Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün bende öyleyimmm. Leslie yapayım dedim 1 mileden sonra acayip sıkıldım. Sonra işim çıktı kaldı öyle hiççç devamını getiresim gelmiyor.

Menüm
Kahvalı 09.30
2 haşlanmış yumurta
30 cm çapında bir lavaş
Tere roka
1 kk ezine peyniri
5 zeytin

Öğle 13.30
200 ml süt
4 yk yulaf ezmesi
2 hurma

Ara 15.00
1 avuç antep fıstığı

Akşam 17.00
1 pors fırında sebzeli köfte
4 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
2 tane ikram kakaolu bisküvi

Su 2.5 lt
Spor yok

10.45
-2 dilim peynir
-11 zeytin
-3 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
-bolllca maydanoz + dereotu
-2 çatalcık menemen

12.45 : 6 grissini + türk kahvesi
15.45 : 4 yk yoğurt + 2 yk yulaf lapası
17.30 : filtre kahve

18.45
3 yk et yemeği
Haşlama brokoli karnabahar + yoğurt

3 lt su
Spor yok

Tam diyet menüsü olmuş canım afiyet olsun. Böyle devam edersen çok iyi sonuçlar alırsın. Ben bugün abarttım az şaşırtayım vucudumu diye 1500 kalorilik beslendim. Gitgide daha az kilo vermeye başladım geçen hafta - 300 bu hafta ne olır bilmiyorum spor yapacak mecalim yok

Iyi aksamlar
Menüm
Kahvaltı 10.30
1yumurtayla menemen
1dilim peynir 3zeytin
Maydanoz salatalık

12.00 şekersiztürk kahvesi
14.00 yeşilçay 1kucuk dilim tavukgöğsü tatlı

18.00 Akşam
4firinda köfte 5dilim patates
1kase tarhana çorbası
Salata 1bardak ayran

3lt Su..2mile leslie

Bunu duyduğuma çok sevindim. Teşekkürler . Aslında hayatımda ilk defa bu kadar dikkat ediyorum hani baktığımda öncesinde ne kadar çok yanlışım varmış diye şaşıyorum. Saatim yoktu sınırım yoktu kalori falan zaten yoktu. İlk defa şimdi kalori saymaya başladım ve bazı şeylerin kalorisini görünce ağzım açık kalıyor örneğin en basitinden peynir(105 kalori)kiii çok yerdim peynir sonuçta ne olacak ondan diye. İnşallah bu sefer kalıcı bir şekilde kilo verir ve sağlıklı bir şekilde hayatıma devam ederim.

Bence çok mantıklı bazen sınırların dışına çıkılmalı ki vücut bunu normalleştirmesin olduğunuz yerde saymasın.

Menün çok güzel Canım, zaten günü de erken kapatmışsın, mis
Menü cok iyi, su ondan da iyi
Dengeli bir menü
Neyi ne kadar yiyeceğimize midemiz değil de aklımız karar veriyorsa bu bilinçli beslenme oluyor işte İnşallah istediğimiz kiloya gelince de böyle devam eder

Su belki daha fazla içtim . Tavsiyem bir litrelik suluk veya kavanoza su koyun ve yanınızda taşıyın 1 2 saate bitiyor . Bardak bardak içsem 15 bardak hayatta içemem. İnşallah

14.30: 7 tane kalem börek
Şekersiz çay
2 tatlı kaşığı bal

18.00: 1 küçük muz

20.30: 1 kase az tuzlu az yağlı patlamış mısır
2 lt su
Canım menülerin hiç sağlıklı görünmüyor hem az hem sağlıksız. Sabahları yumueta peynir zeytin,akşamları sebze yoğurt,et salata vs yemek olarak bir şeyler eklersen sağlığın için de daha iyi olur

Su belki daha fazla içtim . Tavsiyem bir litrelik suluk veya kavanoza su koyun ve yanınızda taşıyın 1 2 saate bitiyor . Bardak bardak içsem 15 bardak hayatta içemem. İnşallah
Evet kesinlikle, hatta şu 500ml bardaklar var. 4 bardak içsen 2 lt yapıyo, mis
Çok az değil miii... ya da ben fazla yemeye mi alışmışım
Ben de böreklere fazla dersiniz diye korktuydum
canim biraz az ve sagliksiz olmamis mi. boyle yapinca bende gr oynamazdi
Yaa Sanırım benim düzeni kurmam zaman alacak geç başlıyorum. Sonra iki öğünü birleştiriyor gibi yiyorum. Dengesiz gidiyorum
Bı gün önceden planlayım , bu hafta dediğin gibi yapayım Canım olmucak böyle
Gençler hamlık ağrılarınızı dindirmek için yönteminiz var mı
Ben iki gün ara veriyorum, dinleniyorum geçiyor
Masaj yaptırma imkanınız varsa o daha güzel olur. Benim eşim yapmayı da yaptırmayı da sevmediği için yatiyom, napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…