- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Deneyeceğim. TeşekkürlerBu haftanın ilk ve sonu olsun sakın Cuma’ya kadar başka hiçbir kaçamak yapma.
Hepimizde oluyor maalesef
Benimde haftasonu oyleydi tamamen canim anne evinde kontrollü olmak istemedim olamama zatenBugün çok zordu ...diyet elden gittiiiiiiiiiii
Pazartesi tartımızı unutmayın lütfen
Allah kolaylık versin KaptanımGünaydın Kızlar
Bu hafta hastanede kısa süreliğine bir görev değişikliğim oldu. Çok sık uğrayamayabilirim. Merak etmeyin lütfen. Her fırsatta gelmeye çalışacağım. Listeyi de unutmadım aklımda
Ayrıca bu hafta 3. olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.
Souldfly canım seninde bireyseldeki 3. lüğünü kutluyorum.
Uzun zamandır ilk üçe giremiyorduk. Bu sonuç beni çok mutlu etti
Bu hafta yine ilk üçe gireriz inşallah
O kadar yemeğe rağmen vermişsinnCuma:78.65
Pazartesi:78.30
Fark: -350 gr
Sanırım sporla alakalıı bende şaşırdımO kadar yemeğe rağmen vermişsinn
Dikkat et Canım kendine, masaj filan yaptın mıGunaydin kızlar.Bol eksili ve güzel bi hafta olsun inşallah.
Diyorum ama ben artıdayım.+200gr.
Cuma.58.9 kg
Bugun:59.1Kg
Belim agriyor.Sporda yapamıyorum.Tutulma mi bel ağrısı mi anlayamadım aslında.
Hmm, olabilirSanırım sporla alakalıı bende şaşırdım
Yok canım ya.Dun bi eşine dedim.Daha da ağrı arttı sanki.Dikkat et Canım kendine, masaj filan yaptın mı
canım en azından eksisin kabak detoksunda başarılar dilerim bende spora ağırlık vericem hergün 40 dk yapmayı düşünüyorum bakalımİyi günler kızlar
Cuma 66.9(sanırım buydu)
Bugün 66.75.
Yarından itibaren kabak detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Evet pazartesileri pek ekside olmam normalde:) ben de kız kardeşimden bir program getirdim her gün için farklı bir ezgersiz var tüm vücut çalışmaları olan süreleri değişiyor ama baya ağır egzersizler var. Bakalım bugün onlara başlayacağım nasipse:) kabak detoksunda da bakalım neler yaşayacağım yeme atakları olmaz umarımcanım en azından eksisin kabak detoksunda başarılar dilerim bende spora ağırlık vericem hergün 40 dk yapmayı düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?