Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çoookk sevindim canım rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah. Bu gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm bir de regl oldum yani düşün rüyadaki karmaşayı :) ama bak bir hamilelik haberi alacakmışım ondanmış

Günaydın kızlar bol eksili günler diliyorum. Ben tam da dün söylediğim gibi regl oldum o yüzden artılardaymışım rahatladım şükür. Ya sizde de oluyor mu özellikle son birkaç aydır regl olacağım gün ya da bir gün öncesinde duygusal olarak çok kötü oluyorum resmen duygularımın ağırlığı altında eziliyoeum dün de öyleydi. Geliyor herhalde demiştim şaşırtmdı. Ama bu hep böyle mi olacak ya sürekli ağlamaklı oluyorum kafama bir sürü şey takıyorum

O kadar mutluyum ki anlatamam kaptanım ilk öğrendiğimde deli gibi ağladım konuşamadım. Elim ayağım öyle titredi ki sakinleşmem 3 saatimi aldı. Test yanlış mı acaba diye baya bi düşündüm ikincisini yapmama ablam engel oldu git kan ver dedi gittim kan verdim 7814 çıktı betahcg. Daha ultrasona giremedim 17 sine randevu alabildim. İnşallah ters bir durum yoktur. Hala öyle şaşkınım ki şoktayım desem yeridir

Amin canım çok teşekkür ederim hayırlara vesile olsun rüyan inşallah canım benim

Benimde öyle oluyordu. Eşim bi of desin sinirimden ağlıyordum. Şimdi öyle olmaz inşallah diyorum. Hormonlar gerçekten çok bozuyor bizi ayarsız ediyor resmenNormalde takmayacağım şeylere öyle takıyordum ki adet zamanı. Hele verdiği gerginliği hiç demiyorum resmen tüm vücudumun gerildiğini hissediyordum

Güzünaydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Çok sevindim

Maalesef oluyor bende de. Ama baş etmeyi öğrendim. Yaşadığımız dönemle de alakalı aslında. Umarım bir an önce biter bu hastalık.

Yoktur canım yoktur içini rahat tut sen. Ben sana takıma ilk geldiğinde de söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam bizim takım uğurludur diye

İnşallah ultrasondan sonra da çok güzel haberlerle bekliyoruz seni

Her zaman iyi düşün iyi olsun unutma bunu

Bu sabah işe geç kaldım evden öyle hızlı çıktım ki tartılmayı unutmuşum maalesef. Normalde asla unutmadığım şeydir. Son zamanlarda mesai saatlerimize çok dikkat ediyorlar. Uyarı geldi herkese. Geldiğimde yine 8'i 5 geçiyordu. Çok üzüldüm unuttuğuma

Benim duygusal olarak en stabil olduğum zamanlar hamilelik zamanları pamuk gibi oluyorum umarım çok güzel bir hamilelik süreci geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…