Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bana sorarsanız saatler değilde içerik olarak besinler yetersiz daha fazla protein olmalı.
Yarın çok ağrım olursa annemden masaj dilenebilirim sanırım

Sabahtan beri mutfakta anneme yok kızartma yok börek yok makarna yardım ediyorum. İlk defa fırında makarna yaptım. Kardeşim laf yaptı bunlarımı yaptınız anca gibisinden tamamen bi öküz acayip sinirlendim sabahtan beri koşturuyoruz doysunlar diye... Sabah falan çok güzel tuttum kendimi yemedim onların yediklerinden. Sonra iştahım bir açıldı kapanmak bilmedi . İdare ettim yine ama akşam sinirimden yedim....... Gözüm diyet falan görmedi

Chloe de egzersizin başında daha kolay halini gösteriyor ya onları azar azar yapmaya çalış zamanla daha fazla yapmaya başlıyorsun.

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık Canım
Oluyor bazen kendimizi durduramadığımız anlar...

Uyanış : 7.30
8.20: bol limonlu yeşil çay

10.45
- 5 zeytin
- 1 dilim peynir
- 2 yk yulaf lapası + 3 yk yoğurt + 1 yk biber sos
- 1 yumurta beyazı

12.45: 3 grissini + türk kahvesi + 7 kayısı çekirdeği
13.50 : maydanoz sapı +limon ile çay

14.45
-tavuk göğsünün yarısı
-bol maydanoz
-bir dilim dereotlu peynirli ekmek
-zeytinyağı + bal ile irmik helvası yaptım 2-3 çatal ondan aldım

18.10
1 dolu tabak fırında beşamel soslu kaşarlı makarna

2lt su
Spor yok

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1kk ezine peyniri
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğle 13.00
1 kase süt ile 3 yk yulaf ezmesi
1 elma

Ara 15.00
2 kuru incir
1 ceviz

Akşam 17.00
1 porsiyon kuru fasulye
5 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
3 tane minik gofret

su 2 lt
spor yok 3 gündür yapamıyorum yorgun ve halsizim mensturasyon döneminin etkisi inşallah yarın daha iyi hissedip spora ağırlık vereceğim

Son öğünün fena olmuş kuzum hem beşamel soslu hem kaşarlı hem makarna ooofff canım çekti yarın öğlen için yapabilirim

En tehlikelisi duygusal aclik malesef
Sinirlenince ya da üzülünce belki mutlu olunca da farkında olmadan yemek
Bende gecen kardeşime sinirlendim masada cips vardi baktım yiyorum ama farkında bile değilim.

En tehlikelisi duygusal aclik malesef
Sinirlenince ya da üzülünce belki mutlu olunca da farkında olmadan yemek
Bende gecen kardeşime sinirlendim masada cips vardi baktım yiyorum ama farkında bile değilim.
Kesinlikle katılıyorum. Neden yediğimi anlamadım düşünmedim bile bi baktım bitmiş. Bir daha olmaz umarım

Bu haftanın ilk ve sonu olsun sakın Cuma’ya kadar başka hiçbir kaçamak yapma.
Hepimizde oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…