- 12 Eylül 2020
- 2
- 4
- 36
Çok cok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Kendine dikkat et.Spora kendini ıyi hissetmeden başlama.Cok fazla spor yapiyordun.Bu yüzden mi oldu yoksa.Merhaba herkese , uzun zamandır gelemedim kızlar malum sırt spazmı yaşıyordum iğnelerim bugün bitti.. zor geçti hala ara ra küçük küçük batmalar oluyor ama toparladım çoook şükür.... diyet falan hiç yapamadım memleketten babam geldi tekrar sıfırdan başlayacam inşallah
Çok sağol canım, valla sporda olabilir o gün spor yapıp balkona çamaşır sermeye çıkmıştım hava çok soğuktu oradan mı tutuldu pek anlamayadık...dr çook net bişey diyemedi hergün spor yapıyorsa bu kadar etkilemez soğuk yapmış olabilir dedi..ama o anda farklı bir hareket yapmış olabilirsin sporda etkilemiş olabilir dedi... Bende o gün kürek aletimle kürek yapmıştım ona bağlıyorum zorladım sanırım..Çok cok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Kendine dikkat et.Spora kendini ıyi hissetmeden başlama.Cok fazla spor yapiyordun.Bu yüzden mi oldu yoksa.
Ani bi hareketten olmuş gibi.Bi de üşütmeden de olabilir.Dikkat et kendine.Cok geçmiş olsun canımÇok sağol canım, valla sporda olabilir o gün spor yapıp balkona çamaşır sermeye çıkmıştım hava çok soğuktu oradan mı tutuldu pek anlamayadık...dr çook net bişey diyemedi hergün spor yapıyorsa bu kadar etkilemez soğuk yapmış olabilir dedi..ama o anda farklı bir hareket yapmış olabilirsin sporda etkilemiş olabilir dedi... Bende o gün kürek aletimle kürek yapmıştım ona bağlıyorum zorladım sanırım..
Gel peşimden dedim yok kabak sevmem yok misafirim var bintürlü bahaneler... Neyse canım çok yok fark hedef 55 te hızlıca buluşalımAramızdaki farkı Bayaa açtın askolsun,
hadi bakalim bizde seni ornek alir daha cok ugrasiriz belki. grup55Aşağı yukarı kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
Ben grubun adını koydum Grup 55
Ama kimse heveslenmesin
Sizden sonra geldim ama ilk önce ben 55 olacağım
gecmis olsun canim hosgeldin merak etmistim seni.Merhaba herkese , uzun zamandır gelemedim kızlar malum sırt spazmı yaşıyordum iğnelerim bugün bitti.. zor geçti hala ara ra küçük küçük batmalar oluyor ama toparladım çoook şükür.... diyet falan hiç yapamadım memleketten babam geldi tekrar sıfırdan başlayacam inşallah
hosgeldin canim insallah burada iyi bir motivasyonla istedigin kiloya ulasirsinMerhaba, ismim Merve. Aranıza bugün itibariyle katıldım.
Aralıklı oruç yapıyorum. Bugün öğlen 12de 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 adet eti form üzerine sürdüğüm yarım avokado yedim. Akşam yemeğine kadar yeşilçay ve Türk kahvesi tükettim. İşten döndüğümde de bir muzun yarısı ile 2 ceviz yedim ardına 5 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği ile 2 kaşık karnıbahar yemeği yedim. 9 gibi de spor yapmayı planlıyorum. Tabi şuana kadar 3 lt. su içtiğimi de ayrıca belirtmek isterim. :) Yarın öğlen 12'ye kadar bir şey yemek yok artık.
Aramıza hoşgeldin. Aralıklı orucu bende denemiştim ama yeme aralarında çok coşmuşumki 60la başladığım diyetim 2 haftanın sonunda 62.5 olarak üzerime yapışmıştıMerhaba, ismim Merve. Aranıza bugün itibariyle katıldım.
Aralıklı oruç yapıyorum. Bugün öğlen 12de 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 adet eti form üzerine sürdüğüm yarım avokado yedim. Akşam yemeğine kadar yeşilçay ve Türk kahvesi tükettim. İşten döndüğümde de bir muzun yarısı ile 2 ceviz yedim ardına 5 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği ile 2 kaşık karnıbahar yemeği yedim. 9 gibi de spor yapmayı planlıyorum. Tabi şuana kadar 3 lt. su içtiğimi de ayrıca belirtmek isterim. :) Yarın öğlen 12'ye kadar bir şey yemek yok artık.
Hadi bakalım sen önce bir benim gibi 59.9 olda sonra görüşelim nihahaha.. İlk mezun ben olucam belli bir sürem var çünkü para ödülünü kazanmam için eşimle karşılıklı kilo verdikçe para kazanıyoruz.. Tabi eşim yerinde sayıyor bir kuruş kazanamadı ben 59 da voleyi vurcam 57 ve 55 ödüllerinide mayısa kadar almam lazım..Aşağı yukarı kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
Ben grubun adını koydum Grup 55
Ama kimse heveslenmesin
Sizden sonra geldim ama ilk önce ben 55 olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?