir günde +500 olabilme yeteneğim var çünkü benim
Bende varım evetGonul83 canım varmısın kabak detoksuna
Afiyet olsun canım menün gözlemeli pilavlı aslında hepimizin artık şu hamurişlerini bırakması lazım en başta sanırım ben.. Kabak sevmiyorsna yapma zaten ben yoğurtlu haline bayılıyorum 3 gün değil 5 gün yesem sıkılmam.. Bu arada sporun çok iyi tebriklerIyi akşamlar hanımlar
12 de 1 biberli gözleme çay
2de 1 neskafe 1 çikolata
4 te 1 portakal
5te 6 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
közlenmis biber domates salatası biraz ekmek
40 dakikA hitt kardiyo 2 litre su
Kabak detoksuna katılmak isterdim ama zaten kabağı pek sevmem o kadar yersem hayatta ağzıma süremem artık malesef sevmediğim şeyi 2 gun arka arkaya yesem bi daha yıllarca yiyemiyorum
Menün çok iyi canım ölçülü yemişsin. Temizlik bence spordan sayılır helede peşine çocuk takılmadan dip köşe durmaksızın yapınca tadından yenmez.. Tabi ben yavrukuşumla pek yapamıyorum peşime takılıyor temizleyim derken daha çok batırıyorIyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek.
Peynirli yumurta..2zeytin..bol yeşillik nane marul eksimen..1cay kas pekmez.
12.00 şekersiz türk kahvesi
14.00 4tane çiğköfte marulla
1grissini... yesilcay
18.30 Akşam
1dilim tb ekmek.
1kucuk tabak zeytinyagli pırasa.
1kucuk kase yoğurt.
3lt su..spor yok.
2saat ter attıracak kadar tempolu temizlik yaptım.
Bir tam pizzamıSelamlar
Yine kötü bir menü malesef
Kahvalti 11
8 10 civari patates kizartma kucuk parca ekmek peynir zeytin
Gun icinde ceyrek ekmek kasar sosis
Aksam
1 tam pizza
Su 1.5 lt spor yok ama ev isleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?