Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm biraz garip dışarıda olduğum için en az hasarla atlatayım dedim. Pizzanın kenarlarınıda yemedim ayrıca dip not yapayım.. kahvaltı 10.00 da öğle 14.40 da saat 5 te de 4 tane çilek yedim menümün fotosunu paylaşıyorum. Tahmini aldığım kaloriyide görmebiz adına böyle paylaşmak istedim

Su 2 lt
Spor
40 dk lessie 5 mil

Eklentiler

• Screenshot_20210125_153622_com.fatsecret.android.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Gonul83 canim valla biz evdeyiz genelde 3 cocukla disari cikmak zor geliyor bana. Haftada bir iki anca. Bu yasaklar da malum yoksa plan yapmistim ne guzel gezdirecektim kuzulari olmadi. Hayirlisiyla bitsin su yasaklar gezicez insallah bol bol

Iyi aksamlar
Kahvalti 9.00
1 yumurta (kaşarlı, az yagda)
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
1 Domates

Ogle yemegi 12.30
1 kase mercimek çorba
1 kase salata
3 kasik haslanmis tavuk
Ayran

Ara ogun 15.00
1 dilim baklava
Kahve

Aksam yemegi 18.00
1 kase yesil salata
2 dilim tavuklu pide
Yogurt

3 litre su
500 ip atlama
10 dk karın
10 dk bacak
10 dk kol egzersizi
15 dk leslie
10 dk yoga hareketleri

Selamlar
Yine kötü bir menü malesef
Kahvalti 11
8 10 civari patates kizartma kucuk parca ekmek peynir zeytin
Gun icinde ceyrek ekmek kasar sosis
Aksam
1 tam pizza
Su 1.5 lt spor yok ama ev isleri var
Oo kacamak olmus baya :)
Birkac gun spor ve saglikli beslenmeyi desteklerseniz cumaya kadar halledersiniz diye dusunuyorum

Menu cok iyi bence afiyet olsun

Afiyet olsun, cikolatayi yakmissinizdir cardioyla diye dusunuyorum :)
Kabak konusunda da katiliyorum size ben de cok yiyemem maalesef.

Maaşallah sporunda menün de çok güzel herşeyden kararında yemişsin Afiyet olsun

Menüm
Kahvaltı 10.00
yarım lt limonlu su
1 yumurta
1 ank simiti

Öğle 14.30
3 kış kurabiyesi ( şekersiz teryağı nasılsın pekmez, yumuta tarçiın, zencefil tam buğfay unu ile yapılıyor)
1 bardak filtre kahve

Akşam 19.00
1 kepçe yayla çorbası
1 kaşık ta patates

2. 5lt su
Yarım saat yürüyüş

Mükemmel

Kızlar cumadan bugüne 600 gr almış görünüyorum.. Dengeledimde kaçamak yaptıysam sporla yakmadan yatmadım, fazla yediysem öğün atladım akşam aç yattım.. Bol su sporda yapıyorum haftada 3 4 gün 40 60 dk sürelerde.. Ben nerde yanlış yaptım ödemmi tutuyorum mensturasyon dönemime bir hafta kaldı

Dengeleyen ödemdir benim iki hafta önce +1600 deydim hepsi odemdi sonraki hafta 2 bucuk vermiştim tabi o kadar verecek kadar kasmamıştım ama ödemleri atmıştım haftaya güzel bi sonuç alırsın ödemleri atinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…