- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
tebrik ederim canim supersin3. Olmuşum kaptan
Bugün bende öyleyimmm. Leslie yapayım dedim 1 mileden sonra acayip sıkıldım. Sonra işim çıktı kaldı öyle hiççç devamını getiresim gelmiyor.Burasıda müthiş yaz günü gibi bende ev temizliği ve yemek yapıp bahçeye çıktım kızım koşuştu biraz geldik eve. Ben oturdum ama totişi kaldırıp iki yürüyemedim hiç canım istemedicuma oluncada sanırım aynı surat ifadesiyle bakıyor olucam
Tam diyet menüsü olmuş canım afiyet olsun. Böyle devam edersen çok iyi sonuçlar alırsın. Ben bugün abarttım az şaşırtayım vucudumu diye 1500 kalorilik beslendim. Gitgide daha az kilo vermeye başladım geçen hafta - 300 bu hafta ne olır bilmiyorum spor yapacak mecalim yok10.45
-2 dilim peynir
-11 zeytin
-3 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
-bolllca maydanoz + dereotu
-2 çatalcık menemen
12.45 : 6 grissini + türk kahvesi
15.45 : 4 yk yoğurt + 2 yk yulaf lapası
17.30 : filtre kahve
18.45
3 yk et yemeği
Haşlama brokoli karnabahar + yoğurt
3 lt su
Spor yok
Bunu duyduğuma çok sevindim. TeşekkürlerTam diyet menüsü olmuş canım afiyet olsun. Böyle devam edersen çok iyi sonuçlar alırsın. Ben bugün abarttım az şaşırtayım vucudumu diye 1500 kalorilik beslendim. Gitgide daha az kilo vermeye başladım geçen hafta - 300 bu hafta ne olır bilmiyorum spor yapacak mecalim yok
Bence çok mantıklı bazen sınırların dışına çıkılmalı ki vücut bunu normalleştirmesin olduğunuz yerde saymasın.Tam diyet menüsü olmuş canım afiyet olsun. Böyle devam edersen çok iyi sonuçlar alırsın. Ben bugün abarttım az şaşırtayım vucudumu diye 1500 kalorilik beslendim. Gitgide daha az kilo vermeye başladım geçen hafta - 300 bu hafta ne olır bilmiyorum spor yapacak mecalim yok
Menün çok güzel Canım, zaten günü de erken kapatmışsın, misMenüm
Kahvalı 09.30
2 haşlanmış yumurta
30 cm çapında bir lavaş
Tere roka
1 kk ezine peyniri
5 zeytin
Öğle 13.30
200 ml süt
4 yk yulaf ezmesi
2 hurma
Ara 15.00
1 avuç antep fıstığı
Akşam 17.00
1 pors fırında sebzeli köfte
4 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
2 tane ikram kakaolu bisküvi
Su 2.5 lt
Spor yok
Menü cok iyi, su ondan da iyi10.45
-2 dilim peynir
-11 zeytin
-3 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
-bolllca maydanoz + dereotu
-2 çatalcık menemen
12.45 : 6 grissini + türk kahvesi
15.45 : 4 yk yoğurt + 2 yk yulaf lapası
17.30 : filtre kahve
18.45
3 yk et yemeği
Haşlama brokoli karnabahar + yoğurt
3 lt su
Spor yok
Dengeli bir menüIyi aksamlar
Menüm
Kahvaltı 10.30
1yumurtayla menemen
1dilim peynir 3zeytin
Maydanoz salatalık
12.00 şekersiztürk kahvesi
14.00 yeşilçay 1kucuk dilim tavukgöğsü tatlı
18.00 Akşam
4firinda köfte 5dilim patates
1kase tarhana çorbası
Salata 1bardak ayran
3lt Su..2mile leslie
Neyi ne kadar yiyeceğimize midemiz değil de aklımız karar veriyorsa bu bilinçli beslenme oluyor işteBunu duyduğuma çok sevindim. Teşekkürler. Aslında hayatımda ilk defa bu kadar dikkat ediyorum hani baktığımda öncesinde ne kadar çok yanlışım varmış diye şaşıyorum. Saatim yoktu sınırım yoktu kalori falan zaten yoktu. İlk defa şimdi kalori saymaya başladım ve bazı şeylerin kalorisini görünce ağzım açık kalıyor örneğin en basitinden peynir(105 kalori)kiii çok yerdim peynir sonuçta ne olacak ondan diye . İnşallah bu sefer kalıcı bir şekilde kilo verir ve sağlıklı bir şekilde hayatıma devam ederim.
Su belki daha fazla içtim . Tavsiyem bir litrelik suluk veya kavanoza su koyun ve yanınızda taşıyın 1 2 saate bitiyor . Bardak bardak içsem 15 bardak hayatta içemem. İnşallahMenün çok güzel Canım, zaten günü de erken kapatmışsın, mis
Menü cok iyi, su ondan da iyi
Dengeli bir menü
Neyi ne kadar yiyeceğimize midemiz değil de aklımız karar veriyorsa bu bilinçli beslenme oluyor işteİnşallah istediğimiz kiloya gelince de böyle devam eder
Çok az değil miii... ya da ben fazla yemeye mi alışmışım14.30: 7 tane kalem börek
Şekersiz çay
2 tatlı kaşığı bal
18.00: 1 küçük muz
20.30: 1 kase az tuzlu az yağlı patlamış mısır
2 lt
canim biraz az ve sagliksiz olmamis mi. boyle yapinca bende gr oynamazdi14.30: 7 tane kalem börek
Şekersiz çay
2 tatlı kaşığı bal
2 lt su
Canım menülerin hiç sağlıklı görünmüyor hem az hem sağlıksız. Sabahları yumueta peynir zeytin,akşamları sebze yoğurt,et salata vs yemek olarak bir şeyler eklersen sağlığın için de daha iyi olur14.30: 7 tane kalem börek
Şekersiz çay
2 tatlı kaşığı bal
2 lt su
Evet kesinlikle, hatta şu 500ml bardaklar var. 4 bardak içsen 2 lt yapıyo, misSu belki daha fazla içtim . Tavsiyem bir litrelik suluk veya kavanoza su koyun ve yanınızda taşıyın 1 2 saate bitiyor . Bardak bardak içsem 15 bardak hayatta içemem. İnşallah
Ben de böreklere fazla dersiniz diye korktuydumÇok az değil miii... ya da ben fazla yemeye mi alışmışım
Yaacanim biraz az ve sagliksiz olmamis mi. boyle yapinca bende gr oynamazdi
Bı gün önceden planlayım , bu hafta dediğin gibi yapayım Canım olmucak böyleCanım menülerin hiç sağlıklı görünmüyor hem az hem sağlıksız. Sabahları yumueta peynir zeytin,akşamları sebze yoğurt,et salata vs yemek olarak bir şeyler eklersen sağlığın için de daha iyi olur
Ben iki gün ara veriyorum, dinleniyorum geçiyorGençler hamlık ağrılarınızı dindirmek için yönteminiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?