- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin bi de ucunuz ayni anda olmussunuz. kim kime bakacak cok kotu bi durum. Ama iyisin di mi simdiIyi aksamlar
Sooyle kendime bi okuyup üfleyen mi
Esim hastalandi ayni gün kızım da hastalandi
Esim temmuz sonunda covid geçirmişti 2 gündür hasta bu sabahta öksürüyorum gece hiç uyuyamadım dedi sabah
Kızımda öksürmek isterken kusmaya başladı
Benimde ates 38.5
Üçümüz de hastayız ayni anda olmus olabilirmiyiz acaba ben birde risk grubundayim nasil korkuyorum
Eşim ilk birimizde olacak ki diğerine geçsin ee bizim uzaktan eğitim birde kimseyle alakamız dahi yok görüşmüyoruz neyse o sabah gitti test yaptırmaya bende varsa sana yaparlar zaten dedi. Benim ates 39 u bulmaya başladı parol falan hak getire. Esimin testi negatif çıktı yorgunluk ya da üzüntüden yükseldi atesim diye düşündüm eve saglik personeli çağırdım atom takti sonra kiz uyudu bende uyumuşum aksama da dışarıdan pide söyledik mecbur. Simdi biraz daha iyiyim. Gece 3e kadar sinav kağıdı okudum onun yorgunluğu çöktü herhalde.
Bir derdim var gibi yazmışım uzun uzun
Ben iyiyim birazcanim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin bi de ucunuz ayni anda olmussunuz. kim kime bakacak cok kotu bi durum. Ama iyisin di mi simdi
Tamam o zaman birşey demiyorum ama aynı kaloride beslen sakın aşma menüyü değiştirirkenGonul83 canımsın ya haklısın sanırım.. ben ekmeksiz kahvaltı yapamam yumurta hiç yiyemem önceden yaptığımda sabah 1 dilim ekmek yiyordum. Bırakma işide sizler için olur olur sıkılırsınız yapamazsınız kasmayın yani Kabağın kilosu 8 liraydı pazarda detoksumuzun kıymetini bilelim kabaklar candır..
Çok güzel menüIyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta..Yarım dilim tb ekmek..1dilim peynir...limonlu maydanoz..
11.30 şekersiz türk kahvesi
13.30 yoğurtlu kabak..az sarımsaklı.
15.00 yesilcay..Yarım elma.
18.30 Akşam
Yine kabak yogurtlu.. pulbiber..dereotu maydanozlu yaptım bu kez..
Not :şimdiden kabaktan sogudum.
2.5lt su.
Spor yok.Bugun kalan temizlik işimi bitirdim.
Süpersin meyve yememişsin zaten 1 tavukbut daha iyi olmuş tok tutar.. Suyu 3 lt ye tamamlamaya çalış kuzum.. Su sağlıktır Ayrıca esnetme fikrimi beğenmişsin çaktırmıyosun
Afiyet olsun kuzum temizlik candır spor gibi yoruyor insanı menünde çok güzel suyu 3 e tamamlamaya bak.. detoksik kızların başkanı ilan edip kendimi teşekkür ediyorum vazgeçmediğiniz için.
Beğendim ama ipin ucunu kaçırmaMenüm
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kase maydonoz
1 dilim beyaz peynir
Öğle 14.00
1 kabaklı yağsız cevizsiz yoğurtlu şey:))
10 tane mezgit parmak kadar birtanesinin boyutu kabağım azdı bir avuç oldu doyamadım eşimle kızımın menüsüne dalmış olabilirim azcık
19.30
2 kabak ile 1 yk zeytinyağı kullanarak yaptığım cevizli yoğırtlu maydonozlu şey
Su 3 lt
Spor 90 dk gezinti
Iyi aksamlar
Esim temmuz sonunda covid geçirmişti 2 gündür hasta bu sabahta öksürüyorum gece hiç uyuyamadım dedi sabah
Benimde ates 38.5
Üçümüz de hastayız ayni anda olmus olabilirmiyiz acaba ben birde risk grubundayim nasil korkuyorum
Eşim ilk birimizde olacak ki diğerine geçsin ee bizim uzaktan eğitim birde kimseyle alakamız dahi yok görüşmüyoruz neyse o sabah gitti test yaptırmaya bende varsa sana yaparlar zaten dedi. Benim ates 39 u bulmaya başladı parol falan hak getire. Esimin testi negatif çıktı yorgunluk ya da üzüntüden yükseldi atesim diye düşündüm eve saglik personeli çağırdım atom takti sonra kiz uyudu bende uyumuşum aksama da dışarıdan pide söyledik mecbur. Simdi biraz daha iyiyim. Gece 3e kadar sinav kağıdı okudum onun yorgunluğu çöktü herhalde.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bian evvel iyileşirsiniz. Temasınız hiç yokmuş belki soğuk algınlığı falandır kovidin diğer belirtileri varmıydı eklem ağrısı özellikle tat alamama.. Bazı sabahlar bend ekendimi kovit olmuş gibi hissediyorum hemen bişeylerin tadına bakıp evde kendime test yapıyorum. Tabiki kesin değil ama belirtilerden kaçını gösteriyorsunuz testlerin yanlış çıkma durumuda varIyi aksamlar
Benimde ates 38.5
Bir süre sonra vücut alışıyor artık. Kaçamak yapmadan devam.Is yerinde yanımda devamli meyve tasiyorum, kacamak yapmayayım diye epey zorluyorum. Umarım boyle gider
Günaydın kızlar ödemlerimi kabakcıklar götürüyor bu sabah - 700 gr yuppii yaşasın kabak.. Hatta tartı bir ara 59.9 lara geldi kalbim pıt pıt sonra 60.3 te kaldı.. Bana bi gereksiz heyecn yaptırdı ama o bir salisedeki mutluluğum paha biçilemezdi
detokscular iyi gidiyorsunuz veee ilk kacamak benden. Aksam misafir geldi bi yandan yemek bi yandan evi topla kabakla ugrasamadim bileinanin vicdan azabi cekiyorum
aynen ölmek var dönmek yok
Merhaba bu menüye biraz yorum yapmak istiyorum ama kilonu merak ediyorumIyi geceler kızlar
Kahvaltı 9.00
1 kaşık kadar yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim kadar köy ekmeği
2 çeri domates
Öğle yemeği 12.30
3 adet çiğköfte
Gobek marul
Ayran
Ara öğün 15.00
Muz
Mandalina
Aksam yemeği 19.00
1 kase mantı
Yarım bardak kola
Spor sonrası 23.00
1 bardak süt
1 muz
10 dk karın
20 dk bacak
10 dk kol
10 dk sırt egzersizi.
Toplam 3.5 4 litre su
Birkaç gün önce bende öyleydim biliyorsun hepimizin başına geliyor mutlaka bol su yeşil çay bunun ilacı bu yani sık sık WC çıkman lazımKafayı yememek için zor duruyorum yine +yine artidayim yeminle kafayı yiycem az kaldıyarı aç yarı tok dolanıyorum daha ne edeyim eskiden yedigimin yarısını yemiyorum niye bu artılar
Afiyet olsun canım akşam fazla ağır bence böreği yemeseymişsin iyiymiş cuma öncesi tehlikeli hareketler yarında eşinin doğum günü diye en az 1 dilim pasta yemen lazım oof ki ne of.. Kolay gelsin diyeyim kayınvalidenler il dışındn mı geldiler uzun kalıcılarmı diyet yapmak zor oluyor evde misafir oluncaKizlar selam hic bakamadim kayinvalidemler geldiler ev temizligi yemekler derken fırsatım olmadi.
Kahvati 2 3 kucuk pankek 1 catal omlet
15.00 1dilim limonlu kremali kek
18.00 3 4 kasik pirinc pilavi 1 karniyarik 2 dilim ince börek salata yarinda esimin dogum gunu onun icin hazirlik yapicam bu hafta yogun gecer
Aah ahh nasıl kabak detoksu yapıyoruz böyle ama haklıyız hepte kabak cidden yenmiyor birde ben önceden yaptığımda doyuyordum kabakla şimdi çok açım midem kazınıyor cidden zor spor yapacak takatim bile yok yarın öğle için proteinli bi menü seçmeyi düşünüyorum akşamda kabağımı yer en az bir ay yememek üzere kabak defterini kapatırım10:30
Yeşil çay 2-3 kupa kadar
2 yumurta
Biraz peynir
Maydonoz roka domates
13:15 1 armut 1 kiwi
arada 1 dilim sebzeli pizza
2 küçük salatalık turşusu
17:00 1 tabak yoğurtlu kabak
2 tavuk but
avuç içi kadar döner
Su 2lt spor yok
Suyun yine çok az kuzum 2 bari yapsaydın.. Sıcak poğaça çok enfess üzülerek bugün ona dayandım hemde kaşarlı susamlıselam kizlar
sabah 10 da 2 dilim beyaz ekmek, zeytin, peynir
oglen 3 te 2 pogaca sicacikti dayanamadim
aksam 7 de yogurtlu kabak
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?