Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumaya 5 li rakamları görürsün artık inşallah

Benim durum bu sabah stabildi Regl zamanım çok yaklaştı. İnşallah cumaya sürpriz yapmaz
Amin kaptanım 59.9 görsem bana kafi:) benimde 6 gün kaldı muhtemelen şişmeye başlamışımdır şimdiden tatlı isteğide coşuyor.. Kilo vermek biyana koruyamıyoruz bile o dönemde

Iyi aksamlar

Kahvalti yapmadim

Ogle yemegi 15.30
Hamburger
Patates kizartması

Aksam yemegi yok

Son ogun 19.00
Tiramisu
Kahve

3 litre su
1 saat yürüyüş.

Hastane islerim oldugu icin mecburen boyle oldu bugun.

Evet canim ankaradan geldiler aynen dikkat etmem daha zor bu hafta malesef dun 61.10 du bugün 61.8 yarina Allah büyük

Günaydın canim inşallah bugun daha iyisinizdir

Gonuulll haklisin valla

Bugun farkeder umarim

Amin kaptanım 59.9 görsem bana kafi:) benimde 6 gün kaldı muhtemelen şişmeye başlamışımdır şimdiden tatlı isteğide coşuyor.. Kilo vermek biyana koruyamıyoruz bile o dönemde
Bende dun oldum kg farki ondanmidir acaba

Günaydınnnnnnnnnnnnn 13. Takımın güzelleri

Cumaya son bir kalaaaaaaa herkesin keyfi yerinde mi

Bugün sizinle küçük bir oyun oynayalım. Herkes yarın tartıda kaç kg görmek istediğini yazsın. Ama gün içinde de bu rakamı mutlaka aklına getirip hayal kuracak. Öyle çok uçuk kaçık rakamlar hayal etmeyin olur mu

Benim yarın tartıda görmek istediğim sayı 72,5

Bu aralar iş yerim biraz sıkıntılı. Yanımdaki arkadaşı başka bir iş için aldılar. Dün tek çalışmaya başladım. Mesai biter bitmez eve gidip akşam yemeğimi yedim. Arkasından spora gittim. Eve geldiğimde zaten pertim çıkmış oluyor. Ayrıca akşam yemeğimde sizin kabak tarifini denedim bi-zuzu çok lezzetli oldu Sabah bir uyandım ki ne göreyim her yer bembeyaz Kar yağdı mı kızlar sizin oralara da?

Not: Kaptan bugün fazla enerjik

Eskiden en regl zamanı çok iyi kilo veriyordum. Kaçamak yapmazsak aslında güzel rakamlar görülüyor tartıda. Bu kez ben dişimi sıkıp deneyeceğim regl zamanı kilo vermeyi

Evet canim ankaradan geldiler aynen dikkat etmem daha zor bu hafta malesef dun 61.10 du bugün 61.8 yarina Allah büyük

Bende dun oldum kg farki ondanmidir acaba
Kesinlikle ödem kuzum bir gecede nasıl alalım 700 gr kilo veremediğimiz gibi alamayızda ancak ödem tutma ödem verme oluyor
Senin tariften yaptım diyip peşinede sabah bir uyandımki ne göreyim - 2500gr yazmış sanarak okudum:)
İstanbuld agece yağmış ama hiçbiyerd etutmadı

Maşallah kaptanım bugün çok enerjiksiniz nazar değmesin Kabak çok leziz oluyor gerçekten afiyet olsun.. Ben şuara kabakla doyamıyorum ekmek yokmu bi bansaydım diye içimden geçirerek tok oturup aç kalkıyorum

Ne güzel okumuşsun öyle, nerde o günler

Maşallah kaptanım bugün çok enerjiksiniz nazar değmesin Kabak çok leziz oluyor gerçekten afiyet olsun.. Ben şuara kabakla doyamıyorum ekmek yokmu bi bansaydım diye içimden geçirerek tok oturup aç kalkıyorum

Benim doymakla ilgili bir problemim yok şükür. Açlığa dayanabiliyorum ama arada bir kaçamak yapınca iyi yapıyorum. Bir ısırıkla felan durabilsem iyi de ben önümdekini bitirmeden kalkmıyorum. İşin ilginç kısmı çok yemediğim halde, spor yaptığım halde yerimde sayıyorum. Şaka gibi resmen. Dün yediklerimi yazayım hemen. Akşam menü yazmaya vakit bulamıyorum.

Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
1 kepçe ezogelin çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnabahar yemeği (sanırım üzerinde kaşar vardı)

Akşam (17:00)
2 tane kabağı zeytinyağında soteledim. Sarımsaklı yoğurtla birlikte üzerine de 2 tane ceviz parçaladım. Çok lezzetli oldu
Yarım tandır gevreği
3 tanede A101 de satılan yağlı gevrekten

Kalori hesabı yapılınca çok az geliyor bunlar ama bu aralar metabolizmam benimle savaşıyor resmen

Günaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…