- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Bana sorarsanız saatler değilde içerik olarak besinler yetersiz daha fazla protein olmalı.Evet kesinlikle, hatta şu 500ml bardaklar var. 4 bardak içsen 2 lt yapıyo, mis
Ben de böreklere fazla dersiniz diye korktuydum
YaaSanırım benim düzeni kurmam zaman alacak geç başlıyorum. Sonra iki öğünü birleştiriyor gibi yiyorum. Dengesiz gidiyorum
Bı gün önceden planlayım , bu hafta dediğin gibi yapayım Canım olmucak böyle
Ben iki gün ara veriyorum, dinleniyorum geçiyor
Masaj yaptırma imkanınız varsa o daha güzel olur. Benim eşim yapmayı da yaptırmayı da sevmediği için yatiyom, napim
Hosgeldin canimGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Aksam nasıl acıkmadın canim14.30: 7 tane kalem börek
Şekersiz çay
2 tatlı kaşığı bal
18.00: 1 küçük muz
20.30: 1 kase az tuzlu az yağlı patlamış mısır
2 lt su
Hoşbulduk canım:)Hosgeldin canim
Bende senden gördüm o chloe mıydı ne onu yapim dedim bıraktım ben onu şuan yapamam hazır değilim beni yürüyüş paklarBugün çok zordu ...diyet elden gittiiiiiiiiiii
Ellerinize sağlık CanımSabahtan beri mutfakta anneme yok kızartma yok börek yok makarna yardım ediyorum. İlk defa fırında makarna yaptım. Kardeşim laf yaptı bunlarımı yaptınız anca gibisinden tamamen bi öküz acayip sinirlendim sabahtan beri koşturuyoruz doysunlar diye... Sabah falan çok güzel tuttum kendimi yemedim onların yediklerinden. Sonra iştahım bir açıldı kapanmak bilmedi . İdare ettim yine ama akşam sinirimden yedim....... Gözüm diyet falan görmedi
Son öğünün fena olmuş kuzum hem beşamel soslu hem kaşarlı hem makarna ooofff canım çektiUyanış : 7.30
8.20: bol limonlu yeşil çay
10.45
- 5 zeytin
- 1 dilim peynir
- 2 yk yulaf lapası + 3 yk yoğurt + 1 yk biber sos
- 1 yumurta beyazı
12.45: 3 grissini + türk kahvesi + 7 kayısı çekirdeği
13.50 : maydanoz sapı +limon ile çay
14.45
-tavuk göğsünün yarısı
-bol maydanoz
-bir dilim dereotlu peynirli ekmek
-zeytinyağı + bal ile irmik helvası yaptım2-3 çatal ondan aldım
18.10
1 dolu tabak fırında beşamel soslu kaşarlı makarna
2lt su
Spor yok
Dimiiii . Ama ben düştüm o hataya sen düşme ya da porsiyon kontrolünü elden bırakma .Son öğünün fena olmuş kuzum hem beşamel soslu hem kaşarlı hem makarna ooofff canım çektiyarın öğlen için yapabilirim
En tehlikelisi duygusal aclik malesefUyanış : 7.30
8.20: bol limonlu yeşil çay
10.45
- 5 zeytin
- 1 dilim peynir
- 2 yk yulaf lapası + 3 yk yoğurt + 1 yk biber sos
- 1 yumurta beyazı
12.45: 3 grissini + türk kahvesi + 7 kayısı çekirdeği
13.50 : maydanoz sapı +limon ile çay
14.45
-tavuk göğsünün yarısı
-bol maydanoz
-bir dilim dereotlu peynirli ekmek
-zeytinyağı + bal ile irmik helvası yaptım2-3 çatal ondan aldım
18.10
1 dolu tabak fırında beşamel soslu kaşarlı makarna
2lt su
Spor yok
Kesinlikle katılıyorum. Neden yediğimi anlamadım düşünmedim bile bi baktım bitmiş. Bir daha olmaz umarımEn tehlikelisi duygusal aclik malesef
Sinirlenince ya da üzülünce belki mutlu olunca da farkında olmadan yemek
Bende gecen kardeşime sinirlendim masada cips vardi baktım yiyorum ama farkında bile değilim.
Bu haftanın ilk ve sonu olsun sakın Cuma’ya kadar başka hiçbir kaçamak yapma.Sabahtan beri mutfakta anneme yok kızartma yok börek yok makarna yardım ediyorum. İlk defa fırında makarna yaptım. Kardeşim laf yaptı bunlarımı yaptınız anca gibisinden tamamen bi öküz acayip sinirlendim sabahtan beri koşturuyoruz doysunlar diye... Sabah falan çok güzel tuttum kendimi yemedim onların yediklerinden. Sonra iştahım bir açıldı kapanmak bilmedi . İdare ettim yine ama akşam sinirimden yedim....... Gözüm diyet falan görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?