Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.
Geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın falan varmı

Günaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.

Geçmiş olsun canım. İnşallah artık her şey çok daha güzel olur

Günaydın dostlar bende 2 gündür regl oldum. Böyle elimi ayağımı titretti sanki. bugün Daha iyiyim. Sizin de regl zamanı göğüsleriniz çok ağrıyor mu

Yani bir kabak öğünü yerine yaş pasta belki kalori olarak kurtarabilirsin totalde ama bize göre değilmiş bu kabak şeysi.
Ya aslında ben dayanırdım AMA :) çocuklara tavuk yaptım yemediler 2 gün oldu çöpe gidecekti çok güzel olmuş nasıl atayım şimdi gerçekten o olmasaydı hiç bozmazdım
Iyi aksamlar

Kahvalti yapmadim

Ogle yemegi 15.30
Hamburger
Patates kizartması

Aksam yemegi yok

Son ogun 19.00
Tiramisu
Kahve

3 litre su
1 saat yürüyüş.

Hastane islerim oldugu icin mecburen boyle oldu bugun.
Birkaç kere gözüm senin menülerine takıldı belki az yiyorsun kalori olarak toplarsak ama sağlıksız şeyler ağırlıkta gördüğüm kadarıyla biraz acaba dikkat mi etsen geçen hafta ne kadar verdin

Teşekkür ederim canım benim.Agrim falan yok çok şükür.Bugun sporumu rahatlıkla yaparım inşallah.Yarina kadar kabağa devam.Sen nasılsın bakiyim?
Küçükte olsa bi operasyonla kist alınmıştır bence spor yapma bugün bedenini zorlama.. Ben iç güveysinden halliceyim kabak tek başına cidden doyurmuyor bugün sadece akşam öğünümü kabak yapacağım sabahta menemen yedim öğleye balık düşünüyorum ama çok mutlu oldum 59u görmek beni çok mutlu etti belki kabak detoksuna iki öğün yaparak uyabilirim bugün bu gazla 1 yıldır 59u görmemiştim hep 64 65 66 arasındaydım. Diyete başladığımda 65.5 ile başladım 5. Haftam 59 ilaç gibi geldi bana

Bugün spor yerine biraz oğlumla yürüyüş yapicam.Cok sıkıldım anne diyip duruyor.Kabak cidden doyurmuyor.Oglen kabak yiyip akşam kapanışı çorba salata ile yapcam ben.
Çok güzel gdiiyosun maşallah sana canım.KGmuz da aynıymış seninle.

Tam uyarak yapsak ne olurdu acaba 2. Günde - 1100gr vermiş görünüyorum. ya bende kıyamıyorum yemeklere ziyan olmasın ben yiyim modunda oluncada şişiyoruz hergeçengün. Benim kızkardeşim ideal kilonunda altında hala daha fazlasını asla yemez söylerim çöpe gitmesin yiyiver diye benim midem çöpmü diyor çok haklı sende durumlar nasıl bugün eksi kaçtasın

Ben daha yeni gördüm 59u... 1 yıl önce 58 idim son bir yıldır 63 ve üstü takılıyordum.. inşallah 59uda çok görmeden 58 57 inerek gideriz..kabak evde tek yaşasan uyulur kahvaltı saati biraz daha öğlene yakın olursa tok tutar kabak öğünü araları kısa olacağından ama evde kızım bişey ister eşim bişey yapar ben onlara yaparım yada derken tazecik şeyler oluncainsan dayanamıyor yiyiveriyor

canim cok gecmis olsun. iyi dayanmissin 1 ay. neyseki kurtulmussun

Bende evdekilere biseyler yapıyorum.Hadi bi tadına bakiyim diyorum.Bazen devamı geliyor.Ama inat ettim.Bugun hiç bozmucam.Bu arada hala hic tartılmadım bakalım yarın tartılınca gorucem.

Bende evdekilere biseyler yapıyorum.Hadi bi tadına bakiyim diyorum.Bazen devamı geliyor.Ama inat ettim.Bugun hiç bozmucam.Bu arada hala hic tartılmadım bakalım yarın tartılınca gorucem.
Yaaa ne güzel ben asla dayanamıyorum gün içinde 20 kez tartılma kapasitem var

Aslında yememek lazım çocukların artıklarını veya kalan yemekleri ya da baktık ki mecbur kalacağız yani taze yemek yada çok güzel olmuş :) o gün veya ertesi gün onu dengelemek lazım ve ona göre pişirmek gerekiyor. Kardeşin çok haklı
Ben bugün unuttum tartılmayı yani pijama ile tartıldım normalde tokamı bile çıkarırım. :))) tahminim-300 falandır.

Merhaba herkese , uzun zamandır gelemedim kızlar malum sırt spazmı yaşıyordum iğnelerim bugün bitti.. zor geçti hala ara ra küçük küçük batmalar oluyor ama toparladım çoook şükür.... diyet falan hiç yapamadım memleketten babam geldi tekrar sıfırdan başlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…