Geç yatarsan çok bişey olacağını sanmamİyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum yarında öyle olacak maalesef ki perşembe günü zıvanadan çıkmış bir menüyle karşınızdayım
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmıl yumurta
5 zeytin
1 dilim kaşar peynir
2 dilim tb ekmeği
1 tk nuga çikolata
Öğle yok
Akşam 16.30
1/2 dilim kek
1/2 poğaça
1/2 kase patates salatası
1/2 fıstıklı baklava
Kendimi tutmuş halim minik alıp yarısını yedim
Su 1 lt içmek aklıma bile gelmedi koşuşturmadan misafirlerim var yarın akşama kadar çok az yemem lazım spor yok sabah evi temizlemiştim ter atmaclı hemde.. Yarın sabah bu menüyle acaba kaç çıkıcam dıp dıp dıp dıp
Kıyamam yaw. İnşallah yarın tartıda güzel bir rakam görürsünAçımm , uyku tutmuyor
Kuzum uyutmayacak kadarsa süt iç bence midenede yazık sanada yazıkAçımm , uyku tutmuyor
Sanırım yeterince geç kaldım artık yatayımda yarın ya herro ya merroGeç yatarsan çok bişey olacağını sanmam
Kıyamam yaw. İnşallah yarın tartıda güzel bir rakam görürsün
Direniyorum, bişiler izledim YouTube dan. Sabah olsun tartıdan sonra mutfakta bulacam kendimiKuzum uyutmayacak kadarsa süt iç bence midenede yazık sanada yazık
Yine iyi tutmussun kendini ben bütün olarak gotururdumİyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum yarında öyle olacak maalesef ki perşembe günü zıvanadan çıkmış bir menüyle karşınızdayım
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmıl yumurta
5 zeytin
1 dilim kaşar peynir
2 dilim tb ekmeği
1 tk nuga çikolata
Öğle yok
Akşam 16.30
1/2 dilim kek
1/2 poğaça
1/2 fıstıklı baklava
Su 1 lt içmek aklıma bile gelmedi koşuşturmadan misafirlerim var yarın akşama kadar çok az yemem lazım spor yok sabah evi temizlemiştim ter atmaclı hemde.. Yarın sabah bu menüyle acaba kaç çıkıcam dıp dıp dıp dıp
Geç saatte yatınca açlık fena.. Ben yatmadan önce dayanamadım 1 dilim kepekli ekmege tereyag sürdümAçımm , uyku tutmuyor
Artık pazartesi günleri mi tartılıyoruz kaçırdım herşeyi
Kepekli grissininin boyutu ne kadar? Miktar olarak çok fazla göründü gözüme. Reçelden bir smüre uzak durmak lazım. Kıtır ekmeklerden uzak durman gerektiğinin sen de farkındasın. 1000 ip çok güzel. Su az. Ama genel anlamda oldukça güzel bir menü.10.25
-1 domates
-1kk peynit
-5 zeytin
-1 yumurta
-2 yk yulaf + 1 sb süt + 1 çay k. Vişne reçeli
-bir tutam kıtır ekmek
-6 kepekli grissini
11.45: türk kahvesi + 1 hurma + 7 kayısı çekirdeği
15.00:2 yumurta beyazı + 1kk peynir + yarım domates +biraz ekmek kıtırı + kayısı çayı(spor sonrası)
18.15
-3 yk kuru yemeği
-bir tabak fırında karnabahar + 2 yk yoğurt
-biraz ekmek kıtırı
2 lt su
Isınmak için 1 mile leslie
1000 ip atlama
Engin kırbacın 15 dklık yağ yakma videosu
Reçel sende de var canım. Reçelden ve bir süre patatesten uzak durmamız lazım. IF mi yapıyorsun? Eğer yapmıyorsan kahvaltın oldukça geç. Suyu biraz çoğaltman lazım. Bu hafta gelemediğim için sporla aran nasıl bilmiyorum. Spor yapıyor musun?11.02.2021
12.00: 1 haşlanmış yumurta
2 tk gül reçeli
2 tane krep(incecik yaptım)
2 yk lor peyniri
10 tane zeytin
18.00: 2 köfte,2 elma dilim patates(fırında yaptım)
1 kase yayla çorbası
1 tutam nane, küçük parça kuru soğan
19.30: 1 tane mandalina
2 lt su
İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum yarında öyle olacak maalesef ki perşembe günü zıvanadan çıkmış bir menüyle karşınızdayım
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmıl yumurta
5 zeytin
1 dilim kaşar peynir
2 dilim tb ekmeği
1 tk nuga çikolata
Öğle yok
Akşam 16.30
1/2 dilim kek
1/2 poğaça
1/2 fıstıklı baklava
Selam canlaruzun süre bir süre önce hastalandığım için gelememeye başlamıştım gruba. 2-3 hafta kadar hasta gezdim. O süre zarfında maalesef kilo aldım. Ve verene kadar gelmedim gruba ama tam kilo vermeye başladım derken sonunda hamile olduğumu öğrendim Yaklaşık 8 aylık emeğim boşa gitmedi ve doktorumun dediği gibi kilo verince bebişim bal yanağım geldi. Şimdi 61 kiloyum tartıda bildirim yapacaktım ama bulantım ve ağrım var kalkamıyorum. Lütfen beni affedin öyle habersiz bıraktığım için sizi Sonunda geliyor inşallah yıllardır gelmesini beklediğim
Ne guzel bi haber gozunuzaydin isteyen herkese nasip olur inşallah bulantilar 16.haftaya kadar sürmüştü benimSelam canlaruzun süre bir süre önce hastalandığım için gelememeye başlamıştım gruba. 2-3 hafta kadar hasta gezdim. O süre zarfında maalesef kilo aldım. Ve verene kadar gelmedim gruba ama tam kilo vermeye başladım derken sonunda hamile olduğumu öğrendim Yaklaşık 8 aylık emeğim boşa gitmedi ve doktorumun dediği gibi kilo verince bebişim bal yanağım geldi. Şimdi 61 kiloyum tartıda bildirim yapacaktım ama bulantım ve ağrım var kalkamıyorum. Lütfen beni affedin öyle habersiz bıraktığım için sizi Sonunda geliyor inşallah yıllardır gelmesini beklediğim
Grissini uzun olanlarından değil 4- 5 cm falanKepekli grissininin boyutu ne kadar? Miktar olarak çok fazla göründü gözüme. Reçelden bir smüre uzak durmak lazım. Kıtır ekmeklerden uzak durman gerektiğinin sen de farkındasın. 1000 ip çok güzel. Su az. Ama genel anlamda oldukça güzel bir menü.
Reçel sende de var canım. Reçelden ve bir süre patatesten uzak durmamız lazım. IF mi yapıyorsun? Eğer yapmıyorsan kahvaltın oldukça geç. Suyu biraz çoğaltman lazım. Bu hafta gelemediğim için sporla aran nasıl bilmiyorum. Spor yapıyor musun?
Alllahhhhhh alllahhhh takıma geldiğimde gördüğüm menüye bakPerşembe perşembe hiç olmamış. Bu arada yediklerimiz hemen ertesi gün yansımıyor tartıya maalesef. Bugün kötü bir sonuç görmezsin ama bir iki gün sonra tartı biraz üzer seni. İnşallah üzülmeden atlatırsın.
Gelmeye çalışacağım kaptanım çok teşekkür ederimYaaaaaaaaa ne kadar güzel bir haber çok mutlu oldum canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebek konusunda bizim takım uğurludur
Doğumdan sonra bekliyoruz artık seni ama ara ara uğra takıma habersiz bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?