Geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın falan varmıGünaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.
Günaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.
Yani bir kabak öğünü yerine yaş pasta belki kalori olarak kurtarabilirsin totalde ama bize göre değilmiş bu kabak şeysi.İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kk ezine peyniri
Maydonoz
Öğle 13.30
1 ince dilim çikolatalı yaş pasta
Akşam 18.00
2 kabak 1 yk zeytinyağı 2 ceviz ve 100 gr yoğurt kullanarak yapılmış kabak
Su 3 lt
Spor 20 dk dans
Ya aslında ben dayanırdım AMA :) çocuklara tavuk yaptım yemediler 2 gün oldu çöpe gidecekti çok güzel olmuş nasıl atayım şimdi gerçekten o olmasaydı hiç bozmazdımAah ahh nasıl kabak detoksu yapıyoruz böyle ama haklıyız hepte kabak cidden yenmiyor birde ben önceden yaptığımda doyuyordum kabakla şimdi çok açım midem kazınıyor cidden zor spor yapacak takatim bile yok yarın öğle için proteinli bi menü seçmeyi düşünüyorum akşamda kabağımı yer en az bir ay yememek üzere kabak defterini kapatırım
Suyun yine çok az kuzum 2 bari yapsaydın.. Sıcak poğaça çok enfess üzülerek bugün ona dayandım hemde kaşarlı susamlıama pastaya teslim oldum eşimin doğumgünüydü minnak bi pasta aldım yemesem olmazdı tatlı diye can çekişiyor bedenim.. Neyse ya esnetebiliriz demiştik can sıkmayalım dimi hoş bizimki detokluktan çıktı netoks oldu
Birkaç kere gözüm senin menülerine takıldı belki az yiyorsun kalori olarak toplarsak ama sağlıksız şeyler ağırlıkta gördüğüm kadarıyla biraz acaba dikkat mi etsenIyi aksamlar
Kahvalti yapmadim
Ogle yemegi 15.30
Hamburger
Patates kizartması
Aksam yemegi yok
Son ogun 19.00
Tiramisu
Kahve
3 litre su
1 saat yürüyüş.
Hastane islerim oldugu icin mecburen boyle oldu bugun.
Teşekkür ederim canım benim.Agrim falan yok çok şükür.Bugun sporumu rahatlıkla yaparım inşallah.Yarina kadar kabağa devam.Sen nasılsın bakiyim?Geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi ağrın falan varmı
Inşallah canım kaptanım.Cok teşekkürler.Geçmiş olsun canım. İnşallah artık her şey çok daha güzel olur
Küçükte olsa bi operasyonla kist alınmıştır bence spor yapma bugün bedenini zorlama.. Ben iç güveysinden halliceyim kabak tek başına cidden doyurmuyor bugün sadece akşam öğünümü kabak yapacağım sabahta menemen yedim öğleye balık düşünüyorum ama çok mutlu oldum 59u görmek beni çok mutlu etti belki kabak detoksuna iki öğün yaparak uyabilirim bugün bu gazla 1 yıldır 59u görmemiştim hep 64 65 66 arasındaydım. Diyete başladığımda 65.5 ile başladım 5. Haftam 59 ilaç gibi geldi banaTeşekkür ederim canım benim.Agrim falan yok çok şükür.Bugun sporumu rahatlıkla yaparım inşallah.Yarina kadar kabağa devam.Sen nasılsın bakiyim?
Bugün spor yerine biraz oğlumla yürüyüş yapicam.Cok sıkıldım anne diyip duruyor.Kabak cidden doyurmuyor.Oglen kabak yiyip akşam kapanışı çorba salata ile yapcam ben.Küçükte olsa bi operasyonla kist alınmıştır bence spor yapma bugün bedenini zorlama.. Ben iç güveysinden halliceyim kabak tek başına cidden doyurmuyor bugün sadece akşam öğünümü kabak yapacağım sabahta menemen yedim öğleye balık düşünüyorum ama çok mutlu oldum 59u görmek beni çok mutlu etti belki kabak detoksuna iki öğün yaparak uyabilirim bugün bu gazla 1 yıldır 59u görmemiştim hep 64 65 66 arasındaydım. Diyete başladığımda 65.5 ile başladım 5. Haftam 59 ilaç gibi geldi bana
Tam uyarak yapsak ne olurdu acaba 2. Günde - 1100gr vermiş görünüyorum. ya bende kıyamıyorum yemeklere ziyan olmasın ben yiyim modunda oluncada şişiyoruz hergeçengün. Benim kızkardeşim ideal kilonunda altında hala daha fazlasını asla yemez söylerim çöpe gitmesin yiyiver diye benim midem çöpmü diyor çok haklıYani bir kabak öğünü yerine yaş pasta belki kalori olarak kurtarabilirsin totalde ama bize göre değilmiş bu kabak şeysi.
Ya aslında ben dayanırdım AMA :) çocuklara tavuk yaptım yemediler 2 gün oldu çöpe gidecekti çok güzel olmuş nasıl atayım şimdi gerçekten o olmasaydı hiç bozmazdım
Ben daha yeni gördüm 59u... 1 yıl önce 58 idim son bir yıldır 63 ve üstü takılıyordum.. inşallah 59uda çok görmeden 58 57 inerek gideriz..kabak evde tek yaşasan uyulur kahvaltı saati biraz daha öğlene yakın olursa tok tutar kabak öğünü araları kısa olacağından ama evde kızım bişey ister eşim bişey yapar ben onlara yaparım yada derken tazecik şeyler oluncainsan dayanamıyor yiyiveriyorBugün spor yerine biraz oğlumla yürüyüş yapicam.Cok sıkıldım anne diyip duruyor.Kabak cidden doyurmuyor.Oglen kabak yiyip akşam kapanışı çorba salata ile yapcam ben.
Çok güzel gdiiyosun maşallah sana canım.KGmuz da aynıymış seninle.
canim cok gecmis olsun. iyi dayanmissin 1 ay. neyseki kurtulmussunGünaydın kızlar.Dun dr.daydim.Baya karışık bir gündü.Sonunda kistten kurtuldum.1aydir ağrısı karnımdaki sişlik mahvetti beni.Dün detoks yalan oldu.Cok az yedim ama.Aksamki 1dilim kıymalı pide hariç.
Bende evdekilere biseyler yapıyorum.Hadi bi tadına bakiyim diyorum.Bazen devamı geliyor.Ama inat ettim.Bugun hiç bozmucam.Bu arada hala hic tartılmadım bakalım yarın tartılınca gorucem.Ben daha yeni gördüm 59u... 1 yıl önce 58 idim son bir yıldır 63 ve üstü takılıyordum.. inşallah 59uda çok görmeden 58 57 inerek gideriz..kabak evde tek yaşasan uyulur kahvaltı saati biraz daha öğlene yakın olursa tok tutar kabak öğünü araları kısa olacağından ama evde kızım bişey ister eşim bişey yapar ben onlara yaparım yada derken tazecik şeyler oluncainsan dayanamıyor yiyiveriyor
Haftaya toparlarsın canım.Cok teşekkürler.Evet ağrısı mahvetmişti beni.Hamile gibi bi de bulantı cekiyodum.Benim yarinki hedefim 65gecen haftadan bi fark yok yani. offf cok dikkatsizdim bu hafta
Yaaa ne güzel ben asla dayanamıyorum gün içinde 20 kez tartılma kapasitem varBende evdekilere biseyler yapıyorum.Hadi bi tadına bakiyim diyorum.Bazen devamı geliyor.Ama inat ettim.Bugun hiç bozmucam.Bu arada hala hic tartılmadım bakalım yarın tartılınca gorucem.
Aramızdaki farkı Bayaa açtın askolsun,Kızlar çok mutluyum 59.9 u gördümmm düne göre - 400gr fark var yarınki hedefimi 59.7 yapayım ozamn ben
Bi ara bende öyleydim baktım stres oluyorum.Artik daha az tartılmaya başladım.Yaaa ne güzel ben asla dayanamıyorum gün içinde 20 kez tartılma kapasitem var
Aslında yememek lazım çocukların artıklarını veya kalan yemekleri ya da baktık ki mecbur kalacağız yani taze yemek yada çok güzel olmuş :) o gün veya ertesi gün onu dengelemek lazım ve ona göre pişirmek gerekiyor. Kardeşin çok haklıTam uyarak yapsak ne olurdu acaba 2. Günde - 1100gr vermiş görünüyorum. ya bende kıyamıyorum yemeklere ziyan olmasın ben yiyim modunda oluncada şişiyoruz hergeçengün. Benim kızkardeşim ideal kilonunda altında hala daha fazlasını asla yemez söylerim çöpe gitmesin yiyiver diye benim midem çöpmü diyor çok haklısende durumlar nasıl bugün eksi kaçtasın
Kaptanım geçen hafta hiç gelemedim kusurabakmayın çok hastaydım ağrılarım çoktu daha bugün toparladım kendimi...@marbling @Ilaymilya @krtp86 @SaskinAnneada81 kızlar bildirimlerinizi göremiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?