Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse ki bugün tartı günüydü. Birazcık ödülden bişi olmaz bence

Bugün güne limonlu su ile başlayınca iştahım kesildi. Akşam eşim gelince ancak yemek yedim.
17.45: 2 lavaş arası kokoreç dürüm
2 bardak gazlı içecek

20.30: Büyük fincan sade Türk kahvesi

2lt su
Kuzum hiç olmamış en az 2 ana öğün 1 ara yapmalısın gazlı içecek hemde2 bardak

Gunaydin kizlar bizde haftasonu için annemlere geldik yolda yemek için ekmek arası hazırladım ve yarim ekmek arası döner gömmüş oldum malesef
Dun çok karışık beslendim tartıdan sonra bi rahatlık geldi
Kahvalti yapmadım küçük parca ekmek arasina tereyag pekmez surup6yedim kuruyemis atistirdim 1 avuc coco pops
Aksam yolda ekmek arasın doner
Annemlere gelince 20.30da 1 kase mercimek corba salata 3 yag mantısı yedim
21.30 yarım gofret kuruyemis

Sağlıklı bir gün geçirmişsin canim

Evet ya zaten aynısını hayatta 2 kez yapamam sıkılırım 25 günde 5 6 cm incelenler var belden benimde en büyük sorunum yan simitcikler yaz gelmeden gitsinler

67 ile başladım canım.Ama baya gr gr gidiyor.
Oo süper ne kadar sürede verdin benimde hedefim 58 gr gr gidiyo bakalım 2 ayda 3 kg verebilmisim tatlıyı kesemedigim için ve bu sürede çok kuruyemis yediğim için cildim bozuldu sivilceler başladı ona bağlıyorum

1 yıl sürdü ama araya gebelik düşük falan girdi.Ama şuan beden olarak baya fark var.Mesela 2015 de 58kg iken zorla giydiğim dar bi elbise şuan 58ken uzerime aşırı bol oluyor.Spor sayesinde oldu bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…